|
2023'te 'Daha Hızlısı Yok' Diyoruz! (9. sayfa)
-
-
Sevgili forumdaşlar,benim herhangi bir firma vs ile ilişkim yok. emekli cumhuriyet öğretmeniyim... yaklaşık iki yıldır turknet den telekom altyapısı üzerinden 100 mbit internet alıyorum.Gayet stabil 100 üzerinden net 94 alıyorum. dün beklenmedik bir arıza oldu. buradaki şikayetleri okuyunca korktum. turknetin kendi elemanı yoksa arıza uzar diye.
emekliyim internet olmazsa suyu kesilmiş balığa dönerim.
telekom a gittim. "aman aman heyy" lüblanlinin dolandırdığı telekom zararı vatandaşa yüklüyor. 100 mbir 550 tl 18 ay taahüt vee modem kıra ücreti aylık 110 tl??? tabiki vaz geçtim.
bu sabah aradılar servis geldi,24 saat içinde arızam giderildi... Aman ha turknet kalite ve fiyat uygunluğunu hiç bir yerde bulamayız derim.
Turknet e başarılar diliyorum.
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde evet arızanız giderilmiş ve hattınız online görünüyor. Keyifli kullanımlar dilerim -
Üye olayım diye girdim. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana telesekreter sen üyesin diyor. Halbuki kapısından bile geçmedim. Neyse diğer menüleri zorladım canlı destek için ama dolandıra dolandıra bir hal oldu. Sonuç olarak canlı destek alamadan kapattım.
Allahtan üye değilim. Üye olup sorun yaşasam bittik.
-
Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. İletişim bilgilerinizi PM üzerinden gönderebilirseniz size yardımcı olmak isterim. -
Gerçekten daha hızlısı ve daha ucuzu yokmuş? Ben de inandım. Hayaldi;gerçek oldu.
Türknet ile hayal etme; taahhütsüz, simetrik (o ne demekse asimetrik internet ne ki ) yüksek hızda, özgür internetle rahat et.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X