hvr-k sosyal nasıl beğendin mi hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 YKS deneme günlüğüm. (7. sayfa)
-
-
beğendim. dininden çok şey öğrendim coğrafya ve tarihi de müthiş felsefesi kolay kaçmış ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ne yaptınız sonucunuz beklediğiniz gibi mi geldi
-
başlığı hortlatacağız ama gelmedi ya 4100 yaptık gazi tıptayım
hocam gazi tıp nasıl, zor mu
-
Aütfye niye gelmedin
gazi bence çok ortalama bir okul. kuzenim ve iki arkadaşım okudu. birisi 1 sene tekrar etti. çok zor olan bir yönünü duymadım ama komite dönemlerinde kuzen öküz gibi ders çalışırdı. ama git cumhuriyet tıp a orasıda çok farklı değildir.
yalnız şu varki gazi tıp bizim zamanımızda hacettepe diş felan 510 paun iken gazi 530 du diye hatırlıyorum. hacettepe 580-600 civarı idi. mesela en iyi matematik öğretmenliği de o civarlarda idi, ayrıca odu istatistik felan neredeyse denk di. ne olduda gazi sıçrama yapıp 5 k lara yükseldi çözemedim. tamam köklü bir okul ama bi bursadan bi antalya yada samsun tıp tan bi ayrıcalığı yok. belki ankaradaki son tıp diyemi acaba.
-
gazi'den düşük puanlı devlet tıplar var hocam ankara'da.
-
Aütf daha zor demişlerdi o yüzden 🥺
Okul öğrenci düşmanı dolayısıyla zor bu yıl 1. Sınıflardan 100 e yakın kişi kalacak 350 kişiden
Aütf dönem 2de 360ta 120 kişi kaldı
Bizde 374 te 151 hocam
Bizde de 145miş hocamquote:
Orijinalden alıntı: ilkbinegirecekadamBizde 374 te 151 hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla yazık ya millette heves bırakmadılar
Bu konu beni yks zamanına götürdü ne zamanlardı be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X