Şimdi Ara

2023 SONY BRAVIA TV (Ana Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
10
Favori
8.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iyiymis Hocam takip edelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

Isin kotusu Samsung Qn95C daha pahali :)

• tiki-hoca77 kullanıcısına yanıt
    Ben de BG den getirmeyi düşünüyordum hocam, siz eğer bu şekilde getirebilirseniz ayrıntıları burdan paylaşabilir misiniz, bizde bilgilenmiş oluruz, arabayla gidip bagaja atıp getirmek mümkün olur mu, hangi şehirden hangi mağazadan aldınız gibi ayrıntıları getirebilirseniz eğer paylaşırsanız çok iyi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Technopolis Bg ve Technomarket Bg. den takip edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiki-hoca77 -- 26 Ekim 2023; 10:10:35 >
  • ahmet1923- A kullanıcısına yanıt

Muhtemelen yılbaşından sonra alacağım, burada paylaşırım Araca sığacaksa bagaja veya minibüs ile hertürlü getirilir yeterki sığsın :)) Bu arada araçla getirilecekse eğer modele göre kutu ebatlarını göz önünde bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiki-hoca77 -- 26 Ekim 2023; 12:9:13 >
  • ahmet1923- A kullanıcısına yanıt

Istedigin ulkeden getirebilirsin...Sinir kapisinda Bandrol odeyeceksin o kadar 8 ila 80 euro arasinda..Kg ye gore degisiyor..Ben Ingiltere den getirebilirim 2000 Euro ; 65 inc X95L..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 26 Ekim 2023; 11:0:8 >
  • sony tr sitesinde 2023 modelleri listelemiş, galiba bir şekilde ürünler belli bir sayıda gelecek.

https://www.sony.com.tr/bravia/products/a95l-series

• Rtings bu yıl en iyi televizyon sıralamasında OLED tvlerden sonra ilk sıraya x95l modelini koydu. Benimde kafam karışmadı değil, 85 yada 75 inç x95L mi yoksa 77 A95L mi ? Kararsız kaldım baya, tabi ürünler Türkiye ye gelirse.

• Mini Led teknolojisi yani X95L üzerine yoğunlaşma bana daha doğru geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 30 Ekim 2023; 14:26:15 >
  • payda P kullanıcısına yanıt

A95L tabi ki Oled olarak daha iyi bir tv ama ben mesela 150.000 tl verip 2 sene sonra ne olacagi belirsiz Tv almam..Parayi cope atmam yani..

Alirim Miniled, cok daha uzun omurlu, parlaklik desen dibi, siyah ve beyazlar mesela Ozellikle 85 inc 95L serisinde muazzam konstrattan oturu..Alirim keyfime bakarim..Isterse 1 saat Kanal d acik kalsin ya da Durdurayim ekrani kalsin saatlerce...150.000 Tl verip Logo yanigiymis, ekranin cizgileriymis, ugrasamam acikcasi..

85 inc harici konstrat daha dusuk amaa otomatik yerel karartmadan oturu siyahlar yine cok basariliymis ve detay kaybi yokmus karanlik sahneler de.

Çok güzel tv ama Mediatek çip sağolsun sadece 2 tane hdmi 2.1 girişi destekliyor. 2024 serisinde tüm girişleri 2.1 desteğine sahip Sony tv ler görürürüz umarım.

• x95l 65 için fiyat bilgisi yada tahmini olan varmıdır ?

80.000 Tl Civari olur..

Yurt disinda 2000 Euro..( 60.000 Tl )

80e led tv yi zor satarlar inşallah öyle bişey yapmazlar yıllar sonra ilk defa bi tv yi beğendim her anlamda tek sıkıntısı yeşilden yeşile geçişler mavide biraz sıkıntı ama o kadar batmaz göze...

Ben kusursuz 65Xh9505' i 30.000 Tl ye satarsam, gozunun yasina bakmam alirim 95L' yi :)

Deger cunku..Soyle soyleyeyim, Xe9305' den de iyi tv her anlam da..

açıkcası ben 9505 sahibi olsam oyunla vs işim yoksa o kadar masraf etmezdim aradaki fark göze gelmeyecekse tabi keyif verir ama arada o fiyat farkına değecek bi performans farkı olmayacak parlaklık harici birde size üzücü bişey söyleyeyim arkadaşım 20bine satamadı en fazla veren 15 vereyim kargoda senden olsun dedi :) bizim millet 2.el tv ye ölü gözüyle bakıyor ne kadar iyi olursa olsun birde çıktığı yılı öğrenince direk öldürüyorlar fiyatı...

Yapma yahu :) O kadar Ölü mu piyasasi :)

Simdi arada ki farklar sadece Parlaklik degil, Parlaklik bir yana konstrat ve Siyahlar cok basarili..Arti Upcasle Xh9505 den daha iyi..Goruntu kalitesi adina bayagi iyi..Renk gami olsun Gray uniforma, tertemiz Tv...

Blooming cok basarili diyorlar, bayagi arastirdim, hatta Karanlik sahnelerde ki detaylar cok iyi..Xh9505 de iyi ama Nit yuksek olunca karanlik sahnelerde ki ayrintilar bayagi iyi X95L' de..Hayirlisi bakalim gelsinde bakariz:)

dirty screen efect hatası var mı gördünüz mü? Led ekranların en büyük kronik sorunlarından biriside dikey yatay bantlanma hatası, özellikle hockey ve spor karşılaşmalarında kendini ortaya çıkıyor.

• payda P kullanıcısına yanıt

Benim Xh9505' de cok az o dediginiz olay...Belli belirsiz..Ilk basta bayagi belirgindi..Tv izlendikce kayboldu yavas yavas..Dikeydi yatay hic birsey yok zaten de ?

X95L daha iyi mesela bu konuda, yine varmis dikey ama hic dikkat cekmiyormus yok denecek kadar azmis..Av forumda kullananlar oldukca memnun...

Hatta Xh9505 ve Xe93 serisinden geciyorlar 95L' ye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 1 Kasım 2023; 11:27:40 >
  • Olurda 65 inç gelirse L95 in 90 altına gelmez diye tahmin ediyorum...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.