< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 Samsung Tv ler Turkiyeye Ne Zaman Gelicek? (21. sayfa)
-
-
gforce hangi modelerde olacak acaba bilgin varmı
?
-
Merhaba arkadaşlar bende samsung qn900b almayı düşünüyorum 85 inç. Teknosada suan 126.000 bine düşmüş tafsiye edermisiniz çok pahalı ama tek zevkim film izlemek paraya kıyıp almak istiyorum. Sony nin 2022 tvleri daha gelmedi sizce bekliyeyimmi alayımmı yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam madem tek zevkin film izlemek ve bu bütçeyi göze aldın, oled de düşünebilirsin. Sony 83A90J 110 küsür bin tl, LG 83 G2 100 küsür bin tl. Ben olsam sırf film izlemek için alacaksam QN900B yerine bu ikisinden birini tercih ederdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 24 Ağustos 2022; 23:28:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzlemek için tabiki ama sony yeni tvleri daha çıkmadı bu tv yi çok övüyorlar 8k
fim izlemek için projeksiyon önerim hocam çok daha uygun fiyata tvden alacağınız keyfin kat kat üzerini alırsınız. 3 metre mesafeden 120" perdede film dizi izliyorum harika bir şey. bende cihaz bu tavsiye ederim
www.boyutdijital.comBenQ W2700i 4K Projeksiyon Cihazı Android TVhttps://www.boyutdijital.com/urun/benq-w2700i-4k-projeksiyon-cihazi-android-tv?ref=akakce&v=1.10.5
tv kadar net canlı görüntü veriyormu birde lamba ömrü gbibi şeyler yazıyor bitince kullanamyorsak her sene yeni cihaz almamız lazım
-
Hocam bu aletle ps5 oynamak dehşet keyifli olur herhalde.
lamba ömrü normal modda 10bin saat eko modda 15bin saat. ben normalde kullanıyorum günde 5 saat açık kalsa 6 seneye denk geliyor lamba bitince yeni lamba alıp takılıyor. günde 5 saat örneği bile çok uçuk rakam hergün açılmıyor zaten ev kullanımında 10 sene rahat götürür. bunu kullandıktan sonra tv de film izlemezsin :)
tabi güzel oluyor hocam 👍🏻
Hocam naptiniz tv ile ilgili bi gelisme oldumu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar,
Samsung firması, arabulucu toplantısına katılmaya bile tenezzül etmedi. Bende gidip tüketici mahkemesine başvurumu yaptım.
Samsung’un toplantıya katılmaması benim lehime olan bir durummuş. Mahkemeye başvuru işlemi de çok kolaydı.
10 dakika da başvurumu yaptım ve 8 kasıma duruşma tarihi verdiler. Mahkeme ücreti olarak da 470 TL civarı ödeme yaptım.
Ayrıca arabulucunun tavsiyesi üzerine mahkemeye başvuru esnasında “ faizleriyle beraber para iadesi ve satış sözleşmesinin iptali” şeklinde başvurumu gerçekleştirdim.
Çünkü mahkemeye talep olarak 2 seçenek ile başvuru yapamıyormuşuz.
Süreç bu şekilde ilerliyor hocam. Merakla duruşmayı bekliyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 2 Eylül 2022; 18:46:20 >
bence arabulucu doğru soylemiş hocam. bu tip mahkemelerde cogunlukla mahkemeler tuketiciyi hakli buluyor. İnsallah hayirli haberler alirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah hocam.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Bu8000 aldım Türkiye'de üretiliyormuş, Türkiye'ye gelmesi gibi durum yok yani zaten burada :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık bir çok firma bunu yapıyor sanırım. Lgde de böyle bişey hatırlıyorum. Bu8000ler de onvo tesislerinde birleştiriliyor diye biliyorum.
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Hocam sorunu çözebildiniz mi? Ben de QN90B’yi Q800T soundbar ile kullanacağım da..
Selamlar,
55QN90B veya 55QN85B almayı düşünüyorum. Netflix, IPTV, PS5 ile kullanacağım. Bu konuyu, forumdaki başka bir konuyu okudum ama bilgiler çok net değil. Her iki cihazda VA panel diye sanıyorum ama emin de değilim.
85B modeli yaklaşık 19K iken 90B modeli 28K arada 9K fark var. İncelediğim kadarıyla ben bulamadım ama bu farka değecek bir fark var mıdır cihazlar arasında?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X