Şimdi Ara

2023 Yılında Lenovo P2 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. En fazla 2000 TL bütçem var. 3-4 yıl idare edecek bir telefon almak istiyorum. Sürekli şarja takmayayım, bir günü çıkarsın istiyorum. Fazla oyun oynamam, genellikle sosyal medya için kullanacağım. Bir de Custom Rom yükleyeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• GÜNCEL.

• Kolsuz Kaleci K kullanıcısına yanıt
    Hem p1 hem de p2 kullandık. P1 kalite olarak daha kötüydü. Bir yıl sonra kulaklık girişi arızalandı. Üst kapağı çıkıp yalama yaptı ve takılmaz oldu. GPS çalışmamaya başladı.

Yerine garanti ile uğraşmadan aciliyetimizden dolayı mediamarkt dan p2 aldık. Garantisi bitmeden lenovo pazardan çekildi. Bu karşılaşacağınız ilk sorun. 3 yıl civarı kullanıldı. Sonra depolama yememeye başladı. Sonra ram yetmemeye başladı. Sonra dokunmatik sorun çıkarınca 5-6 ay daha kullanıp ihtiyaca uygun bir telefon çıkınca İki yıl kadar önce değiştirdik. Yani p2 yi bozuk hali dahil 4 yıl kullandık. Son zamanlarında çok kasıyordu ve önceden kolayca yapılan pek çok basit iş, gereğinden uzun sürüyordu. Ekranı değiştirsek kullanılır mıydı? Belki ama ram ve depolama yetersizliği ile işlemcinin güncel işlerde zayıf kalması onarımı denememeye zorladı bizi.

Bu arada p1 çok seyrek olarak arızalı haliyle kullanıldı. İki yıl once idi sanırım. Bir gün şarjda iken aşırı ısınıp öldü. Tamire bile vermeye gerek görmedim. Parça bulunmaz astarı yüzünden pahalıya gelirdi.

Sonuçta 6 yıllık telefon işinizi görecekse ve sıfıra yakınsa alınabilir. P2 nin üretim kalitesi p1 e göre çok daha iyi ama 6 yıl kullanılmış p2 de dokunmatik, pil, şarj soketi vs problemler yaşayabileceğinizi ve yedek parça bulamayacağınız gerçeğini düşününce, alınır diyemiyorum. Tabi başka çare yoksa mecbur alınabilir. Ben olsa ikinci el s5-s6 ve bir powerbank alırdım sanırım. P2 günümüzde çok hantal kalır benim için.

• P2 kullandım o zamanlarda harika bir telefondu. Şuan 1-2k civarına bulunabiliyorsa ve durumu çok kötü değilse kesinlikle idarelik olarak alınabilir.

• sallami kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun yanıtınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.