Şimdi Ara

2022 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.914
Cevap
65
Favori
128.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatta sırf bu yüzden G2 ye geçmedim. White subpixel boost layıp 1200 nite çıkmış, color volume düşmüş. Kabul edilir bir upgrade olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt

LG OLED'ler oyun konusunda sunduğu avantajlar ile gerçekten rakipsizler.Özellikle PC kullanıcıları için G-SYNC destekli gelmesi çok büyük bir artı.

Sony halen VRR ile mücadele ediyor..

Sony'de Film ve görüntü işleme konusunda zirveye oynuyor.Motion performansın olsun,upscale yeteneği olsun ve resim üzerinde AI ile görüntü işleme teknolosiji olsun zirvede bu adamlar.

Dünyanın tek referans gösterilen monitörüde kendilerine ait o yüzden film konusunda çok tecrübeli ve başarılılar.

Samsung yıllardır led tvlerinde canlı abartı renkleri sunduğu için banada hep yapmacık gelmişti,doğallıktan uzak kalıyordu ama o şekilde sevende çok kişisel zevk meselesi.

Samsungun da inovasyon tarafını çok beğeniyorum adamlar yenilikci bişeyler deniyorlar tutar tutmaz veya çok ufak bir kesime hitap eder orası tartışılır ama ilk curve televizyonlar,ilk 32:9 monitörler,yine ilk 1000r monitör,katlanabilir telefon vs. sürekli bişeyler deniyolar.Son olarak da Samsung artık al şu DV lisansını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 5 Mayıs 2022; 17:4:48 >

• İki dönemdir Sony LCD tepe modellerini kullanıyorum beni üzmediler esasen LG g1 niyetliydim sonra vazgeçtim Sony bana herzaman daha iyi geliyor belki geçmişte Sony tv monitör kullandığımdan olsa gerek

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.