Şimdi Ara

205/60R16 Yaz Lastiği Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kesinlikle Bridgestone T001 taktır pişman olmayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahmin ettiğim gibi kalın yanaklı lastik bozuk yollarda konfor açısından daha iyi oldu
  • 205+60+16 fiyatları nerdeyse iki katı 205+55+16 alın ebat olarak arada çok fazla fark yok, konforuda bariz bir şekilde etkilemez, fluence altı yüksek bir araç zaten alçalma gibi bir sorunu da olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsclub53 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar 55 yanak için hocam. 60 yanak için 205TL Petlas tanesi
  • Şu an Continental, Goodyear ve Hankook arasında kaldım. Hatta Petlas da olabilir. Ebat 205/60R16 olacak. Orjinal ebatta alayım dedim.
    Continental Premium Contact5 286TL
    Goodyear Efficient Grip Performance 250TL
    Hankook Kinergy ECO 230TL
    Petlas Imperium 205TL

Aradaki bunca fiyat farkına değer mi merak ediyorum.
  • Benim de ebatlar ara ebat olduğu için çok pahalı. Baya araştırdım Falken de karar kıldım.
    Falkeni araştırdınız mı?
  • Aracım dizel cruze..orijinal lastikleri continental 205-60-16 idi ..Memnun oldugum için yine conti5 aldım ama 60 yanak pahalı oldugu için 55 yanak aldım öncesinde çok araştırdım bunu ve taktırdım 55 yanak olarak..birkaç haftadır kullanıyorum ve 60 yanakla arada bizim farkedeceğimiz hiçbir fark yok..

..Paran varsa elbet 60 yanak al ama 55 yanagın hiç handikapı yok bernce..Ama şunu unutma sonuçta 4 teker üstünde gidiyoruz ve en önemli şey bu nedenle lastik..Lastikte riske girmeye gerek yok..İyi bir lastik al zaten lastiği 3-4 sene kullanıyoruz yıla aya bölsen kaliteli lastiğe vereceğin fazladan para az birşey tutar..ama 60 yanak yerine 55 yanağı alabilirsin rahatlıkla.
  • 60 dan 65 e gecince bariz bir süspansiyon konforu artışı gördüm
    sanıyorum 55 den 60 a geçincede aynı fark görülür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 55'den 60'a geçmiyorum ben. 60 zaten orjinalinde. Orjinale sadık kalayım diyorum.
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Araştırdım hocam ama ne bileyim. Yani bilinmeyen marka olunca ister istemez bi ön yargı oluyor.
  • jedi_master kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi 55 ile 60 yanak arasında bu ebatta neredeyse %40 a varan fiyat farkı var, 205-60-16 ebadında fiyat olarak uygun tavsiye edeceğim lastik yukarıda da bahsi geçen Falken ZX 914 dür, ama biraz daha fark veririm derseniz Goodyear Effi. Grip. Perf. biraz daha veririm derseniz Conti PC5. Genelde şehiriçi ağırlıklı kulanılacağı için Falken 914 gayet ideal olacakltır, sadece yakıt tüketim değeri biraz yüksek, içime sinmez derseniz Goodyear alın geçin.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Peki Hankook nasıldır sizce?
  • Benim baktığım Hankooklar fiyat olarak hiç bana cazip gelmiyor, lastik başına 10-20 fark için gidipte Hankook alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Şu an Continental, Goodyear ve Hankook arasında kaldım. Hatta Petlas da olabilir. Ebat 205/60R16 olacak. Orjinal ebatta alayım dedim.
    Continental Premium Contact5 286TL
    Goodyear Efficient Grip Performance 250TL
    Hankook Kinergy ECO 230TL
    Petlas Imperium 205TL

Aradaki bunca fiyat farkına değer mi merak ediyorum.

hocam yaz lastiğine o paraları vermeyeniz 230 tl ye michelin crossclimate 4 mevsim lastik var. kar simgesi mevcut yani kış lastiği olarak da geçiyor.
    hem de kış lastiği masrafından kurtulmuş olursunuz.
    bu lastiği yabancı testlerde baya övmüşler.

http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/michelin-crossclimate

• Philae kullanıcısına yanıt
    Ebat 205/60R16 olacak. O paraya bu ebat varsa alalım.
  • quote:

Ebat 205/60R16 olacak. O paraya bu ebat varsa alalım.

205/55R16 takmanız çok bişey farkettirmez benim aracın da normal lastiği 60 ama 55 var üzerinde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
    60 olanı 320 tl
    60 olan lastiklerin zaten fiyatları yüksekmiş tercih sizin. continental önermem ses yapıyor ben de değiştireceğim araştırıyorum michelin iyi gibi geldi değerleri.
  • Philae kullanıcısına yanıt
    Nedense Michelin düşünmüyorum. Hankook'un değerleri fiyatına göre çok iyi. Goodyear da öyle. Hankook biraz daha önde geliyor.
  • quote:

Nedense Michelin düşünmüyorum. Hankook'un değerleri fiyatına göre çok iyi. Goodyear da öyle. Hankook biraz daha önde geliyor.

michelin energy saver'dan uzak durun da gerisi çok mühim değil balon makinesi bi lastik çünkü hankook hiç kullanmadım bişey diyemem o yüzden.
  • 205/60R16 da Membat passion isminde bir lastik var (Çin malı) 130TL' ye kargo dahil (kolayoto.com). Deneyen var mı?
  • İncelediğim testlerin sonucunda fiyat/performans oranı yüksek olduğunu düşündüğüm için Hankook Kinergy Eco modelinde karar kıldım.
    Pazartesi itibariyle lastikleri taktırdım. Bakalım umarım memnun kalırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.