Şimdi Ara

204 TL/kargo vergi DAHİL/ Anker Soundcore Motion B, Portable Bluetooth Speaker, with 12W Louder Ster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 204 TL/kargo vergi DAHİL/ Anker Soundcore Motion B, Portable Bluetooth Speaker, with 12W Louder Ster
    https://www.amazon.com/gp/product/B07CSPLGV9/

2$ couponu işaretlemeyi unutmayın

Türkiye fiyatı:
    akakce.com
    Anker SoundCore Motion B A3109 12 W IPX7 Suya Dayan�kl�l�k 12 Saate Varan �arj Bluetooth Hoparl�r Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/bluetooth-hoparlor/en-ucuz-anker-soundcore-motion-b-a3109-12-w-ipx7-suya-dayaniklilik-12-saate-varan-sarj-fiyati,430583091.html

• Dostum 2$ indirimli olanda Türkiyeye gönderim yok malesef yani 19.99$+18.86 =38.85$ oda yaklaşık olarak 220,23 geliyor :(

204 TL/kargo vergi DAHİL/ Anker Soundcore Motion B, Portable Bluetooth Speaker, with 12W Louder Ster
  • kaptım 1 adet
  • Bunu alınca direk olarak gümrük ödemeden alabiliyorum değil mi efendim özellikle satıcıya bir şey dememe boyut anlamında falan olsun küçük kutuya koymasını falan yazıyor muyuz acaba eskiden hep yazardık ama 1 buçuk yıldır almıyorum doğru düzgün. Elinize emeğinize sağlık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de tahmini ne kadar geldiği yazıyor mu tahmini 2 3 haftayı buluyor mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtkrdag -- 30 Eylül 2019; 6:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrdag

Bir de tahmini ne kadar geldiği yazıyor mu tahmini 2 3 haftayı buluyor mudur
    Kargolandıktan sonra ortama 1 hafta içerisinde elinize geçer.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim efendim konu için teşekkür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.