Şimdi Ara

2048 adsl cok yavaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lion sen 175 i görüyosun Ben 100ü gecemedim 2048 bugun yaptırdım Yarın telekomu arıyacağım baksınlar ... REZİLLİK !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

hangi hatay?
    merkezi antakya olan il olan hatay mı izmirin semti olan hatay mı?

antakya hatay
  • Sözde 2048 olmuş...
  • kabloda sorun yok beyler bayanlar
    stabil 240k ile cekim yapiom
  • oha ne kadar o kablo şeysi?
  • iskenderunda ve antakyada cafelerde hız ölçümü yaptım

antakya 693.60kbps iskenderun 892.23kbps cafeler 1024 kullanıyorlarmış

hatayda bir sorun yok yani
  • hep söyledik. adsl ücretlerine itiraz etmeden önce aldığımız hizmet kalitesine isyan etmek lazım.
  • ben böyle 2048in hala 70-90 arası hızlarda indiriim yapıyorum ya yarın kesin arıcam düdükleniyoz walla. 1024te bile 100 ile indirirken 100ü görememek iğrenç bişey ya
  • bende 512k var mis gibi walla 50-55 arası gidip gelio hız..
  • gece 00,01 205k gördüm !!! İnterneti rahat kullanmak icin gece uyumamakmı lazım şimdi.. ODA LİMEWİRE DE
  • regedit anahtarlarınıda dene

%20 internet hızı artışı=Windows xp professional %80 internet hızını kullanmanıza izin veriyor İnternetinizin hızını % 20 arttırabilmek için
    Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >TAMAM
    (önceki bant genişlik ise=20)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

bende 512k var mis gibi walla 50-55 arası gidip gelio hız..

Bende de mis gibi,1024 adsl 105 kb,256 kablo 28 kb ile indiriyor.
  • rapid premium ile 15-20 ye parçalayıp test eden yok mu ben cafede 200 görmüştüm.
  • türktelekomun alt yapısı kaldırmıyo....
    şimdi sınırsız 2048 baya ucuzladı çoğunluk bu tarifeye geçince... alışmak lazım böyle durumlara...bildik telekom sorunları işte bi geçemediler şu fiberoptik kablolara neymiş para yokmuş..hadi be yalana bak...
    kaç senedir soyup soğana çevirdiniz milleti bee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 4 Nisan 2007; 5:12:23 >
  • ŞUANDA İŞYERİNDEYİM SABAH CIKARKEN MODEMİM ONLİNE BİLE OLMUYORDU!! 4 GÜN SONRA PATLADI ARTIK
  • bende 1024 var. download hızım 60'dan yukarıya çıkmıyor
  • Bendede 1024 var, 105kb/s den asagi dusmuyor masAllah
  • Ben 1024k ile 100K görüyorsam siz 2048k ile 200K görmeni en doğal hakkınız.
  • portunuzu degistirmesini soyleyin telefondaki telekom gorevlilerine.zamaninda bendede ayni sey olmustu.2mbite yukseltmistim.160-170k yi gecemiyordum.bayaa bi telefon gorusmesinden sonra en son portumu degistirdiler.215k standart hiza yukselmisti.normal olan hiza gelmisti yani.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.