Bu sene kurulacak yeni tıp fakülteleri var mı hocalarım?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 de tıp fakültesi açacaklar mı

-
-
..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
muhtemelen 5-10 tane daha açarlar son 4 yıldır bu istikrarla devam ediliyor fakülte açılmaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 4 Ekim 2021; 0:13:47 > -
Yuh hocam bu sene bu kadar açmamışlardı bu kadar nereye açacaklar böyle
Yok artık açmazlar bu sene sondu
Hocam cidden nereye açacaklar acaba bilginiz var mı
quote:
Orijinalden alıntı: kro60Yuh hocam bu sene bu kadar açmamışlardı bu kadar nereye açacaklar böyle
bu sene de bu kadardı hocam 15 tane falandı
mardin tıp
kayseri tıp
yolava tıp
nişsantaşı tıp
bilecik tıp
samsun tıp
arel tıp ing
istün tıp ing
okan ing tıp
lhü ing tıp
sanko ing tıp
üsküdar ing tıp
yüksek ihtisas tıp ing
haliç ing tıp
15 tane toplam çoğu özel ve hastanesi olmamasına rağmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 4 Ekim 2021; 14:39:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-565559509
Yok artık açmazlar bu sene sondueskisi gibi değil hocam çok kolay açıyorlar sadece bir dershane binası gerekli adını tıp fakültesi koyup ve bir özel hastane ile anlaşıp çok kolay bir şekilde tıp açıyorlar
eskisi gibi değil prof sayısı yeterli olacak mı falan fazla bakmıyorlar
-
Bu yanlış yapılanma bu yanlış yönetim korkarım ki kötü olacaktır millet dur diyecektir bu ne her tarafa üniversite her tarafa bölüm bizim köy de boş gelip oraya da tıp açsınlar
Hocam 2019da bir haber görmüştüm 3 sene daha kontenjanlar artacak diye 2021e kadar 2021den sonra kademeli düşürülecek diye bu haberi aradım da bulamadım :)
Bakalım artık 8 aya kadar belli olur zaten değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-565559509Hocam 2019da bir haber görmüştüm 3 sene daha kontenjanlar artacak diye 2021e kadar 2021den sonra kademeli düşürülecek diye bu haberi aradım da bulamadım :)
Bakalım artık 8 aya kadar belli olur zaten değil mi
bu haberler her sene çıkıyor
-
aradan diş ile uzmanlıkları çıkarın yaklaşık 80tane tıp uzmanlık dalı var ama her alanda prof sayısı tamamlamadan tıp fakültesi açıyorlar ve çoğu uzmanlığı doğru düzgün görmeden doktor olabiliyorlar maalesef
-
İyiymiş o zaman artık Hogwarts'ın MadEye kampüsüne de açarlar
Doumbledure'yle konusayım da açar umarım
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-565559509İyiymiş o zaman artık Hogwarts'ın MadEye kampüsüne de açarlar
Doumbledure'yle konusayım da açar umarım
-
Hocam ihtiyac çok fazla gibi yanlıs mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-565559509Hocam ihtiyac çok fazla gibi yanlıs mıyım?
ihtiyaca çok fazla bakmıyorlar bence
-
Hocam kontenjan azalışı olur mu peki
seçime kadar zor sonra azaltırlar
En Beğenilen Yanıtlar

Bu yanlış yapılanma bu yanlış yönetim korkarım ki kötü olacaktır millet dur diyecektir bu ne her tarafa üniversite her tarafa bölüm bizim köy de boş gelip oraya da tıp açsınlar |
Benzer içerikler
- 11.sınıftan açık liseye geçiş
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- heyecandan uyuyamamak
- psikolojik karın guruldaması nasıl geçer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X