< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 büyük atamada 9500 hekim ataması yapiliyor olmasi (2. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üzüldüm abi 9500 atama yapmış biz bitirene kadar garanti iş olmaktan çıkar
-
Kendim için demedim baya insanı yanlış yonlendirdi bu başlığı açan kişi aynı zamanda ankaratıplı
sen neden hesabı kapatmadın yav
-
mühür kaşe imza hocam kesinlikle katılıyorum
-
30k nın üstüne kapatmadı aksine 29333 den aşağı kapatsın nickimi.... Yapacağım diyen arkadaş vardı utandırmamak için söylemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ytü makineye yatay geçiş yapma fikri çık aklımdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 26 Ağustos 2024; 9:35:52 >
ahahahaha neyse ben en azından stesteskopun üstüne oturmadan kurtuldum bu işten
-
hocam oraya geçeceksiniz tıpı orhana verin en azından nasiplensin
-
Orhana tıp yok
uçuyor orhan ama uçakla değil
-
22 bin kişi aynı anda niye atanamasın? Sağlık bakanlığı tıp dışı bölümlerde atamaya çıktığında 30-40 bin kişiyi aynı anda atayabiliyor. 22 bin doktor tam olarak hangi sebeple aynı anda atanamasın? Bir çoğu atandığı yere gitmeyip müstafi kalacak veya birkaç ay sonra TUS kazanıp gidecek. Uzun yıllar pratisyenlik yapan kalmadı gibi bir şey o yüzden her yerde pratisyen açığı var.
tus kontejyanları ne kadar oluyor ? seneed 2 defa yapılıyor diye biliyorum ne kadar oluyor 2 sınavda açılan kontejyan. bir de normal doktor atamaları ne kadar oluyor ve senede kaç kez oluyor ?
-
Hesabını kapatmadin senle iddiaya girdik 30kdqn kötü kapatır dedin ama kapatmadı ve halen burqdason Sana göre 38binle kapatiyorsu ve seneye de 50binle kapatacakti
Normalde 12-13bin kontenjan atarlardı son 3 senedir ve yılda 25bin kontenjan olurdu 2 tusla ama yeni sağlık bakanlığı yandalın kontenjanlarını 1/3-1/4e dusurdu ve Artık çok yüksek kontenjan acmayacagiz dedi ve çoğu kimse 3-4bin kontenjan açacağını konusuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Ağustos 2024; 14:0:33 >
Yalan söyleme 31k kapatır dedim 38 veya 50 den bahsetmedim
Hocam siz demiyo muydunuz yakında tus kalmaz kontenjanlar çok artıyo diye?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O değil de sen bana şunun cevabını ver tecrubelisin tıp fakultesinde kurul ortalamamiz 90 ama ingilizce dersinden 55almissak yatay geçiş yapabilir miyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 26 Ağustos 2024; 18:48:39 >
Sağlık bakanı değişti o da kontenjanları azaltiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X