Şimdi Ara

2024 Yerel Seçimleri sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan çarpıcı açıklamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yüzde 52.90 oy alarak yeniden Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan, partiden atılmasına, sığınmacı politikalarına ve gelecekteki siyasi hedeflerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özcan, doğruları söylemenin önemini vurgulayarak, geleceğe dair cesur adımlar atacağını belirtti…

Tanju Özcan'ın yeniden seçilme başarısı ve parti içi duruşu
    2024 Yerel Seçimleri sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan çarpıcı açıklamalar
    31 Mart yerel seçimlerinde, oyların büyük bir çoğunluğunu kazanarak yeniden Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan, basın mensupları ile yaptığı görüşmede, siyasi kariyerindeki önemli anları ve geleceğe dair planlarını paylaştı.

Partideki değişimler
    Özcan, " CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in seçim başarısını ve parti içinde yaşanan değişimleri olumlu bulduğunu, ancak geçmişte parti politikaları nedeniyle yaşanan zorluklara da değindi. "Doğruları söylediğimiz için partiden atılmıştık," diyen Özcan, bu durumun kendisini daha da güçlendirdiğini ve doğru yolda olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Sığınmacı politikası ve yerel yönetimdeki kararlılık
    Özcan, sığınmacılar konusunda aldığı sert tedbirlerle dikkat çekti. Yardımların kesilmesi, iş yeri ruhsatlarının iptali gibi önlemleri bir mesaj olarak nitelendiren Özcan, "Zabıta marifetiyle sopayla döverek onları Bolu’dan gönderecek değiliz," diyerek hukuk çerçevesinde hareket edeceklerini belirtti. Bu konuda yerel muhalefetin de desteğini beklediğini ifade eden Özcan, bu birlikteliğin sığınmacıları

olduğunu dile getirdi. Özcan, bu süreçte doğruları yapmaya devam edeceğini ve halkın kendisini nerede görmek istediğine göre hareket edeceğini ifade etti.

Bolu gibi bir şehrin Başkanını tüm dünyaya tanıttım
    Tanju Özcan açıklamalarına “Siyasette neyin, ne olacağına bazen zaman içerisinde karar verilir. Geçen dönem farklı bir belediyecilik anlayışı yaptım. Farklı bir siyasetçi olduğumu tüm Türkiye’ye gösterdim. Bolu gibi bir şehrin belediye başkanını tüm Türkiye hatta dünyada yaşayan Türk vatandaşlarına tanıttım. Artık beni Bolu tanıyor, Türkiye de tanıyor. Bundan sonra atacağım adımlar, bundan sonraki yol haritamı belirleyecek” sözleriyle son verdi.

Tanju Özcan'ın açıklamaları, yerel yönetimdeki başarısının yanı sıra, gelecekte Türkiye siyasetinde önemli bir figür olma potansiyelini de gözler önüne serdi. Özcan'ın cesur ve net duruşu, hem yerel hem de ulusal düzeyde dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

bolu gündem
    2024 Yerel Seçimler sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan çarpıcı açıklamalar
    https://www.bolugundem.com/haber/19790650/2024-yerel-secimler-sonrasi-bolu-belediye-baskani-tanju-ozcandan-carpici-aciklamalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.