Belki de dediğin olabilir. Benim Türkiye için gelecek ön görüm de benzer şekilde. Bence Türkiye evrim geçiriyor. Osmanlı _ cumhuriyet geçişi gibi düşünün. Zaten Türk devletleri gelenek olarak 100 yılda bir ciddi değişim geçirirler. Ben ekonomik olarak bir değişim, isyanlar, pahalılık gibi şeyler olacağını zannetmiyorum. Çünkü türkiyede zenginlik fakirlikten, fakirlikte zenginlikten doğuyor. Yani fakirler isyan etse zenginler isyan etmez. Ayrıca Türk insanı peygamber sabırlı yaratılmış gibi. Ölene kadar ses etmedikleri bir gurura sahip değişik bir halk. Ancak sizin düşündüğünüzün tersine ben savaş, işgal etme, işgale uğrama, yarı askeri yönetim, yönetim bölünmeleri gibi çok seri ve hızlı değişimler bekliyorum. Belki de yeni bir lider gelir, şimdilerde hiç adını duymadığımız zeki biri çıkar halkın karşısına ve ülkeyi toparlar. Ama ne olursa olsun önümüzde ülkeyi bekleyen bir değişim var ve ben bunun 2030 lu yıllara doğru refah mutluluk ve yeni bir Türk süper gücü, imparatorluk gibi bir şeye dönüşeceğini öngörüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim