Şimdi Ara

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.811
Cevap
12
Favori
151.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brezilya veya Portekiz'inde patlayacağını düşünüyorum bakalım 2 süprize açık maç.

• Tsubasaaa 🇯🇵

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın özeti;

Alman panzerlerini Japon kılıcı parçaladı...

• Dünya Kupasında hiç ummadık 2 takım final oynayacak ve şuan oylama yapılsa kendi ülkesi hariç kimsenin kazanır diye oy vermeyeceği bir takım kazanacak gibi hissediyorum.

• Vay arkadaş vay neler oluyor böyle.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Yoo favorilerden biri kazanır.Öyle ahım şahım süpriz çıkmaz.

• en iyi maçtı bence.

• Japonya ve Suudi Arabistan yenince turnuva zevksiz olur bazıları için tabi. Böyle takımları küçük görüyorlar ama elin Asyalısı, Ortadoğulusu gelip Arjantin'i, Almanya'yı hezimete uğratıyor.

Bugün oynanacak kalan maçlarda İspanya fazla zorlanmaz alır diyorum. Kanada - Belçika maçı tam sürprize açık maç çünkü gruplarında Hırvatistan 1 puan, Fas 1 puan. Belçika bu rahatlıkla oynamaya kalkarsa Kanada şoku yaşayabilirler. %80 beraberlik bekliyorum o maçtan. F Grubu ilk hafta 4 takım 1 puanda olur. O grubun son maçları heyecanlı geçecektir. 4 takımın da gruptan çıkma iddiası olur tabi kadro olarak Belçika diğer 3 takımı da yener ama top yuvarlak olduğu için kimin kazanacağı belli olmaz, Suudi Arabistan örneğinde olduğu gibi.

• Helal olsun japon kardeşlerimize.

• Avrupalılar ve Arjantin ilk maçtan dökülüyorlar. Eksik Fransa’ya kupa verecekler. Ayrıca Gaymanya’ya iyi oldu.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

İngiltere sürpriz değil ama Hollanda çoğu kişi için sürpriz olabilir. Hollanda savunma yaparak finale kalır demiştim. Savunma yaparak finale kalamaz diyorlardı ama bakıyorum da Suudiler iyi bir savunma ile Arjantin'i yendi. Tunus ise biraz daha kadro seviyesi olarak yüksek olan Danimarka ile savunma yaparak berabere kaldı. Orta alandaki futbolcuları Danimarkalılardan sürekli top kaptı. Demek ki bu turnuvada savunma çok önemliymiş hangi takım olursa olsun...  

• Penaltı Sportstwitter
    “🤠 #WorldCup2022”
    https://twitter.com/penaltisport/status/1595434140006072320
  • Japonya hocası bu maçtan gerekli dersleri çıkarır umarım. Potansiyelinin çok altında oynattı takımı. Tomiyasu'nun sonradan girmesini anlarım. Arsenal da da son hafta kadroda yoktu. Tam hazır olmadığı için 2.yarı alması normal. Anlamadığım nokta bu takımda Mitoma nasıl yedek kalıyor ? Açık ara elindeki en iyi kenar oyuncusu. Adam haftalardır şov yapıyor EPL de. Brighton da ciddi fark yaratıyor. Oyuna girince de varlığını hissettirdi. Bundan sonra ilk 11 oynar herhalde.

• "Seni seçtim çünkü sen farklısın. Japonsun bir kere, akıllı adamsın."

- Arif Işık

• Sürprizlerin dünya kupası oluyor, acaba biz de gidebilseydik sürprizler yapar mıydık  

• ispanyanin ortasaha yetenek deposu. kapanan takimlari acarlar. ispanyaya topu veren takımın cok iyi bir savunmasi olmasi lazim

• İddiaa oynicaktim suudi arabistana ama cesaret edemedim. Bugunde japonyaya oynicaktim olmaz dedim eger cesaretim olsaa iyi para kazanirmiydim acaba

• almanlar daha siyah doldura dursunlar... aptal antrenörü gitti 90. dakika afrikalıyı soktu oyuna sırf "sosyal mesaj dünya'ya vericem" diye, ama japonlar böyle koyar. işte ne kadar aptal bağnaz bir sistem var batıda buradan anlaşılabilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 23 Kasım 2022; 19:34:58 >
  • ispanya mi cok iyi ,kosta rika mi cok kotu

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.