Şimdi Ara

2023 Kasım Celbi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
12
Favori
26.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm uluslararası ticaret ve finansman
    Yedek subay evet
    Yedek astsubay evet
    İkinci 6 ay hayır
    Komando evet
    Gano 2.83
    Ales ea 60 say 61
    Ayriyeten önlisans lojistik mezuniyetim var.
    Çıkma şansı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba henüz yoklama işlemini tamamlamadım. Bu işlemi tamamlayıp aile hekimine muayene olursam. Bunlar sistemde hemen görünür mü? Kasımda askere gitmek istiyorum.

• Mustfaaa444 M kullanıcısına yanıt

Süreniz kısıtlı, 31 ağustosa kadar yetiştirmeniz lazım. Hastaneye sevk durumu olmazsa 2-3 güne yetişir tüm işlemler.

CB Dijital Dönüşüm Ofisiyoutube
    Tüm Askerlik İşlemlerini Tek Ekranda Toplayan #Askerliğim Bütünleşik Hizmeti Nasıl Kullanılır? Yoklama Dönemi ile ilgili tüm işlemlerinizi askerlik şubelerine gitmeden @ekapi'da tek ekran üzerinden nasıl gerçekleştirebileceğiniz ile ilgili detaylar videomuzda.
    https://www.youtube.com/watch?si=zfrG4uszHw0N__GJ&v=EpZGVUYFgko&feature=youtu.be

1-10 Eylül arası nitelik güncellemesi denen olay var.

Askerlik durum belgenizi takip edersiniz, 3-5 gün boyunca 9.11.2023e kadar ilişiği yoktur yazısı değişmezse (arada şubata atabilir, sonra kasıma dönebilir en son sabit kaldığı tarihi baz alırsınız) Kasım celbiyle yolcusunuz diyebiliriz. 27 ekimde sınıflandırma sonuçları açıklanacak. O gün, hangi grupla hangi birliğe gideceğiniz belli olacak.

Eğer şubat 2024e atar ve orada sabit kalırsa en az 3 ay daha bekleyeceksiniz demektir.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hocam askerlik nitelik güncellemesi nedir? Açıklayabilir misiniz ? Bilmediğim için soruyorum.

• Anonimhukukçu A kullanıcısına yanıt

MSB ihtiyaca göre alım yapıyor. Eğer başvuru sayısı ihtiyaçtan fazlaysa arta kalan sayıyı diğer celbe kaydırıyor. Son birkaç senedir bu oluyor.

Eylülün ilk haftası bu olacak, bir kısım Kasım; bir kısım şubat celbine kalacak. Buna nitelik güncellemesi diyorlar.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hocam geç başvuranlar mı bu şekilde şubata kayıyor yoksa rastgele mi yapıyorlar bu nitelik güncellemesini? Başvurduğumuz tarih önemli mi yani?

• Velette3 kullanıcısına yanıt

Rastgele.

• Bölüm Hukuk
    Yedek subay: evet
    Yedek astsubay: evet
    İkinci 6 ay hayır
    Komando evet
    Gano 2.73
    Boy : 173 Kilo: 80
    Çıkma şansı nedir beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anonimhukukçu -- 31 Ağustos 2023; 16:17:24 >
  • Bölüm : YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ

Yedek Subay : Evet

Yedek Astsubay: Evet

İkinci 6 Ay : Hayır

Komando : Hayır

Gano : 2.47

Boy : 170 CM

Kilo : 92 KG

Yedek Subay ya da Yedek Astsubay çıkma ihtimalim nedir bilen var mıdır ?

• 01.02.2024'e kadar ilişiği yoka dönmüş umarım kasıma çevrilir

• Bende de aynı, sanırım herkesi şubata attı, ihtiyaca göre geri çekecek.

• Benim hala 09/11/23 gözüküyor ancak bu bir hafta on gün sürekli oynamalar yapılabilir.Kesin sevk tarihi sanıyorum 10 gün sonra netleşir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de Kasım gözüküyor hala

• 17BuçukBiga kullanıcısına yanıt

Haklısınız şimdi de Kasım olmuş benimki

• arkadaşlar acil yardım ön lisans mezunu olarak başvurdum sonra 1 eylül de e devlete girdi lisans mezunu oldum sisteme 1 eylül de güncelleme yaptım yedek subay olarakta işaretledim sorun olur mu hizmet tercihi ayrıca askerlim durumum da 09/11/2023 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri3534 -- 2 Eylül 2023; 20:5:47 >
  • Sabri3534 S kullanıcısına yanıt

1 Eylül itibariyle yapmış olduğunuz güncelleme Şubat celbine gitmeniz durumunda işleme alınabilir 31 Ağustos günü askerlik tercih işleminde yapmış olduğunuz tercihler kabul edilir diye düşünüyorum ama daha bilgili arkadaşlarımız net olarak aydınlatır diye düşünüyorum

• Hocam yoklama falan zaten 31 Ağustos tam gece 00.05 lisans mezunu olduğum sisteme girildi hemen güncelleme yaptım yedek subay diye ne olacak Bılmıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.