Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
162
Favori
395.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyatlar ciddi anlamda çok yüksek geldi 4 gün 18000 dediler. Alibeyede baktım oda 26000 kusurdu . Herşey dahil tatil son dakika cidden çok uçuk oluyormuş tecrube ettik :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranflu

Fiyatlar ciddi anlamda çok yüksek geldi 4 gün 18000 dediler. Alibeyede baktım oda 26000 kusurdu . Herşey dahil tatil son dakika cidden çok uçuk oluyormuş tecrube ettik :(

Bende aynı şekilde 10 bin civarı bakıyorum ancak bulamadım siz bulabildinizmi düzgün bir yer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Taşucunu geçince büyükeceli var.
    Çok küçük bir kasaba.
    Fakat denizi enfes.
    Pek bilinen bir yer değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 10-15 bin arası bütçem var tatili son ana bırakanlardanım eğer ki güzel fırsatlar olursa paylaşırsanız sevinirim. Star elegance ve Rubiye bakıyorum bu aralar size de belki öneri olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ranflu R kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu sene fiyatlar tavan yaptı. Erken rezervasyonu kaçırdıysanız benim gibi 😔 resmen bir servet ödüyorsunuz. Hotel de istediğimiz gibi çıkmazsa vay halimize para ziyan oluyor daha da önemlisi tatil zehir oluyor. Resmen kumar, Allahtan burada tecrübelerimizi gördüklerimizi paylaşıyoruz da bir nebze bilinçli gidiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyFun -- 16 Temmuz 2022; 10:13:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ali2733 A kullanıcısına yanıt
    Rubi platinium iyi ama 24, 25 bin bandindaydı en son. Malesef fahiş fiyatlar... Ben de arayış ve takipteyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://tr.sputniknews.com/20220716/internet-uzerinden-42-bin-900-tl-odeme-yaparak-otel-rezervasyonu-yaptiran-kisi-dolandirildi-1058781219.html

Bu devirde hala böyle şeylerin yaşanmasi ilginc yani.internet ile herşeye ulaşabiliyorsun.madem acentayı bilmiyorsun araştirabilirsin.Tursab a üye mi bakabilirsin.o da olmadi otel e sorabilirsin.rezervasyondan konaklama tarihine kadar bir ben değilim herhalde birkaç kez oteli arayip rezervasyonu kontrol eden

• antalyada asil otelimin girisinden once tek gecelik yer baktigimi belirtmistim,az once Estera otels diye bir yer ile gorustum ve rezervasyonumu yapiyorum..baya bir soran olmustu.Umarim memnun kalirim, 1300 tl gecelik.garden oda tipi dediler.artik gittigimde burasi hakkinda da bilgilendirme yapacagim foruma..herhangi bir acenta uzerindden degil direk oteli aradim bu arada.

haritada baktim sirali kebap filan yakin gorunuyor..

belekte girecegim otele 40 dk mesafe.sabah erkenden cikip belege gececegim.

• Bayramda Kemer hydros club daydık, 5 gece 2 kişi 10 bin TL jolly tur dan almıştık. Kemer in denizini ve doğasını sevdiğimiz için seçmiştik, beklentimizin üzerinde çıktı otel. Yemekleri beğendik, çalışanlar çok çalışkan çok güler yüzlü, tesis dolu olduğu halde hiçbir yerde pek sıra yoktu, her zaman şezlong bulduk. Olumsuz yönleri : içecekler iyi değil, bilinmedik markalar, mika bardakta servis ediliyor bunu tahmin ediyorduk zaten bizim için sorun olmadı. Odada makyaj pamuğu vs seti yok, bu da bizim için ok. Yani bu fiyata beklentimiz düşüktü deniz iyi olsun yeter diyorduk, çok çok memnun kaldık.

• 09/07-16/07 arasında Zeynep Otel tecrübemi anlatmak istiyorum. İleri ki dönemde gitmek isteyen arkadaşlara ışık olur. Lara’ daki konseptlerinde ultra yazan ama gerçekte ultra olmayan Grandpark, ASKA gibi otellerden sonra Belek’ te UHD otele gidelim diye düşündüm ama olmasa daha iyiydi sanki.

Arkadaşlar ben zamanında mal sahibinden sezonluk kiralanan otellerde çalıştım. Belki siz gittiğiniz otelin işletmeci mi mal sahibi mi olduğuna dikkat etmezsiniz ama koca koca otelleri sezonluk işletmek için devralan, sezonda tek seferde parayı bulmaya çalışan yerlerdir buralar. Bu tarz işletmecilerde ki mantık genel olarak, patron/sermayedar yatırdığı parayı kazansın diye başa getirilen otel genel müdürü maliyetleri minimum tutsun, çalışanların maaşları düzgün yatarmış yatmazmış bakmasın, mesaisi verilsin verilmesin, çalışana fazlasıyla iş yüklensin ki patron para kazansın yerleridir. Yine içinde olmayan dikkat etmez ama çok ufak bir gözlem ile yiyecek/içecek kısım müdürünün, şefinin adam eksikliğine boş masa toplarken görebilirsiniz veya başka yerde görevliyse hemen diğerine çağrılır vs. vs.

Bunları az buçuk bilen biri olarak maaş/mesai kısmını bilmem ama diğer yazdıklarımın hepsini artı talihsiz bir olayı yaşadım. Daha önce SEntido Gruptayken otele gitmiş arkadaşlar bana çok çok güzel otele gideceğimi, hatta kuzenimin balayı oteli olduğunu öğrenip beklentiyle gittik vesselam.

Ana REstaurant: Yeme/İçme den UHD otelde beklentiniz, mangal tarzı (ki benim tamamen mangal üzerine) sıcak şeyler ise tavuk ızgaraya doyacağınızı belirtmek isterim, ben tavuk yemiyorum hindi yemiyorum ama çıkanlar bunlar. Bir akşam dana şiş ve köfte vardı, gerçekten çok vasat ürünlerdi. Biz ASKA’ yı beğenmiyorduk adamlar kuzu çevirme bile yapıyordu gerçekten aradık.

Snack Restaurant: yağdan döner yemenin imkanı yok, bildiğin Ekrem Coşkun döneri , mantının içinde ne var gerçekten bilmiyorum tamamen acı bir tat gelmekte, tavuk wrap söylüyorsun içinden şırıl şırıl su akıyor, pizza ve köfte idare ederdi onlarla karnımızı doyurduk. Koca tabakta 5 adet sayılı minik kaşarlı köfte geliyor devamını söylüyorsun restaurantta çalışan garson arkadaşın bakışlarına maruz kalıyorsun. Bilirsiniz çocuklar sevdiği bir şey olduğunda yer, köftenin bitmesi 2 dakika çocuklar gene aç, 3 yaşında çocuk doymuyor koca insanlar nasıl doyacak.

İçecek: Bira Tuborg içebilir seviyede, Gilbeys Votka ve Cin, Rom markasını bilmiyorum, Viski J.B ve ismini bilmediğim bir marka, Ballantines istediğin zaman birkaç kez yok denildi ama ayrıca her seferinde ayrıca istemeniz lazım.

Odalar: Gerçekten çok bahsetmeyeceğim google yorumlarında ne yazıyorsa o, fazlası var eksiği yok.

Bu arada otelde kalanlar genelde Koç Grubu çalışanları sanki onların kamp yeri gibi. Neden mi? Görüştüğümüz herkes min %15 indirimle geldiklerini, erken rez. da oranın %30 a çıktığını akşam yemek sırasında tanıştığım ailelerden öğrendik. İndirim ile gelenler dahi mutlu değillerdi otelden.

Esas bomba 3. gün yaşadım .Akşam saat 16.00 da hala oda temizlenmemişti. Dışarıdayız zaten diye sıkıntı etmedik, odaya çocuklardan sonra geldiğimden masanın minibardan alınıp/açılmış/ içilmiş ve kutusu sıkılmış içecek kutusu buldum. Açık kutuyu ağzıma götürmem ile eşimin sen odaya ne zaman gel dinde kutu kola içtin demesiyle ağzımda ne var ne yok dışarı çıkardım. Sen içmedin mi bunu diyerek sorduğumda ben de sen içtin zannettim dedi. Dışardan birisi hem kim olursa olsun (housekeeping vs.) odamda cirit atıp, minibarı boşaltıp pisliğini masamın üzerine bırakıp gitmiş. Tahmin edeceğiniz üzere konu büyüdü, ilk önce bana inanmak istemediler fakat uzatmayacağım saat 20.00 gibi otel müdürü gelip, kimin yaptığını bulduklarını konu ile ilgili çok özür dilediklerini ilettiler. O saat oteli terkedecektim fakat çocuklar vs toplanamazdım. Sonra akşam 17.00 de temizlenmeyen, akşam vakti gencecik cocuklara oda temizlettilerenler, ne hikmetse 3 tane bayan housekeeping yetkilisi gönderdi. Şakalar Şirinlikler vs ama midem gerçekten bulanmıştı artık. 4.gün tatili yarıda bırakarak oteli terk ettim.

Sayın @Diverso aracılığı ile aldığım için, en başından beri konuyu ilettim kendisi bile tahmin etmemişti böyle bir durumun olacağını/ yanlışlık olacağını belirtti fakat o bile inanamadığını söyledi. Zaten Setur’ a ulaşıp konuyu anlatmanın imkanı yok. Sağolsun kendisi yardımcı oldu da otelden çıkış yaptım. Para iadesi de halen gerçekleşmedi ve yeni rezervasyon formunda fazladan hesaplanan ücret bilgisi de bulunmakta. Yine kendisinden dönüş bekliyorum bakalım ne olacak.

Amaç Antalya’ da otele gitmek ise LAra’ da Alanya’ da Manavgat’ta dünya kadar otele giderdim, ama yaşadıklarım benim için tam bir rezillik oldu. Otel yıkılacak, işte vay efenim başka otele bağlanacak vs diye midir bilenmez ama benden söylemesi inanılmaz organizasyon eksiği bulunmakta ve kesinlikle parasını hak eden bir yer değil.

• Öncelikle geçmiş olsun. Bu otel ile maalesef gereksiz beklenti yükseltildi. Regnum carya ile alakasi yok. Ortalama bütçeli bir otel. Gitmeyi dusunenler bunu bilerek secmeli. Ortalama üstü bir hizmet bekliyorsaniz burasi size uygun degil. Butcesine gore alt sinif otellere giden bir arkadasima söylemiştim. Hicbir beklentisi olmadan gitti o begenmisti. Tamamen beklentilerle ilgili.

Gecen sene ise benim gittiğim en zayıf otellerden biriydi. O zaman sueno beach ile karşılaştırmalar olmuştu rakip olarak bile değerlendiremez demistim ki sueno beach bile ortalama oteldi. Otelin en güzel yanı golf odalariydi o da bu sene yıkıldığı icin elde bir şey kalmadı.

• tanyumen kullanıcısına yanıt
    Değerli misafirimiz.

Öncelikle nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Olumlu - olumsuz tüm değerlendirmeleriniz, bizlerin sizlere daha iyi hizmet sağlayabilmesi ve tesisler ile ilgili data toplamamız için fazlasıyla önem arz etmektedir.

Tesis genel kalitesi ile ilgili yaptığınız yorumlarla alakalı gerekli notlar tesise iletilmiştir.
    Fakat takdir edersiniz ki bu tarz konular tamamen görecelidir.

Yüzlerce misafirimiz tesisle alakalı genel memnuniyetini açıklıkla bizlere ifade etmekte, tesisin fiyat/performans yönünün çok kuvvetli olduğunu, hatta tesisin kapanacak olmasından duydukları üzüntüyü bizlere ifade etmektedirler.

Sizi memnun edemediğimiz için ise yaşadığımız üzüntüyü ifade etmek isteriz.

FAKAT,
    Odanızda yaşadığınızı iddia ettiğiniz;
    Minibardan bilginiz dışında tüketim olduğunu düşündüğünüz olayla alakalı durum tabi ki hiç bir şekilde kabul edilemez.

Dolayısıyla konu tarafımızca gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra SETUR Genel Müdürlük birimlerimize aktarılmış ve gerekli incelemeler başlatılmıştır. Bu inceleme sonrası konunun akıbeti hakkında tüm bilgiler tarafınıza aktarılacak ve alınabilecek tüm aksiyonlar alınacaktır.

İptal ve iade süreçleri ile ilgili herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
    İptal talebiniz aynı gün karşılanmıştır.
    İade süreçleri ise ekstrem durumlar dışında 3 iş günü içerisinde tamamlanmaktadır.
    Resmi tatiller ve bayram süreçleri dolayısıyla henüz 3 iş günü tamamlanmamıştır.
    Fakat konu tarafımızca takip edilmekte ve süreci hızlandırabilmek adına gerekli aksiyonlar tarafımızca alınmıştır.

Tekrardan geri bildirimleriniz için teşekkür eder,
    İyi forumlar dileriz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur/Setur Kızılay Acente Müdürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 16 Temmuz 2022; 19:15:11 >

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler yorum için ben de pazartesi giriş yapacağım önden olumlu bir yorum duymak memnun etti

• Bugün itibariyle erken rezervasyonun ilk 10 gününde aldığım fiyat-performans dengesi iyi olan granada okurcalar- mylome luxury ve trendy lara tatilimizi bitiriyoruz. Trendy Lara ve Mylome denk seviyelerde idi ama Granada 'ya göre çok daha iyi olduklarını söylemek lazım konsept olarak. Granada luxury okurcalar dan da memnun ayrıldık diyebiliriz. Bayramın 4 günü granada da idik. Biraz sıkışık idi ister istemez ama çokta problem olmadı. Herkese iyi tatiller diliyorum.

• Otelin başına UHD ibaresi geldiğinde ve Belek konumunda olduğunda otomatikman beklenti doğuyor. Yalnız buradaki sıkıntı otelin arkasında çok büyük bir grubun olup; bütün masa sandalyede, etiketlerde, ıslak mendil vs ürünlerde Regnum reklamı yaptıktan sonra sen maliyet düşünüyorsan fiyatı da ona göre uygun tutmalısın. İnanın daha önce kaldığım İncekum' da Türkler' de Side' de 5* sıradan otellerde verdiğim fiyatın %65-70 ine kalabiliyordum. Alkol tüketiyorsanız farkı saydığım markaların şişesinde hepsi o kadar.

• Diverso kullanıcısına yanıt

SAyın @Diverso lütfen yanlış anlaşılmasın, yazmamdaki amacımın sizin sattığınız/satacağınız ve F/P dediğiniz otel hakkında karalama yapmak olmadığını, önerinize güvenen diğer kişilere karşı ayrıca bir mahcubiyet yaşamamanız ile doğrudan ilişkilidir. İlave sıkıntı yaşamasam da tecrübelerimi paylaşacaktım. Doğrudan sizinle ilgisi olmadığı halde Kurumunuz adına öncelikli harekete geçmeniz gerçekten işinize değer verdiğinizin ayrı bir göstergesi. Otelin bana çıkardığı zorlukları burada teker teker saymak istemiyorum. Şunu da belirteyim paket/tur/otel alacak olsam ilk önceliğim @Diverso bey ' in acentasından veya kanlı canlı dükkanı olan sabit bir yerden alırım. Sıkıntı anında karşınızda muhatap bulmak çok önemli

Fakat yaşadığım tecrübe mini barın kullanılması olayı katiyen değildir. Haltı yiyen arkadaş kapalı kutuyu alıp gitse farkına bile varmam, kaldı ki ertesi gün gene doldurulur gene fark etmem. Burada benim midemi bulandıran 6 günlüğüne ciddi meblağlar ödeyip, olay bu tür alışkanlıklara sahip kişilerin odaya girme yetkisi verilerek özel alanlarda çalışmaya verilmesidir.

Geri dönüşlerinizi bekliyorum, ilginiz için tekrar teşekkürler.

• tanyumen kullanıcısına yanıt

iyi akşamlar hocam, yaşadığınız durum gerçekten kabul edilemez ama çok ilginç ve garip olmuş, demek böyle şeyler de duyacaktık.

Voyage, amara vb otellerde de kaldık, burası fiyat performans oteli olduğundan bence beklenti yükselmesi nedeniyle memnun kalmamış olabilirsiniz.

bizde aynı dönem otelde kaldığımız için bazı yorumlarınıza katılamayacağım, neticede zevkler renkler tartışılmaz. amacım polemik değil kendi gözlemlerimi paylaşacağım.

Otele geçen sene de gitmiştik, o zaman golf tarafında kalmıştık, ana bina odaları gerçekten golf tarafına göre hayal kırıklığı gibi ama pek dert etmedik. golf tarafında olan yıkılma havuz deniz gibi yerlerde kolay yer bulmaya yaramış. Geçen sene çimde veya herhangi bir yerde yer bulmak çok zordu. Bu arada Otel regnum caryanın, otelde olan varsa snack restaurant tarafındaki bardaki levhaya baksın, işletme adında carya limited gibi birşey yazıyordu. Otel yeniden regnum adıyla yapılırsa zaten bu fiyatlara gidemeyiz. Regnum Carya fiyatları 5 kat fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam.

personellerin bir çoğu tanıdık geldi otelin yarısı yıkıldığı için azaltmaya gitmiş olabilirler belki carya kısmına da kaydırmışlardır. Sayı olarak eksiklik var, muhtemelen inişli çıkışlı doluluk oranı yüzündendir. Bayram bitince otel biraz boşaldı. personel konusunda haklısınız bazıları inanılmaz güleryüzü ve yardımsever bazıları sinir asap bozuyor. Mesela daha bugün çıkmadan snack restaurantta içecek istedik “içecek self servis yoksa yemek gecikir diye” cevap aldım sabır çektim. Çıkmasaydık muhtemel tartışma olurdu ama bunu yanında bizim ufaklığı yanına alıp gel ne istiyorsan ben söylerim utanma sen diyen çalışanlar da var. Tabi hizmet sektörü olduğu için işletmenin kötü örneklere taviz vermemesi gerek.

bizim odamız hergün temizlendi ana binada bir kata yanlış bilmiyorsam 2 bayan bakıyor o yüzden sizin tarafa bakan arkadaşta sıkıntı olmuş olabilir. Halen hangi cinsteki insan sizin yaşadığınız olayı yapar anlamadım, mini bar ile ilgilenen arkadaştan istese zaten verirdi içeceği🤬

yemek konusunda mangal olarak bir kez daha kırmızı et vardı, siz çıkmıştınız sanırım çarşamba antrikot çıktı. mangalda olmasa da Tandır ve kavurma tarzı kırmızı et hep oldu(sulu köfte biftek de çıktı). Geçen seneye göre yemekler bence bi tık gerilemiş. Bu arada ben ilk gün hariç et dönere denk gelmedim, 2 3 kere sorduk hep tavuk döner vardı. Denk gelen et döneri de oğlana alıp denedikten sonra ben yedim çocuğa vermek istemedim. Kahvaltı bize hitap etti. Genelde otellerde isteğe özel omlet yapılırdı, pastırma vs olurdu bu sene görmedim. hamurişleri genelde her öğün başarılıydı. Suşi bir kez çıktı o da güzel değildi.

içkiler aynen belirttiğiniz gibi, sadece bira için bu sene hiç denemedim ama geçen sene kutu ya da şişe bira istediğinizde veriyorlardı onu eklemek istedim.

• alitaro A kullanıcısına yanıt

Tsk ederim sağolun diverso tarafindan onerilmisti iyi bir fiyata aldik erken rezervasyonda pisman olmayiz gibi o zaman sevindim. Ama gariptir o sira ayni fiyata alabildiginiz cogu otel onun fiyatini 2 ye katladı. Neyse fiyatı önemli değil memnun kalalimda denizi daha cok seviyoruz zaten cocukta var aquparki iyi olur cocuk icin diye tercih etmistik bizde. Alkolle cok aramiz yok nadir o yüzden oda önemli degil yemek kalitesinin iyi olmasjna sevindim. Tskler vakit ayirip yazdiginuz için sağolun.

• Kuzey ege tarafına gelecekler için, hava hala yaz havası gibi değil. Akşamları üşütüyor. Deniz hala soğuk,rüzgar var. Ben böyle bir yaz hiç yaşamadım. Temmuz ortası Eylül ortası gibi.

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.