Bildirim
2023 den geliyorum soruları alayım ( Bor Haber Forum Özel) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1 bor kaç dolar ediyor hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nükerbüker
1gramı amerika kıtasını yok edecek güçte olan bor bombamız ne durumda?
Amerika kıtasını bor bombalarımız ile yok ettik yaklaşık 2 yıl oldu hocam. Oralar hep borluk oldu artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 2 Aralık 2016; 15:46:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Ben boru iyi bir şey için keşfettim, ama insanlar bor ile birbirlerini öldürüyorlar"
-Ayberk Bornştayn (Ünlü Türk fizikçi) -
quote:
Orijinalden alıntı: jack76
1 bor kaç dolar ediyor hocam?
Evrensel para birimi bordur hocam. Dünyanın tüm ülkeleri borlira kullanıyor. Dolar diye bir şey yok abd bor oldu bor bombalarımızdan sonra ama bir bor 70 euro ediyor.
Kızlar teklif ediyor mu? -
Yere düsen borlari ne yapıyoruz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Tastarakay
Kızlar teklif ediyor mu?
Borun kaç santim oma göre değişiyor benimki 20cm hocam kızlar kapıda kuyruk oluyorlar sadece borumu çıkarıp vurmam yeterli oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 2 Aralık 2016; 15:52:20 >
quote:
Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası
Yere düsen borlari ne yapıyoruz hocam
Kaldırıp yerine koyuyoruz hocam
-
Gebericem
quote:
Orijinalden alıntı: mertua35_35
quote:
Orijinalden alıntı: Survival
@mertua35_35
Hocam şu anda bar-ge yapıyoruz (bor araştırma geliştirme)
bunlardan sayamacağımız kadar var elimizde
Bu arada bor tatlısı yer misiniz?
Her şey bor olmuş hocam batı bizi nasıl kıskanıyordur kim bilir.Bu arada NASA gibi bir üst kurmuşlardı konya'da ne gibi çalışmalar yapılıyor ? Uzayda mega projeler yapılmaya başladı mı ? Devlet uzayda maden çıkarmaya başladı mı ? En önemlisi uzayda köprülerimizin,havaalanlarımızın,üstlerimizin olması bunlar varsa batı bizi nasıl kıskanıyordur
Hocam şimdi nasa oldu size borsa (bor and Space Administration) konya 51.bölge ilan edildi özel çalışmalar yürütülüyor orada. Mars ile güneş arasına köprü inşaatımız başladı. Batı devletleri yalvarıyorlar bizide bor birliğine alın diye sallıyoruz tabii heee hee diyoruz.
. Uzaylılar ile iletişim kuran ilk ülkeyiz. Mülteci uzaylı akını var uzaydan. Avrupadan türkiyeye kaçak geçiyorlar. Duvar yapacağız uzay ile borturk devleti arasına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 2 Aralık 2016; 15:53:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allah da sizi güldürsün
Bu arada bor kas yapıyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: Sodasisesineoturanadam
Boruana lsdden 100kat daha güçlü bir uyuşturucuymuş doğru mu
Doğrudur hocam. Ama borunuz kaliteli olmalı
Damar bile çıkartıyor hocam
yemin ediyom insanlık nereye gidiyor blmiyyoz artık.. konu açan kişiye lafım yok ama o kadar çok mal varmı cevap yazanlar.ciddi ciddi soru sormuşşsunuz.. ne kadar boş vaktiniz var.yada işşsizlermi diyeyim... siz eniyi bi başlık açın İŞSİZLER diye.. konu kalabalığı yapmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: haribo21
yemin ediyom insanlık nereye gidiyor blmiyyoz artık.. konu açan kişiye lafım yok ama o kadar çok mal varmı cevap yazanlar.ciddi ciddi soru sormuşşsunuz.. ne kadar boş vaktiniz var.yada işşsizlermi diyeyim... siz eniyi bi başlık açın İŞSİZLER diye.. konu kalabalığı yapmayın
Hocam ben buraya kafa dağıtmaya giriyorum aynı şekilde çoğu insanda bu nedenle giriyor. Forumda evet gerçekten işşizler var, ama bu sizi niye bu kadar ilgiliendiriyor? Ben olsam bende sorarım. Bu durumda bende mi işsiz oluyorum? Biraz eğleniyoruz şurada. Maksat gülmek. Bende bir ara tüm konular ciddi olsun istiyordum. ama sonra böyle bir şey olmayacağını anladım. Fazla takmayın kafaya keyfinize bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dalga geçmeyin ülen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X