Şimdi Ara

205/60/r16 Lastik tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhabalar araç hyundai elantra 2018 1.6 benzin. Goodyear efficientgrip 2 ithal olan model egea ve megane icin ülkemizde uretilen Goodyear efficientgrip performance serisi ile tamamen farklı. Yerli uretimde parcalanarak kopma ve tutuş problemleri var deniliyordu maliyet ucuza kacma sonucu hamur kalite farkı var muhtemelen. Efficientgrip performance 2 ile yanaklar falkene gore daha yumuşak hamurda keza öyle. Falken sicak asfaltta sessiz di ama bozuk asfaltta ugultu yapiyordu. Goodyear egp2 de bu daha az yapiyor. Sound confor teknolojiai biraz ise yariyor. Falkene gore tutus da bir tik iyi ama yanaklar yumusak yanal yatma egilimi daha fazla. Yumuşak yanakla konfor daha iyi sehir ici. Yuvarlanma direnci de bariz goodeyear da düşük arac tuketimi 0.2/0.3 lt civari asagiya cekti. Islak fren denemedim ama kuruda kizaklama direnci falkenij daha iyiydi çünkü ağır bir lastik. Goodyear da daha erken abs devreye giriyor ani frende.
  • Bütçe varsa Continental PC 6. Bu ebada yakın bir ebatta Kumho Hs51 aldım. Islakta iyi bir lastik. Memnun kaldım. Uygun fiyatlı olsun derseniz düşünülebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.