Ortalama bir kullanıcı her gün cep telefonunda 3 saat ila 4,5 saat arasında vakit harcıyor. Dolayısıyla artık bu cihazlar biz insanların birer parçası haline gelmiş desek yanılmış olmayız. Bununla birlikte her yıl onlarca hatta yüzlerce akıllı telefon modeli piyasaya sürülüyor. Kullanıcılar ise haliyle en iyi akıllı telefon hangisi? diye araştırıyor. Sizler için hazırladığımız dünyanın en iyi telefon sıralaması ihtiyacınız olan ürünü bulmanızı sağlayacak.
Akıllı telefon yorumları dikkate alındığında; en iyi akıllı telefon markaları sıralamasında Apple, Samsung ve Xiaomi bulunuyor. 2024’te satın alınabilecek en iyi cep telefonu modelleri olarak ise iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy S24 Ultra ve Xiaomi 13 üst seviye özellikleriyle öne çıkıyor.
Arka kamera: 48 MP, f/1.8 OIS - 12 MP, f/2.8 OIS 5x zoom - 12 MP, f/2.2 ultra geniş açı
Ön kamera: 12 MP, f/1.9 OIS
Batarya: 4422 mAh
İşletim sistemi: iOS 17
Apple iPhone 15 Pro Max Kullanıcı Yorumları 💭
👨 iPhone 15 Pro Max, mükemmel ekran kalitesi ve güçlü performansıyla beni etkiledi. Kamerası da harika, ancak fiyatı yüksek.
👩 iPhone 15 Pro Max, şık tasarımı, yüksek performansı ve kaliteli kamera özellikleri ile etkileyici bir telefon. Ancak yüksek fiyatı göz önüne alındığında, bütçeye dikkat etmek önemli.
👨 Gerçekten harika bir cihaz. Evet, fiyatı çok yüksek ülkemizin bulunduğu ekonomik durum nedeniyle. Ama paranız varsa ve bu cihazı aldıktan sonra finansal olarak çok sıkıntı çekmeyecekseniz, hiç düşünmeden alın derim. Sonuçta telefonlar bizim hayatımızın önemli bir parçası ve bu cihaz emin olun en az 3-4 sene tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
👩 Ürün şık ve kaliteli. Tüm özellikleriyle Samsung’un çok özel bir üst amiral telefonu olmuş.
👨 Cihaz her anlamda güzel kaliteli ben beğendim. Şarjı bir günü çoook rahat çıkartıyor. Ses performansı süper televizyon kadar çıkıyor desem yeridir :) Kamerası da özellikleri ile gayet güzel ben çok beğendim beklentimi karşıladı. Çok hızlı şarj oluyor.
👩 Telefon harika. Ne çok büyük ne çok küçük. Ekranın altınaki parmak izi okuyucu çok iyi çalışıyor. Kamera harika. Telefon ben amiral gemisiyim diye bağırıyor kullanırken. Takılma ısınma kesinlikle yaşamadım. Şarjı tüm gün yetiyor.
Arka kamera: 12 MP, f/1.8 OIS - 8 MP, f/2.4 3x optik zoom - 12 MP, f/2.2 ultra geniş açı
Ön kamera: 32 MP, f/2.2
Batarya: 4.500mAh 25W
İşletim sistemi: Android 13, One UI 5.1
Samsung Galaxy S21 FE Kullanıcı Yorumları 💭
👨 Pil 1 gün rahatlıkla yetiyor. Ekranın geniş ve 120Hz’lik kalitesi harika. Oyun oynarken ve film izlerken başarılı. Tam performans modunda pil gün boyu yetiyor.
👩 Ürünü 10 gün araştırmamın sonucunda aldım ve 1 haftadır kullanıyorum. Telefonun dış görünüşü sade ve şık. Ekranı kalitesi, telefonun hızı, dokunmatiği, kamerası gayet tatmin edici. En fazla eleştirilen yanı bataryasıydı. Kullandığım süre boyunca Whatsapp, Sosyal Medya ağırlıklı kullandığımda sabah 7.30 da %100 şarj ile başladığımda gece 12'ye kadar %10 seviyesini gördüm.
👨 Değişik geliyor ama çabuk alışıyorsun. Alıştın mı kullanımı çok güzel. Benim kullandığım uygulamaların hepsi AppGallery de vardı vardı kurdum.
👩 Olumsuz yorum yapanları bilmem ama Huawei üzerine marka tanımam, en son depremde zarar gören 7 yıllık telefonumu mecburen emekli edip bunu aldım, kurulumu çok kolay, her türlü uygulama var, çok stabil çalışıyor, Phone clone uygulaması efsane, eski telefonu anında kopyaladım, tüm bankacılık uygulamaları sorunsuz, sosyal medya uygulamaları sorunsuz, pil yoğun kullanımda bile bir günü rahat çıkarıyor.
Arka kamera: 50 MP f/1.8 ana (8K 30fps / 4K 30,60fps), 10MP f/2.4 telefoto (3x optik zoom), 12MP f/2.2 ultra geniş
Önkamera: 12MP f/2.2 (4K 60fps)
RAM: 8 GB
Batarya: 3900 mAh 25W
İşletim sistemi: Android 13, One UI 5.1
Samsung Galaxy S23 Kullanıcı Yorumları 💭
👨 Ekran gerçekten bu telefonda harika. 120 hz cidden çok fark yaratıyor. iPhone 13’ten de bariz şekilde ekran daha iyi. Eskiden ekran renkleri Samsung’larda iyi olurdu ama ekran karanlık olurdu şimdi onu da çözmüşler. Genel olarak telefonu çok beğendim. Kesinlikle almayı düşünen herkese öneririm
👩 Ürün gayet güzel ve kullanışlı. Şık duruyor, pili gayet güzel gidiyor. Ben halen telefonu sık kullandığım için 1 günüme yetiyor ve iPhone'a kıyasla gayet ucuz ve iPhone’ların kamerasından daha iyi çekiyor diyebiliriz.
👨 Arkadaşlar yeni bir ürün olduğunu düşünerek tereddüt ederek aldım ancak hem dış tasarımı hem ekran ölçüleri ve özellikleri göz önüne alırsak çok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.
👩 Telefon hızlı özellikle ekranı çok iyi. 120 hz olması kullanım açısından baya fark ediyor. Kamerası vs iyi bu fiyata alınabilecek en iyi telefon diyebilirim.
👨 Vivo V29 5G, inanılmaz bir ekranla ve muhteşem kamera yetenekleriyle geliyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde pil endişesi yaşamadan keyifle kullanabiliyorum.
👩 Ekran kalitesi ve kamerasıyla beni etkiledi. Özellikle gece çekimlerindeki performansı iyi. 80W hızlı şarj gayet başarılı.
Bir başka listemizin daha sonuna yaklaşmış durumdayız. Sizler için hazırladığımız en iyi telefonlar tavsiyesi içeriğimizde oldukça fazla modele yer vermeye çalıştık. Giriş seviyesi telefonlar, orta seviye telefonlar ve üst seviye telefon modellerinden oluşan listemizde herkese göre ürün bulunuyor. Dünyanın en pahalı telefonlarından en iyi fiyat performans telefonlarına kadar uzanan listemiz, tercih yapmanızı kolaylaştıracaktır.
Akıllı telefon satın alırken dikkat edilmesi gereken ilk adım, ne kadar harcama yapabileceğinizi belirlemektir. Bütçenizi netleştirmek, uygun fiyat aralığını belirlemenize yardımcı olacaktır.
2. İşletim sistemi seçimi 📲
IOS (Apple) ve Android (çoğu diğer marka) gibi iki ana işletim sistemi seçeneği arasında karar verirken, kendi kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçmelisiniz.
3. Ekran boyutu ve kalitesi 🤳
Ekran boyutu ve kalitesi, telefonun kullanım amacını ve görsel deneyiminizi etkileyen önemli bir faktördür. İhtiyaçlarınıza uygun bir ekran seçimi yapın.
4. Performans ve işlemci ⏫
Telefonun hızı ve performansı, işlemci kalitesi ve RAM miktarıyla doğrudan ilişkilidir. Daha fazla güç gerektiren uygulamalar için daha yüksek performanslı bir telefon tercih edebilirsiniz.
5. Depolama kapasitesi 🔍
Fotoğraf, video ve uygulamalar için yeterli depolama alanına sahip olmanız önemlidir. Bazı telefonlar artırılabilir hafıza kartlarına sahip olabilir.
6. Kamera kalitesi 📸
Fotoğraf çekmeyi sevenler için kamera kalitesi büyük bir öneme sahiptir. Megapiksel sayısının yanı sıra kamera sensörü ve yazılımını da göz önünde bulundurun.
7. Batarya ömrü 🔋
Uzun pil ömrü, günlük kullanımınızı daha rahat hale getirebilir. Büyük bir batarya kapasitesi ve enerji tasarrufu özelliklerine sahip telefonları arayın.
8. Bağlantı seçenekleri 📡
Telefonunuzun en yeni bağlantı teknolojilerini desteklemesi, internet hızınızı artırabilir. 5G, Wi-Fi 6 gibi özelliklere dikkat edin.
9. Güvenlik ve yazılım güncellemeleri 🚀
Telefonunuzun düzenli güncellemeler alabileceğinden emin olun. Güncel yazılım, güvenlik açıklarını kapatır ve telefonunuzu korur.
10. Marka ve model araştırması 🤔
İhtiyaçlarınıza en uygun marka ve modeli seçmek için çevrimiçi incelemeleri, kullanıcı yorumlarını ve karşılaştırmaları gözden geçirin.
Bu faktörleri dikkate alarak, akıllı telefon alımınızı daha bilinçli bir şekilde yapabilir ve ihtiyaçlarınıza uygun cihazı seçebilirsiniz.
En İyi Akıllı Telefonlar Oylama: 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 32947
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme