Haftaya bugün açıklanıyor herkesin gönlüne göre sonuçlanır umarım. Ben hepsine evet dedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Haftaya bugün açıklanıyor herkesin gönlüne göre sonuçlanır umarım. Ben hepsine evet dedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hukuk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pertemde görünüyor sevk tarihi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pertemde perşembe günü belli olmayacak mı ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artizzz kralll -- 31 Ekim 2023; 22:35:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ilişiği yoktur tarihine göre gidiliyor diye biliyordum ben yoksa aralık ocak yazardı. yanlış biliyor olabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kanka “fevzigucluer” instagram bana ulaş bende inşaat mühendisiyim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepni045 -- 24 Ekim 2023; 2:34:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kasım celbinde gidecek herkeste 9/11 yazıyor şu an. Genelde her celp döneminde yerler açıklanmadan 1 gün önce pertemde bir güncelleme oluyor, o zaman anlıyoruz Kasım, Aralık, Ocak aylarından hangisinde gideceğimizi |
Telegram adresini gönderebilir misiniz? |
Cumaya az kaldı herkes için hayırlısı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |