|
2022 Toyota Corolla Cross Hybrid'i inceledik - Sınıfının fiyat/performans modeli mi?
-
-
toyotadan reklam almışsınız bence
2023 yılında böyle çağ dışı c suv görmek gözlerimi kanatıyor
185nm tork nedir ya hibrit motoru desteklemese tofaşlar yokuşta yerdi bunu
-
-
1.8 motoru atkinson'a çevirmeden otto versiyonu gibi 140hp 175nm + hybrid olarak kombine etselerdi tadından yenmezdi, 1-2lt fazla yaksın elektirik desteği ile 160-170hp olurdu o şekil. egzantirik milini değiştirip bunu deneyip olumlu sonuç alanlar var fakat 5200 devir limitörünü kaldırabilen daha çıkmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2023 yılında 185nm tork nedir ya gibi bilgisizlik akan yorumlar görmek midemi bulandırıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atkinsona çevirmeden emisyon normlarını tutturamıyorlar.
B suv fiyatına hibrit C suv. Daha ne olsun ki. T roc fiyatlarına bakın nir zahmet. Ki Türkiye üretimi de değil, corolla gibi de değil gayette kaliteli. Bu tasarımı vw yapsaydı yere göre sığdırılmazdı
bu şekil de yeterli ama öyle olsaydı süper olurdu. emisyon konusunda corolla hybridde 3 adet katalizör var en sondaki susturucuyu saymıyorum onunla beraber 4 adet oluyor neden böyle bir şey yapmışlar bilmiyorum bunların iptaliyle bile ciddi bir güç alınabilir bu araçtan, egzoza 4 filtre nedir abi ya. Otto olsaydı da sanmıyorum tutturamayacaklarını çok çok egzoz muaynesi olurdu diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok efendim 185 nm tork neymis yok t-roc soyleymis kimsede dememis ki abi ne ayaksiniz suv diye 4x2 arabalara neden biniyorsunuz ihtiyaciniz varsa geniş hacme mpv alin. Özgür ruhlu ve hafif arazide doğanın tadını çıkarayım şehre kar yağdığında kış lastiklerimle sıkıntı çekmeyeyim dersenizde vitara vs alabilirsiniz bu fiyatlara midem bulanıyor artık 4x2 amaç dışı alınan araçları görmekten sanki arka ayakları olmayan ve sürünmesin diye tekerlekli sepet takılmış köpekleri hatırlatıyor içim parçalanıyor.
-
Bu adamlar ne kadar anlıyor ki video çekiyorlar gerçi artık anlamaya gerek yok içerik olsun sorun değil..
-
Corolla cross yerine sıfır hibrit mpv olarak ne önerirsiniz mesela? Önerin de alalım.
1.2 turbo motoru koysalar çok daha iyi olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lpg uyumlu, uygun fiyatlı 1.6 atmosferigi koysalar daha da iyi olurdu ama bu motorlar artık yerini tarihin tozlu sayfalarına bırakıyorlar.
1.8 140hp hibrit motor gayet yeterli ama saçma mtv sisteminin kurbanı oluyor
Ş içi ok de.Şehir dışı hayal kırıklığı oldu.Lpg lı civic e devam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2023 yılında 185nm tork nedir ya gibi bilgisizlik akan yorumlar görmek midemi bulandırıyor. |
Corolla cross yerine sıfır hibrit mpv olarak ne önerirsiniz mesela? Önerin de alalım. |
B suv fiyatına hibrit C suv. Daha ne olsun ki. T roc fiyatlarına bakın nir zahmet. Ki Türkiye üretimi de değil, corolla gibi de değil gayette kaliteli. Bu tasarımı vw yapsaydı yere göre sığdırılmazdı
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X