Aynen hocam senede 4 kereye kadar gittiğimi bilirim. Kışın Afyon otellerine giderdim. Şimdi 2 senedir tık yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 F/P Otel Fırsatları (3. sayfa)
-
-
-
Crystal prestige elite:
Geçen sene temmuz başı 5 gece ödediğim fiyat 5300 lira
bu sene aynı tarih erken rezervasyon fiyatı 9100 lira.
geçen sene %25 peşin ödeyip %75 otele girmeden önce ödemiştim.
inanılmaz gerçekten.
not: oteli aradım fiyatlar henüz belirlenmedi dedi. jolly sitesinde ise fiyat çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 20 Ekim 2021; 18:19:8 > -
Geçen Yıl Ödenen Paralar:
Voyage Türkbükü: 13-17 Eylül 3.740 TL ( 2 yetişkin)
Granada Belek: 19-23 Eylül 8.330 TL (4 yetişkin aile odası)
Zeynep Hotel: 20-24 Temmuz 5.400 TL ( 2 yetişkin)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen Temmuz ayında Nirvana Dolce Vita’ya 8500 lira ödemiştim.11-16 Temmuz. 5 gece.
28 Ağustos - 1 Eylül tarihinde ise 4 gece için Bodrum Park Resort’a 4200 lira ödemiştim.
2 yetişkin 1 çocuk.
Sanırım rez konusunda en hızlı girişi yapanlardanım. 4 aile 25 29 haziran için Trendy Lara rezervasyonunu yaptım. 5513 ₺ tuttu. Umarım memnun kalırız.
-
Hangi siteden acenteden aldınızquote:
Orijinalden alıntı: mstyy35Sanırım rez konusunda en hızlı girişi yapanlardanım. 4 aile 25 29 haziran için Trendy Lara rezervasyonunu yaptım. 5513 ₺ tuttu. Umarım memnun kalırız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aile başı değil mi 4 kişi o fiyata olamaz...
2 kişi Y deniz manzaralı oda fiyatı hocam aratırsanız görürsünüz 🙄
Tabi aile başı. İptal sigorta dahil kara manzaralı fiyat ama 100 tl fark varmış deniz manzara için o yüzen deniz manzaralı oda ile upgrade edeceğim.
-
Etstur
-
Eylül'de Sueno Side'de kalmış 3 yaşında çocuklu bir aileye Trendy Lara'yı tavsiye eder misiniz?
-
Dün selectrum luxry belek açmıştı Ağustos 1- 6 alicaktim 14bin e ama vermedi , şimdi indirimi kaldırmış 28 yapmış ets , ne yaptıkları belli degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 22 Ekim 2021; 11:40:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2018 de oradaydım, Sueno Side yi bilmediğim için karşılaştırma yapamayacağım. Trendyi tavsiye ederim .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
trendy lara dışında alınabilecek bir otel yok sanırım şu anda herhangi bir alternatif olsa bari
-
kasım ayında onlarca otel çıkacaktır. beklemedeyiz
-
yerimizi alalım
Antalya harici otel tavsiyelerine açığım. Bu yaz değişiklik olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum bu görüşünüze. Mesela ben “sıfır araç fiyatı teklifi alanlar” konusunu takibi bırakıp buraya yoğunlaştım 🙂
Yukarda birkaç arkadaşın da tavsiye ettiği Trend Lara’ya 19-22 Mayıs 3 geceliğine 3100 tl ve 21-25 Ağustos 4 geceliğine 5700 tlye 2 yetişkin 1 çocuk olarak Ets turdan rezervasyonumu yaptım. Bonus kart fiyatı bunlar.
Bu sene Ağustosun son haftası 4 gece Zeynep otel 5500 tl ve 4 gece de Kimeros Park Village 8250 tlye konaklamıştım.
Gelecek yılın tatilini erkenden aldım, konserveleri de yaptık... Para pul olmadan biraz değerlendirmiş oldum çok şükür
Hocam aynı gemide ilerliyor gibiyiz geçen sene ben de infinity ve Zeynep teydim bu sene de trendy lara dan rezervasyon yaptım. Sanırım ikimiz de f/p kısmına dikkat ediyoruz. Simdiden iyi tatiller 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X