Şimdi Ara

206 mı? Golf4 mü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ocavan

arkadaşlar ben kararımı verdim gibi 206 qick alcam
    golf ün çok bir artısı yok gibi. performans daha düşük 206 gibi hızlanamıyor.
    mod da yakışmıyor. golflere takılan şeffaf stop-faralara baktım hiç yakışmıyor.badikit yaramaz.
    angel eyes yok. açılır tavan yok. ne biliyim bir sürü eksisi var gibi. sizlerinde bilgilerini rica ederim.

mod için iyi bi seçim..
  • abi hastasıyım diyosan 206 nın al...yoksa ilerde mersedese bile binsen içinde bi çıtırtı kalır...ah ulan nasıldı acaba diyebilirsin ..mesela ben.. 1.6 honda civic kulandım....anında aklım benim 1.4 hdi ya kayıd..vermiyo aga 206 nın zevkini bana kalburüstü arabalar dışındakiler veremiyo..napim elimde deil
  • babacığım sen kararını vermişsin al 206 yı güle güle kullan. bir zamanlar 206 için pejonun internet sitesinde şöyle birşeyler yazıyordu: ...park halindeyken bile hızı çağrıştıran dış görünüş... (böyle birşeydi herhalde)
  • 207 yi üst sınıfındaki golfle karşılastırmak biraz mantıksızlık olur be abicim 307 tamam neyse karsılastırabilirsin ama 207 çok saçma golf son derece konforlu bi araba bence sınıfının lideri
  • abi böyle bi soru sormamış ol sen yaa
    bi otomobil sınıfına ismini vermiştir GOLF yaa, daha ötesi mi var.
    hiç düşünme al GOLF ü ..
  • 206 GTI OLACAKSA 206 ANCAK GTI DEILSE GOLF HER YONUYLE DAHA IYI HEM DAHA SAGLAM HEM DAHA KONFORLU HEMDE YUKSEK HIZDA UCUYO HISSINE KAPILMASSIN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.