kanka bilemiyorum bi öylesin bi böyle gsliyim diyorsun ama terim de terim manu diyorsun ama ronaldo da ronaldo ikiside şuan takımsız ondan sordum başka bi amacım yok |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maç penaltıyla açıldı yanlıştı ama iyiki vermiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bu dandik maçlardan sonra brezilya sırbistan maçında yaşancak her skora da şimdiden şaşırmam, o derece bir kupa oynanıyor, almanya arjantin yenildi, fransa yenik duruma düştü falan
-
Brezilya bu maçla kalitesini belli edicek sırbistan kesinlikle çok güçlü takım herkes niye küçümsüyor anlamadım
-
Ben Portekiz 4-1 yada 4-0 alır diyordum. Maçı 90 dakika izledim lakin Portekiz iyi izlenim vermedi.
Gana 3 gol yedikten sonraki cesur oyununu maçın başında oynasaydı çok farklı bir skor alırdı.
Fizeksel üstünlük aşırı fazla. Gana orta sahası Portekiz orta sahasından 2 gömlek üstün.
Takımların korkar geriye çekilmiş oyunu başlarına bela.
Tabii bir de şanssızlık ve heyecan vardı Gana da.
-
kaleciyi evlat kontenjanından almışlar galiba.Ağır torpili var.
-
Gana akıllı oynasa bugün rahat kazanırdı
Bu Portekiz final falan göremez çok zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 24 Kasım 2022; 21:19:3 >
Portekiz'in Gana ile oynadığı maçta gol atan Cristiano Ronaldo tarihe adını yeni bir rekorla yazdırdı.
Yıldız futbolcu 65. dakikada attığı penaltı golüyle 5 farklı Dünya Kupası'nda gol atan ilk futbolcu oldu. Ronaldo, 2006, 2010, 2014, 2018 ve 2022 Dünya Kupalarında gol atmayı başardı.
-
-
Sırbistan da bir sürpriz yapar bu gece . Brezilya kazanamaz bence ya beraberlik yada Sırbistan alır diyorum
sırpların fizik gücü baya iyi süpriz yapabilirler.
-
brezilya kadroya bak, hepsi 50 milyon en az, gençken
-
Cristiano Ronaldo, Portekiz-Gana maçının en iyi oyuncusu seçildi.
Kesinlikle Bruno Fernandes olmalıydı.
gabriel jesus nasıl oynamaz
-
Dördünüde aynı anda seviyoruz ne yapalım hocam
-
Bugün tüm dünya Ronaldo'nun MANU'da niçin tutunamadığını ve ne kadar bitik olduğunu anladı. Eski günlerin kredisi olmasa şu an 2. lig seviyesinde olduğunu artık neredeyse herkes görüyor.
-
Formunun zirvesinde Jesus yedek, Tottenham’da zor ilk 11’e giren Richarlison ilk 11. Hoca neyin kafasında?
Lusail stadi gercekten cok güzel. Dunya kupasindan sonra koca stad ne olacak?
yuh bu nasıl kadro bi tek casemiro orta saha yazık herife
-
KRALDAN BİR REKOR DAHA GELDİ!
Portekiz Gana maçında maçın oyuncusu seçilen Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası tarihinde en çok maçın oyuncusu seçilen futbolcu oldu. 7
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X