< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
205/55 r16 Lastik tavsiyesi (Dunlop, Nokian, Nexen vs.) (2. sayfa)
-
-
mercedes e 200 225/55/r 16 dunlop lm 705 diye bir latik taktım. 18 seneden beri arac bende ve hep michelin kullandım. sen misin dunlop takan. lastikler balans tutmuyor 120 nin üstünde titreme dahil her sey var. firma zaten arkasında durmuyor. lastikleri sök fabrikaya gönder kontrol edelim dediler. sökülünce bindiğim arabaya lastik falan vermiyorlar. yani amaçları sorunu çözmek degil. manisa merkez akhisar turgutlu ve izmirde defalarca balans yaptırdım nafile tüketici haklarına müracaat ettim gelen bilirkişi lastiklere yaptırdığım balansları gördüğü halde belgeleri ile ve deneme sürüşünde kendiside kabul ettiği halde keşke fabrikaya gönderseydin dedi. bu söz üzerine tüketici haklarından firma lastikleri kontrol için iştemiş deyip benim lastikleri göndermemiş olmamı bahane etti. aslında o heyete avukat olan ueğenim dava acalım dedi ama ben uğraşmak istemedim. birde manisada mertel oyo lastik dunlop bayisine gittiğimde bayii sahibi arkadaş lastikleri aldığın yere gideceksin deyip ilgilenmedi. uzak dur kardesim dunlop lastiklerden. al michelin, continental bak rahatına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befetuga -- 18 Şubat 2024; 17:48:52 >
-
Nexen lastik 1480 liraya düşmüş
www.trendyol.comNexen 205/55R16 91H N'BLUE HD PLUS OTO YAZ LASTİĞİ ( ÜRETİM YILI 2023) Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/nexen/205-55r16-91h-n-blue-hd-plus-oto-yaz-lastigi-uretim-yili-2023-p-735137115?boutiqueId=61&merchantId=152859 -
Falken söktüm contiental PC6 taktım. Araba viraj alamıyor resmen , yol tutuşu kötüymüş. FAlken daha iyi viraj alıyordu. Ama ondada frenler tutmuyordu paso abs devreye giriyordu.
Yokmu hepsi bir araba iyi lasstik ??
-
Lastikte ekonomi bence olmaz. Öyle bir an gelir iyi lastikle en küçük maddi hasarlı kazadan kıl payı kurtulur fazladan verdiğiniz parayı fazlasıyla çıkarırsınız. Ki benim çok az mesafelerle vurmaktan kurtulduğum anlarım oldu. Kaliteli lastiğin kullanım ömrü ve konforu da cabası. Dahası sizi yola, daha doğrusu hayata bağlayanın en başta lastik olduğu unutmamak gerek. Ben şahsen Continental PremiumContact serisini tercih ediyorum, çok memnunum. Aracımda lastiğe ve fren tertibatına harcadığım paraya acımam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 19 Şubat 2024; 2:13:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Goodyear eaglesport
-
1905 Lira görünüyor şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim bitmiş.
-
Falken-goodyear-continental
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X