Şimdi Ara

Silinsin (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.324
Cevap
77
Favori
162.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e ptt avm posu ulaşım olarak mı geçiyor acaba?

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

40+30 aldınız mı? kredi kartına taksit oluyor mu?

ziraati uzun zamandır kullanıyorum ama ayın sektörü menüsünü bilmiyordum teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 4 Temmuz 2023; 16:35:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cheem kullanıcısına yanıt

aynı soruyu bende merak ediyorum.

soruları şu şekilde yazayım?

2 kampanyayı birleştirip edevlet üstünden ödersek taksit oluyor mu oluyorsa 4 taksiti ödeme yaparken mi yoksa uygulamadan elle mi yapmamız lazım?

• kaanaslan1983 K kullanıcısına yanıt

hangi kanal üstünden ödeme yaptınız acaa ?

• Bazı arkadaşlar ilk defa mtv ödüyormuş gibi garip sorular soruyor. Tabiki ilk defa ödeyene lafım yok ama her mtv döneminde aynı ya da benzer soruların gelmesi ilginç. Sadece yazılan mesajları anlamak için okusak yeterli. Ben yine de basitçe tarif edeyim:
    Edevlet üzerinden araçlarım menüsünden aracınızı seçip, vergi ve ödemeler bölümünden ilgili taksitinizi seçip öde diyorsunuz. Sistem sizi https://eplatform.ptt.gov.tr/ 'e yönlendiriyor. Burada Ziraat Bankası Kredi kartı bilgilerinizi girip e ticaret alışverisi yapar gibi ödemenizi yapıyorsunuz.
    Ödemenizi yapar yapmaz kazanımlarınızı bildiren mesaj geliyor ya da uygulama üzerinden kendiniz bakıp kontrol edebilirsiniz.
    Daha sonra da bankkart mobil üzerinden bu alışverişinizi taksitlendiriyorsunuz.

Not1: Önceki mesajımda ben kendi ödememi hesap kesim tarihinden sonra yapacağımı belirttiğim halde hemen arkasından siz ödediniz mi, 40+30 aldınız mı diye sormanın alemi nedir?

Not2: Ben bu anlattıklarımı telefondan, Chrome tarayıcısı üzerinden yapıyorum. Uygulamadan da yapılırsa sorun olacağını zannetmiyorum ama denemediğim için garanti veremem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam taksit işini nasıl yapacğaım ziraat geçen bi konut ödemesi yaptım taksit yapmadı sonradan. gerçi sizin dediğiniz gibi eptt üstünden ödeme yapınca taksit kesin olur ama emin olamadım. size zahmet eğer edevlet üstünden ödeyip taksit yaparsanız bana haber eder misiniz? ailemin araçlarını ben ödüyorum biraz tuzlu olur taksitsiz. yoksa 8.8.2023 kadar taksit kampanyası varmış diğer hesap kesimini bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 4 Temmuz 2023; 15:15:39 >
  • ayın sektörü yattı ama diğeri onaylandığı halde 30₺ yatmadı

Silinsin

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

e-ticaret kampanyası kapsamında geçen ay 412 tl harcama yaptım.

ancak tam 30 gündür harcama inceleniyor ve aslı faslı yatıracakları para 30 tl. puan.

bu tür sorulara maruz kalmamak için bu işlemleri yapmış bir arkadaşın aşağıdaki gibi detaylı yazması lazım.

e-devlet üzerinden mtv ödedim.

tek çekim olarak görülen harcamayı ziraat mobil üzerinden 4 taksit yaptım.

40 tl ayın sektörü puanı kazandım.

30 tl e-ticaret kampanya kazanımı aldım.

not: ben bu işlemleri henüz yapmadım sadece yazılması gerekeni paylaştım.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam aynı şey sanırım

O zaman hocam riske atmayıp 2 kuruş puan için direk gibi üstünden ödemek daha mantıklı sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yazılan mesajı okumak ve anlamak bu kadar zor mu? Kimse kimseye bir şey anlatmak zorunda değil. Ortada insanların faydasına olacak bir durum var ve insaniyet namına haber verilmiş. Bilindiği kadarıyla açıklama yapılmış. Beğenmeyen Bankkart mobilden ilgili kampanyaların açıklamalarına bakar, şartları kendisine uyuyorsa isterse katılır, istemezse katılmaz. İşi anlamamazlığa vurdudurup tekrar tekrar aynı soruları sormak bu tip paylaşım yapanların hevesini kaçırır.

Neyse.

Dediğiniz gibi ödemesini yapıp yukarıdaki mesajı yazan olursa beni de haberdar ederseniz.

Teşekkürler.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Katıl i tiklamadiysan yatmaz

• 30 TL internet alışverişi yüklenmedi ve sonradan taksit yapılmıyor sadece ulaşım yattı

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Kaç TL ödediniz vergi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt
    onda sıkıntı yok hocam

• englishmannn kullanıcısına yanıt

587 olması lazım kampanya detayına baktım ilk işleminiz oldu diyor sonra yatacak sanırım fakat taksit olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 4 Temmuz 2023; 19:58:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.