Şimdi Ara

2022 AYT MATEMATİK İNTEGRAL REZALETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fizik cok kolaydı ne aq ayrıca biyo aşırı kolaydı bence şıklarda yalnız’ı gören fullerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cantbeblankbabe C kullanıcısına yanıt
    Hocam 2019 benim de içime gelir Ama hiç beklemediğim arkadaşlarım baya iyi yapmış çok şaşkınım

• En son matematik dersini 15 sene falan önce aldım. Bu sene öylesine girdim bu 4 soruyu da çözdüm. Hatta AYT 40 net yaptım. Doğal olarak 40 soruyu 40 dk da çözemedim süre fen ile beraber anca yetti. O kadar da olur. Yani diyeceğim şey bu sınav LGS sınavı olsaydı sorular ilkokul 5. sınıf düzeyi kalırdı. Öyle de basit.

Çalışan adamla çalışmayan adamı ayırt eden bir sınav olmadığı belli. En azından ben çalışmadan 40 yapıyorsan çalışan adam da 40 yapar bir ayrım olmaz. Fakat benim yaptığımı önemsemeyin zaten tercih vermeyeceğim.

• blacklistmember kullanıcısına yanıt

• blacklistmember kullanıcısına yanıt

• Hocam fizikte zor soru hangisi söylesenize bana 2020 bile daha zor en azından dinamik soruları vardı işlem gerektiren şaşırtmalı soru vardı 2020 AYT Fizikteki eleyici soruları size söyleyeyim sonra 2022'yi söyleyeyim.

2020 AYT Fizik kolay olmayan ve şaşırtıcı olabilecek sorular ;

2-5-6-13

2022 AYT Fizik kolay olmayan şaşırtıcı olabilecek sorular ;

10

2022 AYT Fizik soruları dediğiniz gibi bilgi ağırlıklı ki 2020 de böyleydi ilk 300 bin vb. hedeflemiyorsanız bu sizi pek ilgilendirmez. Adamlar gidip size en temel kavramları sormuş bunu bilmiyorsanız yapamazsınız ki öyle olmalı zaten , 2022 FEN testinde sadece Biyoloji zor denebilir kendinizi kandırmayın her sonuca hazırlıklı olun derim. Bol şans 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 20 Haziran 2022; 20:43:39 >
  • Hocam muratcan kocakulak dinamik sorularina "saglam", modern fizik sorularina da "detay" demis katilmiyor musunuz yani

• SoulsOfHolyWarsTornado kullanıcısına yanıt

Katılmıyorum hocam ortada doğru düzgün dinamik sorusu yok olsa zor mu değil mi konuşuruz da. 2019 AYT'de taş gibi 2-3 tane soru vardı özellikle en güzelleri alternatif akım ve manyetizma sorularıydı. Böyle seçici sorular yok . 2020 yılında da şaşırtmalı sorular sorulmuştu . 2022 de hem şaşırtma yok hem sorular çok temel ve kolay , konuyu tam anlamıyla çalışmamış kişilere öncüllü olması belki biraz zor gelmiş olabilir ancak emin olun ilk 50 bin bandı için fizik seçici asla olmayacaktır çok çok kolay gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 20 Haziran 2022; 20:49:5 >
  • 2020 fiziğinde 10 net yapmıştı bu seneki ayt denemelerinde 5 6 net yapan arkadaş ne anlatıyon kankaaaaaa 2020 çerEZdi

• 2020 x 1.5 için hazırlanın hocam      

• ok

• hocam çok iyimsersin. 2020×3 olarak düzelt onu  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.