Şimdi Ara

[2024] Black Friday, Cyber Monday ve Yeni Yıl Fırsatları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
45
Favori
19.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha Önce Son 5 Yıldır Express Vpn Kullanıyordum. Expressvpn Artık Fiyatı Konusunda Çıldırdı. Bende Bıraktım. Cyberghost Alacaktım Onunda Tüm Sunucuları Patlamış yada Engel Yemiş Onun İçin Adguard Aldım Cyberghost Fiyatına 5 Yıllık Adguard Vpn En Azından Cyberghost Gibi Tüm Özellikleri Aynı Şu Anda 100 Mb İndirme Hızı Var. Adguard Amerika Bağlandım İndirme Hızı 98 Mb Yani Bence Alınır Ama Ben Reklam Engelleme Uygulamasını Çözemedim Stabil Çalışmıyor Sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fidalarin Murdoch F kullanıcısına yanıt
    Hocam 500 Daha Koy 5 Yıllık Sınırsız Vpn Paketini de Al BU fiyata Bedava

• 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    1210 TL Ye Sınırsız Reklam Engelleme ve 5 Yıllık Vpn Aldım. Forumda Herkes Stacksocial Sitesinin Dolandırıcı Olduğunu Söylemiş. Adguard Telegram Destek Ekibi İle Görüştüm Sitenin Onların Ortak Yszılımcısı Resmi Satıcısı Olduğunu Söylediler

• hyhelvaci kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz Sınırsız Fastestvpn ve Bullet Vpn Var. Bullet Bilmem Ama Fastestvpn Önerebilirim

• zhantkan kullanıcısına yanıt
    Hocam Mobil Uygulama Sınırsız Aldım Kurdum Telefona Özel Dns Kapattım. Özel Dns Kapattıktan Sonra Uygulama Aktif Ama reklam Çıkmaya Başladı. Hiçbirşey Anlamadım Bu işten. Uygulama Neden Engellemiyor

• ALBAY PARS kullanıcısına yanıt

youtube vb uygulamalardan kaldırmadığı söylenmişti geçmiş sayfalarda

Web sitelerinden kaldırıyor dendi

Oyunlarda full kaldırıyormuş..duyduklarım bunlar

• mustafa2442 M kullanıcısına yanıt
    Üstadım Sınırsız Adguard Aldım Telefonuma Kurdum. Uygulama Özel Dns Kapatmam Gerektiğini Uyarı Şeklinde Söyledi Kapattım. Uygulama Açık Ama Mesela Haberler. Com Sitesine Girdiğim Zaman Her Yerde Reklam Çıkmaya Başladı. Ben Pek Anlamadım B İşten Birşey. Sözde Engelleyecek ama Engellemedi. Konu Hakkında Yardımcı Olur musunuz?

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Valla Haberler. Com Sitesine girdim uygulama Özel Dns Kapatmam Gerektiğini Söyledi. Kapattım Ama Reklamlar Daha Çok Çıkmaya Başladı. Bence Özel Dns Daha Stabil çalışıyordu. Uygulamanın Artısını Göremedim

fastest vpn ücretsiz gözükmüyor

Ücretsiz Derken Ömür Boyu Lisanslı Satılıyor Dedim. Ücretsiz Vpn Yok ki Olanlar da Tüm Bilgileri Çalmaya Niyetli

adguard ile aralarında ciddi fiyat farkı var.

Benim için hız önemli. reklam engellemeye takılmıyorum

Sence bu iş görür mü

Konuyu anlamadım hocam

Vpn Programlarını mı Soruyorsunuz? Arada ki Farkı

• Fastestvpn Yeni Bir Vpn Uygulaması. Ömür Boyu Lisanslı Satılıyor ama Gelecek de Ne Vaadeder Bilmiyorum. Biraz Eski Olsaydı Düşünmeden Alın Derdim Ama Bence 5 Yıl Adguard Vpn Sunucularının Hızlı Olması Kayıt Tutmama Politikası Olması Bence 5 Yıl İçin 1210 TL Değer Hocam Düşünmeden Alın

Affinityden bahsediyorum hocam adguard değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fidalarin Murdoch -- 25 Kasım 2024; 11:52:37 >

Siz aldığınız paketin linkini atabilir misiniz?

Siz sanki sadece dns aldınız vpn li paketler daha farklı fiyat gözüküyor

• Tavsiye ederim, bu kapsamda bir uygulama bu fiyata yok diye biliyorum. Şu an ben çok temel boyutta kullanıyorum gerçi ama ilerde detaylıca öğrenesim var, sürekli de güncelleniyor. 580e tüm paketi almak daha mantıklı bence de. Bende hem mac hem windows olduğu için mecburen o şekilde aldım. İki cihazda da kullanıyorum aktif olarak ama 2si de windows olsaydı durum aynı olur muydu onu bilmiyorum açıkcası.

Valla bilemedim ki. Ben android telefonda ücretli adguard dns kullanıyorum memnunum. Belki ayarlara bakmak lazım. Youtube u da premium kullanıyorum zaten yıllardır. Ama uygulamalardaki reklamları hallediyor adguard (twitter hariç)

• decathlon indirim yapıyor mu kasımda?

• phantasm P kullanıcısına yanıt
    Biraz bakındımda kaynak bulamadım. Muhtemelen yapmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.