Şimdi Ara

2050 YILINDA BU KONUYU HORTLATACAĞIM MESAJINIZI BIRAKIN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
24
Favori
5.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunsun bakalım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajımız bulunsun bakalım :)
  • 2003te "Rise of Nations" diye oyun vardı.. 2050de de bu oyunu unutmamak lazım, rts'nin Efsane oyunlarından.
  • hatıra kalsın

• 2050 'de forum.donanimhaber.com sayfası aktif olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

evet daha önce 2003 yılında açtığım bi konuyu 2012'de hortlatmıştım

marslı adam nickiyle
    o hesabım banlandı şimdi allahın izniyle banlanmazsam 2050'de hortlatıcam

yerinizi alın beyler ölmezsem büyük ihtimal ölmem hortlatırım banlanırsam nickimi : 1999 age of empires yapıcam nostaljik olsun 2050'deki ergenler görsün

edit : talep üzerine buluşma 2040 yılına düşürüldü 27 yıl sonra herkesi bu konuya bekliyorum

O yila DH diye birşey kalmaz. Bence seneyi azalt. 10 yil fln sonra olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

evet daha önce 2003 yılında açtığım bi konuyu 2012'de hortlatmıştım

marslı adam nickiyle
    o hesabım banlandı şimdi allahın izniyle banlanmazsam 2050'de hortlatıcam

yerinizi alın beyler ölmezsem büyük ihtimal ölmem hortlatırım banlanırsam nickimi : 1999 age of empires yapıcam nostaljik olsun 2050'deki ergenler görsün

edit : talep üzerine buluşma 2040 yılına düşürüldü 27 yıl sonra herkesi bu konuya bekliyorum

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • Eğer ölmezsem muhtemelen iyi bi mühendis olmuş olurum inşallah bakıcaz artık hayalimdeki üniversite odtü ama artık olursa oda

• Bulunsun
  • Gerilerden
  • 2040da ki ben eğer bu mesajı okuyorsan ileride şimdi yaptığın aptallıkları yapmış olmasan iyi edersin yoksa halin hal değil!
  • 2040... sanki hiç gelmeyecekmiş gibi... sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi... on yıllar geçiyor ,yüzyıllar geçiyor ,bin yıllar geçiyor. daha dün gibi hatırlıyorum çocukluğumu .ama geçti gitti yıllar işte.bir gün gerçekten 2040 yılı olacak. eğer hala hayatta olursam ve bu yazdığımı okursam çok üzülürüm gerçekten.tandığım herkes ya ölmüş olacak ya bende kopmuş olacak.bildiği gezdiğim yerler bambaşka bir hala bürünecek.yüzümdeki yaşlılığın getirdiği çizgiler ve içimde bir ton rahatsızlık olacak. ölümü bekliyor olacağım.geçmişimi sorguluyor olacağım. hatırlar saracak dört bir yanımı.bir gece uyuduğumda muhtemelen sonsuza kadar uyanamayacağım. bensiz de dönecek bu dünya.bensiz de doğacak güneş. şu güzel günlerin keyfini çıkarmak lazım ama ot gibi yasıyoruz işte.

• Ölmezde kalırsam çocuklara gösteririk

• rezerved
  • Yerimizi alalım 2040 ları umarım iyi durumda görürüz geride kalan güzel anıları anarız ve buraya yazanları unutmayın.
  • Geleceğe selamlar bizim de mesajımız bulunsun.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.