Tansu Çiller'in Murat Kurum'a desteğinin nedeni: İbretlik rant hikayesi! Eski Başbakan Tansu Çiller'in, AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum'a desteğini açıklamasının ardından rant hikayesi çıktı. İBB'nin eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Tansu Çiller'in Murat Kurum'u neden desteklediğini anlattı. Murat Kurum Bakanlığı döneminde Çiller ailesine ait şirketin yönetiminde olan arazinin ranta açıldığını belirten Gökce, "İBB gereken davayı açtı ve plan değişikliği iptal edildi" dedi. Murat Kurum Bakanlığı döneminde Kilyos'ta Çiller ailesine ait bir şirketin yönetiminde olan arazinin imar planını değiştirerek, doğal SİT alanını ranta açtı" diyen Gökce, "İBB gereken davayı açtı ve plan değişikliği iptal edildi" dedi. Tansu Çiller'in Murat Kurum'a desteğinin nedeni: İbretlik rant hikayesi! (birgun.net) Dr. Buğra Gökce (@gokcebugra) on X https://twitter.com/gokcebugra/status/1760971517368611205?s=20 |
2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İmamoğlu, eski başbakan Tansu Çiller'in Murat Kurum'a açık desteği hakkında konuştu. Kurum'un bakanlığı döneminde Çiller'in arazisine imar izni çıkardığını belirten İmamoğlu
- "O ısrarla imar çıkarttı, biz de ısrarla dava açtık, orayı iptal ettirdik. Bana niye destek versin" dedi.
- “İstanbul'da bazı şeyler artık konuşulmuyor. Mesela yapılaşmaya açılan yeşil alanlar, kişiye özel imar düzenlemeleri, israf ve yolsuzluk 5 yıldır İstanbul'un gündeminden kalktı.
- Parasızlıktan durmuş metro inşaatları, su baskınları, imtiyazlı bir avuç insan ya da bir kısım kendi ailelerine yakın dernekler, vakıflar artık bu şehrin gündeminde yok. Bunların hepsini bu
şehrin gündeminden çıkardık.
- İstanbul'u 5 yılda o kadar çok değiştirdik ki onlar çılgın proje diye övdükleri işlerin, İstanbul'a ne kadar zararlı olduğunu milletimiz gördü. Tepkisini koydu. Hani Türkiye'yi çağ atlatacaktı, İstanbul'u şaha kaldıracaktı ya, Kanal İstanbul projeleri. Şimdi ağızlarına alamıyorlar”
-
1 kere gitmiştim buraya dalgası harika bir sahil ve çok sakindi. Tam villa yapılacak, rant yeri valla. Çiller'in devlete bir katkısı olmamış olsa da zeki ve zevkini bile kadın valla süper arsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
AKP Cizre Belediye Başkan Adayı Ömer Yıldız seçim çalışmalarında kullandığı araçlara 82 numaralı sahte plakalar yaptırdı.https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1761084059772485687 -
İmamoğlu’ndan Kurum’a sert tepki: İşine bak sen
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, rakibi Murat Kurum’un “Kandil uzlaşısının adayı İmamoğlu’dur” sözlerine sert tepki gösterdi.
- “Şimdiki rakibim biraz sıkıntı çekecek dedim ama daha ilk günlerde bile su kaynattı.
- İftiralar uydurmaya başlamış. Vatanıma, milletime, bayrağıma, atama, dedeme, nineme, Atatürk'üme olan tutkumu sorgulayacak adam anasının karnından doğmadı. İşine bak sen. Herkes haddini bilecek” dedi.
“BİR TANESİNİN HER AKŞAM RÜYASINA DA GİRİYORUM”
- 18 günde İstanbul'u yönetirken bile demiştim ki ’18 günde çıldırttım, 5 yılda size söz, bunlar deli edeceğim’ dediğim oldu. Yahu adamlar 5 yıl boyunca sabah kalktılar Ekrem İmamoğlu, akşam yattılar Ekrem İmamoğlu. Yok sözümü geri alıyorum. Vallahi bir tanesinin muhtemelen her akşam rüyasına da giriyorum
- Benimle derdiniz ne Allah aşkına? Ben İstanbul'da işini yapmaya, hizmet etmeye çalışan bir insanım. Kaldı ki yok birbirimizden farkımız yok” dedi.
“RAKİBİM SU KAYNATTI”
- “2019’daki rakibim Binali Yıldırım’dan daha memnundum”
- Şimdiden bir takım iftiralar uydurmaya başlamış. Hemen bunlar sıkışınca ne yapıyorlar? Herkesin, milli duygularını sorgulamaya çalışıyorlar. Bir de bazen utanmadan inancını sorgulamaya çalışıyorlar.
- Ben Türkiye Cumhuriyeti'nde 86 milyon vatandaşımın içinden bir Allah'ın kulunun inancını da sorgulama hakkım yok.
SİSİ GÖNDERMESİ: HERHALDE BANA OY VERECEK
"Sayın Cumhurbaşkanı ne demişti? ‘Binali mi Sisi mi?’ Güya Sisi ben. 14 Şubat'ta hem de Sevgililer Günü'nde gözlerinin içine baka baka Mısır'da yanına, ayağına gitmedi mi? Gitti. Herhalde bana oy verecek söyleyeyim.
-
Bir şey fark ettiniz mi ? İmamoğlu plan program proje sunamıyor. Yaptığı icraatları sayamıyor.
Sürekli bir siyasi kavga arayışında. Bir Erdoğan'a saldırıyor bir Murat Kurum'a saldırıyor. Yetmiyor BinAli YIldırıma kadar gidiyor :D
Keşke azcık plan program proje veya icraat anlatabilse. ( Ama yok ki döndür dolaştur süt dağıttım anne kart verdim duymaktan insanlarda bıktı o kadar para ile yapa yapa bunları yaptın diyecekler diye olayı hep farklı yere çekmeye çalışıyor. )
-
Diyarbakır'da Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ile 5 koruma polisini şehit eden Hizbullah'ın sempatizanları kenttin tarihi surlarına, caddelerine ve üst geçitlerine "Yaşasın Şeriat" pankartları astı.
Peygamber Sevdalıları Derneği Diyarbakır temsilciliği X hesabından pankartların asılmasına dair görüntüleri paylaştı.
dailymotion
Diyarbakır'ı 'yaşasın şeriat' pankartlarıyla 'süslediler' - Dailymotion Videohttps://www.dailymotion.com/video/x8t8gas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 24 Şubat 2024; 13:51:51 >
-
İstanbul seçim anketi sonuçları - 2024
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde çekişmenin en fazla olacağı illerden İstanbul'da anket sonuçları ne söylüyor? Hangi aday önde? İşte 6 araştırma şirketinin açıkladığı İstanbul seçim anketi sonuçları...
Di-En Araştırma
CHP / Ekrem İmamoğlu: 43,8
AKP-MHP / Murat Kurum: 38,2
İYİ Parti / Buğra Kavuncu: 4,3
YRP / Mehmet Altınöz: 2,4
SONAR
CHP / Ekrem İmamoğlu: 41,9
AKP-MHP / Murat Kurum: 41,3
İYİ Parti / Buğra Kavuncu: 4
YRP / Mehmet Altınöz: 2,5
OPTİMAR
CHP / Ekrem İmamoğlu: 39,1
AKP-MHP / Murat Kurum: 37,7
İYİ Parti / Buğra Kavuncu: 5
YRP / Mehmet Altınöz: 3
METROPOLL Araştırma
CHP / Ekrem İmamoğlu: 41,6
AKP-MHP / Murat Kurum: 38,8
İYİ Parti / Buğra Kavuncu: 2,9
YRP / Mehmet Altınöz: -
ORC Araştırma
CHP / Ekrem İmamoğlu: 36,5
AKP-MHP / Murat Kurum: 37,7
İYİ Parti / Buğra Kavuncu: 3,6
YRP / Mehmet Altınöz: 2,9
YÖNEYLEM
CHP / Ekrem İmamoğlu: 39,1
AKP-MHP / Murat Kurum: 32,9
İYİ Parti / Buğra Kavuncu: 2,8
YRP / Mehmet Altınöz: 3,6
-
instagram
İstanbulhaberleri on Instagram: "Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır’ın telefonda ‘Sana dansöz kıyafeti giydiririm’ dediği vatandaş, Hakan Bahadır’a dansöz kıyafeti getirip ‘Hadi giydir’ dedi.#bahçelievlerbelediyebaşkanı #hakanbahadır #tehdit #dansözkıyafeti #seçimedoğru"https://www.instagram.com/reel/C3n4v2BNzyQ/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vatandaş Murat Kurum’a:
“Sizi 20 sene savundum ama artık yüzüm yok savunmaya. Utanıyorum insanlardan
Murat Kurum: “Sen yine savunmaya devam edeceksin. Beraber kazanacağız”
x (formerly twitter)
Ali Deniz Çakır (@alidenizcakir) on Xhttps://twitter.com/alidenizcakir/status/1761454929493803144?s=46
Yüzsüzlükle son nokta herhalde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 25 Şubat 2024; 13:51:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu iktidar basa geldiginden bu yana ulkenin ayarlariyla oynamak icin herseyi yapti.
Dindariz algisiyla yemedikleri haram cokmedikleri arsa kalmadi. Ortadogu cografyasinda diktatorlukle yonetilen ulkeler cevremizde yanarken, bu yangin Cumhuriyet ile yonetildigimiz icin bize tam olarak sicrayamadi. Boyle bir zamanda, cevredeki diktatorler yabanci ellerle devrilip ulkeleri talan edilirken, rejimi yari diktatorluge cevirdiler.
Buda yetmezmis gibi zamaninda bastirilan unutulan Hizbullah terorunu cok az bir oy kitlesi olan partisini elinden tutup meclise soktular.
Bunlarin hepsi planliydi cunku. Ajandalari vardi, yine din istismariyle ulkenin ayarlariyla oynayip Afganistana cevirmeye calismaktalar. Bunlarin ulkeye verdikleri zarar nesiller boyu cekilecek, para icin doldurduklari sayisiz multecilerden tutunda siniri yol gecen hani yapmakarina dek hepsinin cezasini ilerde herkesin cocuklari cekecek.
Bunlari savunanlarsa gun gelip utanacaklar!
Ekrem Imamoglu bir kez daha kazanirsa biliyorlarki yeni Cumhurbaskani olmasini engelleyemeyecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Şubat 2024; 15:38:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kurum doğru söylemiş, yine gidip tıpış tıpış oyunu ampüle basacaksın. adam seçmenini tanıyor
-
Buradakiler biri mi dedi acaba diye dusundum ama oradaki vatandas yuzum yok, utaniyorum demis.
-
Erdoğan'dan bir tehdit de İstanbul'a: Ülkeyi biz yönetiyoruz
Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi için davet tartışması gölgesinde açılış töreni gerçekleştirildi. Törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katılmadı.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere ilişkin İstanbul halkına gözdağı vererek, "Şu anda ülkeyi kimler yönetiyor? Bizler yönetiyoruz. İstanbul'da bulunan zat, böyle bir imkana sahip mi? Değil" dedi.
Erdoğan'dan bir tehdit de İstanbul'a: Ülkeyi biz yönetiyoruz (birgun.net)
-
TRT Haber’de 7/24 AKP güzellemesi
TRT Haber’in belediye başkan adaylarına ayırdığı süre, ‘propaganda aracı’ eleştirilerinin haklılığını ortaya koydu. AKP’nin adaylarının 1 saat 13 dakika göründüğü ekranlarda CHP’nin adaylarına tek bir saniye dahi yer verilmedi.
TRT’DE MUHALEFET YOK
12-13 Şubat 2024 tarihli 24 saatlik yayın incelemesinde, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile ilgili hiçbir haber yayınlamadığı tespit edildi.
-
Tehtit nerede burada ?
Not: Gerçekten çarpıtmanın ALGI çalışmasının bu kadarı. Böyle mi muhalefet iktidara yürüyecek ?
-
Murat Kurum'un internet reklamlarını İsrailli Total Media şirketinin yönettiği ortaya çıktı
x (formerly twitter)
Etkili Haber (@etkilihaber) on Xhttps://twitter.com/etkilihaber/status/1762069334749524336?s=46
Sorsan İsrail’i boykot ediyorlar Filistin’i destekliyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülkeyi biz yönetiyoruz, İBB başkanı değil diyerek Ordu’daki ve diğer şehirlerdeki açık tehditlerini dolaylı yoldan iletiyor. Herhalde ülkeyi çeyrek asırdır kendi zihniyeti yönetiyor, Mickey mouse değil. Algı sizin işiniz. Sırf bunun için saray’da iletişim başkanlığı kurdunuz. Ne demişsin diye bloğunu kaldırmıştım, şimdi tekrar yapıştıyorum: Şaaak!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Şubat 2024; 14:47:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na
“Bu şahıs nasıl olduysa bir yanlışlık oldu bu görevi aldı...”
2 kere mi yanlışlık oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten İsraille bir sorunları yok ki, ticaret tavan hatta son zamanlarda. Döktükleri Coca Cola'nın Borsa İstanbul hisse fiyatı her gün rekor tazeliyor :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X