Şimdi Ara

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.542
Cevap
23
Favori
116.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Anket: Yenilginin sorumlusu kim? - Metropoll - 8-10 Haziran 2023

%50,4 Kemal Kılıçdaroğlu

%23,5 Fikrim Yok

%15,1 Meral Akşener

%7,5 Ekrem İmamoğlu

%3,5 Mansur Yavaş

• - İBB Başkanı İmamoğlu:

"İBB Başkanı olmak Allah’ın bir lütfu."

• 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Tuncay Mollaveisoglutwitter
    “Günün manşeti; “Emre göre lahmacun, pide vb üretimlerde iç harcınıza tavuk, kedi, köpek, sakatat, kelle vb. her türlü eti karıştırabileceksiniz ve ürünlerden numune alınıp bu doğrultuda analiz yapılamayacak” Şükrü Durmuş-Tarım Orman İş”
    https://twitter.com/TMollaveisoglu/status/1672259755346210819?t=0m3JvkcfflsZTUzBg322ow&s=19

Disarida artik lahmacun sakin yemeyin.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da "fetret" devrini bitirdi Başkanım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

İstanbul'lu olarak iyi hoş diyorum ama Ülkede bitirmeliydi🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 

Cahiliye döneminden kim kurtaracak merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 23 Haziran 2023; 21:53:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    Kemal olduğu sürece zor. ya kemal'e karşı bütün CHP'liler cephe alır Ekrem başkan için kamuoyu oluşturur yada Erdoğan hazır fırsat bu fırsat 4.kez aday olur ve tekrar seçilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 23 Haziran 2023; 21:59:23 >
  • Ekrem İmamoğlu: "Toplumla sevgi bağınız kopmuş ise, o gün siyasetteki görevinizi bırakmalısınız."

• Cumhuriyet Halk Partisi bir tarikata dönüşmüş durumda bunu günü geldiğinde anlayacaksınız.

Milletvekillerinin bile koltuğunu babadan oğula devrettiği, tarikatlaşmış bir parti olan CHP'de, parti liderinin diktatör olmama şansı yok. İktidara gelseydi Maduro ne ise KK de o olacaktı. O koltuğu asla bırakmayacaktı. Akıl var mantık var; Parti koltuğunu bırakmayan veya bırakamayan kişi ülke yönetimini bırakır mı? Tamam Ak Parti'de de lider değişmiyor ama en azından kadro devamlı değişiyor. Ak Parti dinamik bir parti. Başarısız da olsa yeni kadroları ile umut vadedip başarısızlığını hemen unutturmaya çalışıyor. CHP ise başarısızlığını perçinliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi 10 15 yıldır aynı kadroların, aynı fosillerin kadrolaştığı ve babadan oğula devredilen bir tarikat. Çok samimi söylüyorum, CHP artık bir parti değil bir tarikat.

CHP bir parti değil bir tarikat.

Başta KK ve yıllardır ekranlarda gördüğümüz CHP sözcüleri partiden atılmadığı sürece bu halk CHP'den nefret etmeye devam edecek. Çünkü, CHP yönetim kadrosunun halk ile bağlantısı kopmuş durumda. Hepsi koltuklarının derdinde.

• - İyi parti, 3.olağan kurultayında Akşener çok sert sözler söyleyerek 6lı masadan ayrıldığını “Bundan sonra size başarılar diliyorum.” diyerek açıkladı ve parti liderliğine yeniden aday oldu;

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]

• "Bir başarısızlık varsa sorumlusu benimdir.Bugün hesaplaşıyoruz. Şimdi hesap veriyorum. Sonra hesap soracağım."

• "Bana iki şey bu ülkede söylenemedi, kendi arkadaşlarım söyledi, affetmeyeceğim..Kahrolun.."

• "İYİ Parti, kendinden başka kimseyi düşünmeyen egosantriklerin değil bu millet için hapse girmeyi göze alan cesurların partisidir.”

• "Cesaret edemedik, savaşmadık, mücadele edemedik. 15 milletvekili aldık. Bu bize kuyruk siyasetine mâl oldu."

• "Partimiz seçime girebilsin diye CHP'den 15 milletvekili istedik, o gün bu gün o bedeli ödeyemedik. Ömer Seyfettin'in Diyet'ine döndü bu iş! Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Bileğimizin hakkıyla o seçime girmeliydik. "

• "Beni en çok kızdıran şey; İstanbul seçimlerini biz değil HDP kazandırmış. Neymiş İstanbul HDP sayesinde kazanılmış. Haydi o zaman bundan sonra size hayatta başarılar."

• "Muhalefetin bir bölümü İYİ Parti’yi tehdit olarak görüyor."

• "İYİ Parti, iki yumruk arasına sıkıştırılmış milletimiz için yaşam odasıdır.”

• "Bundan sonra partimize saygısızlık eden herkes hakkında bizzat gereğini ben yapacağım ben!"

• "Bu partide şımarıklık artık bitmiştir. Birinci önceliğimiz parti aidiyetidir, kimseye tolerasn göstermeyeceğiz."

• "Biz yapayanlız olan ve tek dayağanı halk olan bir partiyiz. Bizim pergelemizin ucu milletimizdir. Milletimizin konuş dediği yerde konuşuruz dur dediği yerde dururuz. Bizim görevimiz milletimizin isteklerine göre yeni bir siyaset biçimini geliştirmektir."

• "Ceketimi assam kazanırım diyen zihniyeti değiştireceğiz. Seçim kazanmayı, koltuk kazanmaya indiren siyaseti değiştireceğiz. Siyasette yeni bir zemin kurup tol açacağız."

• "Biz çalışmamışız, onun için seçim kaybedilmiş... İnsafınız kurusun..45 ilde Yavaş ile miting yaptık, 1 tane CHP'li dahi yoktu yanımızda.. Anlıyorum korktunuz, bundan sonra size hayatta başarılar!"

• "Bir dahaki seçimlerde söz, kazanacağız."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 24 Haziran 2023; 12:12:59 >

• - İyi parti kongeresinde Akşener tek aday olarak çıktığı seçimlerde 1151 oyun 1127'sini alarak yeniden parti başkanı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 24 Haziran 2023; 14:56:20 >
    CHP Tek suçlu tek hain yersen. artık iyi pariyi sildim ✅ bedel ödetilmediyse seçmen ödetir hesabı CHP'de kemal devam ederse Kendilerini de silerim.

• MHP eski Grup Başkanvekili Oktay Vural, İYİ Parti'ye katıldı.

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]23 DERECEtwitter
    “📌MHP eski Grup Başkanvekili Oktay Vural, İYİ Parti'ye katıldı.”
    https://twitter.com/yirmiucderece/status/1672579071270612999?cxt=HHwWjsCznbfzmLYuAAAA
  • Bunun mantığını biri açıklayabilir mi? Seçim demek en az iki kişinin yarıştığı bir seydir. Bir kişinin seçime girdiği bir şey nasıl seçim oluyor; Üstelik seçime yeni bir kişi girmiyor, zaten varolan başkan ve parti başında olan seçime giriyor; Bu olsa olsa seçim değil güvenoyu seçimi olur. Üstelik oy verenler de partinin delege seçtiği kişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Haziran 2023; 15:54:12 >

Bu kadar sorunlu bir masa ise,Neden kalkmadınız?

Seçimi kazansaydınız,Bu kadar sorunlu bir ittifak nasıl olacakta 5 yıl Türkiye'yi yönetecekti.

Barajın %7 olduğu bir seçimde İYİ Parti çok kolay barajı aşardı.

Zafer Partisi,Memleket Partisi,İYİ Parti ittifakı Muharrem İncenin Cumhurbaşkanlığı adaylığın da %25-30 oy oranına ulaşabilir,İttifak 170 yakın milletvekili çıkarabilirdi.

İyi Parti 2024 yerel seçimlerinde Zafer Partisi ile birlikte yürümeli yoksa,Yeni bir yenilgi kaçınılmaz görünüyor.

• İsmail Saymaz: "Ayrı aday çıkarırsanız İstanbul, Ankara giderse sorumluluk almayacak mısınız?" Lütfü Türkkan: "Orada sorumluluk, burada sorumluluk. Yahu arkadaş iyi aday çıkar kazan o zaman. Bir daha ittifak ile girmek istemiyorum. CHP sopası yemek istemiyorum."

AKP'ye belediyeleri özel törenle teslim edersiniz artık bu parti iyiden iyiye gözümden düşüyor.

• Ümit Özdağ ,Meral Akşener'e sallayan son twitiyle CHP ile olan sıkı ilişkinin devam edeceğini gösterdi. Umarım CHP'nin paradigması Özdağ'ın paradigmasına dönüşmüştür , aksi durumu düşünmek istemiyorum.

• 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Ümit Özdağtwitter
    “Sayın Akşener, “CHP’den 15 milletvekili aldım. Bedel ödemekten bıktım” demiş. Bu açıklama gerçekleri yansıtmıyor. CHP, 15 milletvekili karşılığında iYİ Parti’den bedel istemedi. Şimdi olayların gelişmesini özetleyeyim. İYI Parti’nin seçimlere sokulmaması için Ankara’da gizli bir…”
    https://twitter.com/umitozdag/status/1672694354442330112?cxt=HHwWgICx5eWpzbYuAAAA

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    İsmail Saymaz: "Ayrı aday çıkarırsanız İstanbul, Ankara giderse sorumluluk almayacak mısınız?

Bu söylediği CHP'için de geçerli,CHP benim adaylarım tek girsin,Siz dışardan destek verine getiriyor.

CHP neden Ankara'da Zafer partisinin adayını desteklemiyor,Yoksa Ankarayı Ak Parti kazanacak,CHP olarak ayrı aday çıkarırsanız Ankara giderse sorumluluk almayacak mısınız?

CHP şunu bıraksın artık,Oylar Bölünmesin,Oylar CHP de toplansın yoksa Ak Parti seçimi kazanır,Ak Parti seçimi 21 yıldır kazanıyor.

Seçmen! Seçeneksiz değil,Zafer Partisi var,Memleket Partisi var.

• - DEVA Partisi, Davutoğlu'nun kendi partisiyle birleşme önerisini uygun bulmayarak teklifi red ettiklerini açıkladı.

• Şule AYDINyoutube
    TIMARHANEDE BU HAFTA 95 - OOOOHHHHH!
    https://www.youtube.com/watch?v=fX5A06hHWIs&feature=youtu.be

* ŞULE HANIM YİNE SAPLAMIŞ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.