Şimdi Ara

2023 Fenerbahçesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene 2023. Cocu ile devam. Cocu nun istediği sistem oyunu 2020 yılında başladı ve şu an kendi oyun stilinin zirvesinde. İstediği sisteme ulaşması kolay olmadı ama 2020 yılında ligde şampiyon olduktan sonra peşpeşe şampiyonluklar bir sezon eksikle devam ediyor. Kanatlardan top bindirip, orta açıp, gol attırma devri bitti.

Yaş ortalaması 25. Tecrübeli oyuncular ile genç oyuncular harmanlanmış durumda. Altyapı olarak Porto modeline geçildi. Futbol sistemi olarak ise Tr nin en etkili sistemini oluşturdu. En etkili bölgesi forvetleri. Yalnız bu forvetleri besleyen kaliteli orta sahaları var. Her sene genç bir yıldızı üst seviye kulüplere satmaya ve kar marjini artırmaya devam ediyor. Bunun farkına varan Türk kulüpleri FB nin sistemini taklit etmeye ve o düzende oyuncular almaya başladı. Böylelikle Türk futbolunda yeni bir sayfa açılmış oldu. Eskisi gibi 30 yaş üzeri yıldız oyunculara milyon dolarlar harcama dönemi tarihe karıştı. Kendini geliştirmek isteyen ve ileri de daha iyi dünya kulüplerine gitmek isteyen genç yıldızlar FB de kendini tanıtıp fiyatlarını artırıyorlar.

Oyun mantalitesi ise her maçı kazanma mantalitesi. Hırs ve kazanma isteği ile alınan galibiyetler ile hem taraftar hem oyuncu ayrıca coşku yaşıyor.

Tr nin en çok koşan takımı ve Avrupa da bu sene hedefleri en az çeyrek final.

Tarihinin en fazla golü ve en fazla şutu olmamasına rağmen maçlarda galibiyet almayı başarıyorlar. Bunu da isabetli şutlarin yüzdelik olarak verdiği yüksek değerler ortaya koyuyor. Topa daha fazla sahipler ve forvet hattı topla buluştuğu zaman atma oranı tarihin en yüksek oranı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçek dünya çok zor.

• "Hedef 2023"çüler niye böyle?

• Sonra baktın donda bir ıslaklık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yazın kenara. Şu an benle dalga geçenler gelecekte adam ne kadar doğru söylemiş diyecek. Benim yazım burada. Dediklerim çıkıyor dikkat edin arkadaşlar.

• Sen beşiktaşlılıktan fenerbahçeliliğe yatay geçiş mi yaptın ? Bu hayal gücü pek hayra alamet değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martax32

Sen beşiktaşlılıktan fenerbahçeliliğe yatay geçiş mi yaptın ? Bu hayal gücü pek hayra alamet değil.
    Forumda sadece bir mesajı olan birisi beni ne kadar tanıyor acaba ? Saçma sapan iftira atmanın mantığı ne ? Besiktasla alakalı mesajım bile yok benim. Foruma yeni doğup hemen üye yapılanların banlanmasi lazım acilen. Keza daha okuduklarını anlamayı bırak yapyanlış anlamaya başlamışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk (2023) | Disney+
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cocu'yu destekliyorum ama bu yazdıklarını okuyunca bir acaba dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.