Şimdi Ara

206 SORUN YASIOM OFF YA NERDEN ALDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım aynı sorun bizim bagajda da vardı
    doğrultmacı bagaj'ın kilit bölümünü sıkıştırdı bide sprey yağlama yaptık şimdi tık sesi yok
  • kaan_bayuk a
    kardeş aynı sorunu yaşıyorum senle 206 ım var ve bazı arkadaşların gereksiz sözlerine artık cevap vermene gerek yok aynı kaderi paylaşıyoruz. 206 yı bu kadar sevmesem şu ana kadar o gıcık sesi artık duymamak için bir 206 parası daha vermemiş olurdum. Artık bu benim aldıım 206 nın kalitesizliğimi yoksa kötü kullanmamdan mı kaynaklanıo bilmiorum ama bunaldım artık servise kaç defa götürdüm ama o kadar bilgisizlerki bu konuda bu sesin torsiyonu bugün deiştirmeme rağmen hala ses gelio dediim de hadi ya nası gelir die karşılık alıorum. Ben ısrarla torsiyondan deil bu ses bagaj kapaından gelio diorum adamlara ama anlamıolar torsiyon diolar. Tamam ddim torsiyonsa deiştirin ulan da görelim dedim yarın hesabı sorulacaktır çağlayandaki parlar otomotive bunun hesabı. Arkadaşlar sizden yardım bekliyorum yaşayan ve bu konuda çözüme ulaşan yok mu sinir hastası olucam cidden bu sesten ötürü(bu gıcırtıyı anlatamam, eski demir yataklarda yatarken kımıldadığınızda çıkan o ses). Önerilerinizi bekliyorum...

• 2004206 hdi, 2006 getz crdi, 2005 clio hb, 106 quıcksılver, 2006corsa cdti araçları baya kullandım. tamamaının bagaj kısmından özellikle bozuk yolda çok değişik tonlarda oldukça rahatsız edici sesler geliyor.azaltmak için plakanızı iyi sabitleyin süngerle sıkıştırın, bagajla kabini ayıran bölmetyi şıkıştırın, bagaj kapağına değdiği noktayı cam süngeri yapıstırırsanız kapak kapalıyken sıkışır.böylelikle sesler bir miktar azalır. ancak seslerin olmamasını veya minimum olması için sedan araba alın. bugüne kadar 3 yaşını aşıpta bagaj kısmından ses gelmeyen tek bir hb araba görmedim. bu sesler her araçta var 206 iyi bile sayılır. şu an getz crdi ve quıcksılver sahibiyim bu sesler getz te 206 ya göre iki kat daha fazla geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: OGurkan

kaan_bayuk a
    kardeş aynı sorunu yaşıyorum senle 206 ım var ve bazı arkadaşların gereksiz sözlerine artık cevap vermene gerek yok aynı kaderi paylaşıyoruz. 206 yı bu kadar sevmesem şu ana kadar o gıcık sesi artık duymamak için bir 206 parası daha vermemiş olurdum. Artık bu benim aldıım 206 nın kalitesizliğimi yoksa kötü kullanmamdan mı kaynaklanıo bilmiorum ama bunaldım artık servise kaç defa götürdüm ama o kadar bilgisizlerki bu konuda bu sesin torsiyonu bugün deiştirmeme rağmen hala ses gelio dediim de hadi ya nası gelir die karşılık alıorum. Ben ısrarla torsiyondan deil bu ses bagaj kapaından gelio diorum adamlara ama anlamıolar torsiyon diolar. Tamam ddim torsiyonsa deiştirin ulan da görelim dedim yarın hesabı sorulacaktır çağlayandaki parlar otomotive bunun hesabı. Arkadaşlar sizden yardım bekliyorum yaşayan ve bu konuda çözüme ulaşan yok mu sinir hastası olucam cidden bu sesten ötürü(bu gıcırtıyı anlatamam, eski demir yataklarda yatarken kımıldadığınızda çıkan o ses). Önerilerinizi bekliyorum...

işte fake dediğin budur gelmiş bu topic e yardımcı olmus baskada hiçbir yere msj atmamıs ve 24 ünden bu yana sadece 26 sında online olmus

• ne yani ben şimdi 206 almayayım mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

işte fake dediğin budur gelmiş bu topic e yardımcı olmus baskada hiçbir yere msj atmamıs ve 24 ünden bu yana sadece 26 sında online olmus

milleti devamlı feyk kullanmakla suçlayan bir zihniyetin kendi feykleri olmaması zaten düşünülemez, adam diğer bir başlıkta zaten kendi kendini ihbar ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

PEJODAN MEMLUN OLAN ÇOK MEMLUN
    OLMAYAN DA HİÇ MEMLUN DEĞİL BEN BU PEJOYU ANLAYAMADIM

ÜLKEMİZDEKİ PEJOLARIN HEPSİ AYNI ÜLEKDE ÜRETİLİP DE Mİ ÜLKEMİZE GELİYOR YOKSA BAŞKA ÜLKELERDEN DE ÜRETİLİP GELENLER VAR MI?

ÇOK TEZAT VAR BU MARKA HAKKINDA

• ya bırader 15 oldu edrneden corluya pejo sefvısıne gıdıom adamlar anlamıo sesın kaynagını bulamadılar ve sonunda benı usta yaptılar ses konsuunda ben kaynagını buldum adamlara soyledım sımdılık hallettıler sanırım yolda bagajdan ses duymadım cok ruzgar vardı sanırım onunda etkısı var ama ses eskısı gıbı yok ru<zgarsız bır gunde tam bellı olcak am amemnunun oldu saanırım en azından ses olsada cok az olur dıye dusunuom arkadaslar corlu edrne otoban dan gıtttıım ya bu arac ucuo yanı yandan bır tır gecse araba ruzgarın etkısyıle tırın altına gırcek ya yu yanı bu kadar olmaz 5 vıtese tajkkamadım taksam bu mesajı yazamazduım herhalde ruzgar da araba gıtmıo cok savruluo ve ıcerdekı muzuık sesı nden cok ruzgar sesı gırıo aracqa bu kadar da olmaz y agelırken on cam cıkcak sandım neyse sız sımdı yıne kızarsınız begenmıon aracı dıye ama arkadaslar boyle yanı gfercewk bunlar benım 206 kotuleme nıyetım yok arac guzel goruntu super ama yok ya ben memnun degılım satıcam en yakın surede servıstekılerr ban atesekkur ettıler bende bayagı laf soktum bı sey dıyemedıler
    seve seve yaptılar adımı herkes bılıo se4rvıste tanımadıgım adam kalmadı sayelerınde neyse 206 ıyı ama opeş astra ısıklarda sıldı supurdu benı ınanaın hem opelde 4 kısı vardı bende ıse sedece 1 kısı yanı ben kalkıs tada 2. 3. vıtestede adam yetısemedım opel alıcam tum pejolar gelsın bekklıom o zamna ama ruzgarlı bır zamanda otobanda olurmu uahah 206 100 gecemez yada ben onun yanından120 ıl egecsem ınanın benım ruzgarımın etkısıyle y ayoldan cıkar yada bı aracın altına gırerr abarttıgımı dusunuonuz am ayalanmı dogruyu soyleyın yanı

• http://www.sikayetvar.com buraba arabalar ordanda pejoyu tıklayın sorunları gorun bakalım sadece ben mı yasıom
  • ARKADASIM KESİNLİKLE ABARTMIŞŞIN. bi arkadasım galerici bende onla ortak iş yapıyorum bu sayede 100 den fazla aracı kullanma fırsatım oldu. 2004 206 hdi ilede ankaraya gittim- geldim aracta tıkırtılar var ancak yol tutuşu küçük sınıfın en iyilerinden birisidir. gidiş ve gelişte 140 , ın altına nadiren düştüm. eğer yeterli gelmiyorsa, bir sonraki aracın için en az 40 milyarı gözden çıkart. çünkü küçük sınıftaki hiçbir araç çok farklı değil.
    bu arada 206 ları bende çok seviyor değilim( zevk meselesi, kötü olduğu için değil) . ama yinede hakkını yememekte fayda var
  • ha birde aracını satmak istersen alabiliriz sende kurtulmuş olursun forumda
  • ya sımdı ben abartıom oylemı yanı ruzgarlı bır gunde basın 140 a bakalım ne olur zaten 140 yapamassınız abı o kadar da savrulmaz yanı aman allahım yanınmdan tır gecerken veya bır aracı sollarken dıreksıyona ne var neyok sarılıom . arabanın on camı ucucak ya catur cutur se s gelıo kapılar cıkacak sandım bıde bu arac 2006 model yanı. cok savruuluo aracımı satmıcam daha yenı 2006 temmuzda aldım ses sorunu hallettım am a cok ugrastım sıkayetı olanlar bana yazsın dedıkllerımı servıse soylesınler o servıstekıler genelde bırseyden anlamıo problemın kaynagını bulamıo ses konusunda uzmanım yardımcı olabılırım ama 206 abartmayın reno 19 palıo opel astra kullandım aılemızın eskı arabalarız reno servıste enıstem var megane 2 ye de bındım tank gıbı araba ya

ya bıde nasıl bır arabanın ıcıne o kadar dısardakı ses gırer ya ozlelıkle ruzgar sesı kafam sıstı ınanın reno da yoktu bu ses ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_bayuk -- 1 Şubat 2007; 17:59:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_bayuk

ya bırader 15 oldu edrneden corluya pejo sefvısıne gıdıom adamlar anlamıo sesın kaynagını bulamadılar ve sonunda benı usta yaptılar ses konsuunda ben kaynagını buldum adamlara soyledım sımdılık hallettıler sanırım yolda bagajdan ses duymadım cok ruzgar vardı sanırım onunda etkısı var ama ses eskısı gıbı yok ru<zgarsız bır gunde tam bellı olcak am amemnunun oldu saanırım en azından ses olsada cok az olur dıye dusunuom arkadaslar corlu edrne otoban dan gıtttıım ya bu arac ucuo yanı yandan bır tır gecse araba ruzgarın etkısyıle tırın altına gırcek ya yu yanı bu kadar olmaz 5 vıtese tajkkamadım taksam bu mesajı yazamazduım herhalde ruzgar da araba gıtmıo cok savruluo ve ıcerdekı muzuık sesı nden cok ruzgar sesı gırıo aracqa bu kadar da olmaz y agelırken on cam cıkcak sandım neyse sız sımdı yıne kızarsınız begenmıon aracı dıye ama arkadaslar boyle yanı gfercewk bunlar benım 206 kotuleme nıyetım yok arac guzel goruntu super ama yok ya ben memnun degılım satıcam en yakın surede servıstekılerr ban atesekkur ettıler bende bayagı laf soktum bı sey dıyemedıler
    seve seve yaptılar adımı herkes bılıo se4rvıste tanımadıgım adam kalmadı sayelerınde neyse 206 ıyı ama opeş astra ısıklarda sıldı supurdu benı ınanaın hem opelde 4 kısı vardı bende ıse sedece 1 kısı yanı ben kalkıs tada 2. 3. vıtestede adam yetısemedım opel alıcam tum pejolar gelsın bekklıom o zamna ama ruzgarlı bır zamanda otobanda olurmu uahah 206 100 gecemez yada ben onun yanından120 ıl egecsem ınanın benım ruzgarımın etkısıyle y ayoldan cıkar yada bı aracın altına gırerr abarttıgımı dusunuonuz am ayalanmı dogruyu soyleyın yanı

ya hocam kusura bakma ama bencede abartmışın opel astrayı geçemedim diyosun y el insaf be arkadaşım opel astra 110 bg 206 hdi 70 bg arada 40 bg oynuyo ya olurmu böle bişey ha ayağının altında onun gücünde bişey olur tamam derim ama yok sıfırdan kalkıp geçmek istiyorsan git 307 hdi 110 bg al opeli gör bakalım ne oluyormuş otobanda 100 geçemedim diyosun ya kusura bakma ama ben korkuyorum dememişinde sen 150 ile git yanındantırı solla hangi araba olursa olsun az bişey oynama yapar benim sürdüğüm arabanın hatti hesabı yok ama hepsindede bunu gördüm ya olamaz böle bişey ya pejoyu neden insanımız karalar anlamıyorum sana şunu diyeyim opelin sağlamlığına gelince sınıfda kalır bunuda unutma bizim burada kamyon 60 km hızla vurdu ve arka taraf haşat oldu varmı böle bişey ya daha ben sanayide opelin tamire girdiği kadar başka bir araba görmedim birde çok eski model arabalar var eğerki pejo 206 bu kadar kötüyse neden bu kadar fazla satışı var ve halen kullamakta bunu söylermisin bana hem hususi kulanımda hemde ticari kullanımda en çok satan araba hangisi yapmayın hocam ya yapmayın lütfen

• ARKADAŞLAR
    YAKLAŞIK 5-6 ARAÇ ARASINDA GİDİP GİDİP GELİYORUM
    ANCAK SAYENİZDE BU SEÇENEKLERDEN BİRİNİ KALBİM FERAH BİR ŞEKİLDE ELİYORUM,
    PEUGEOT ALMAKTAN VAZGEÇTİM
    TEŞEKKÜR EDERİM.
  • ya bakım ben aracımı sevıom sadece sıkayetlerımı dıle getırdım kotuleme nıyetım yok tabıkı pejo ıyı bır arac ama sorunları da yok degıl yanı haksızmıyım.
    1-opelle karsılastırmay agelınce adamın arac 16 dı sanırım doğru 75 - 110 hp fark var kabul zaten ben az kalsın gecıodum yanı kafa kafaya gıttık opelle az kalsın gecseydım adamı kenara cek yazıklar olsun dıcektım benımkı 75 sende 110 gecemedın dıcektım ama performans ıyı yanı dedımy akafa kafaya gıttık fark yemedım ama 16 206 olsaydı benımkı opelı dusunemıom 2000 motor 2006 gececek arac ta tanımıom yanı 206 performans super ama 14 aracla performans aranmaz o kadar dıom ama 206 1.4 cogu 16 araclardan ıyı performans sergılıo emenım yanı gecemecegı 1.4 motor yok 206 nın cunku 16. motorlu aracların cogunu da gecıo zaten YASASIN 206 goruntusu yeter ARACIMI SEVIOM YANI

2- saglamlık konusunda yanzlıs dusunuon pıyasadakı en dayanıksız arac 206 herkesle ıdda varım sac ınce yamuluo en ufak bır darbede boya kalkıo YALANMI YANI

3- ARAC COK ALCAK KARTEL MUHAFAZA TAKTIRMISSANIZ ISE DAHA DA ALCALIO NERDEN T5AKTIRDIM ESKIDEN ALTIO SURTMUODU SIMDI NERDEN GECSEM ALTI DEGIYO KARTEL MUHAFAZA YANI BU KARTEL MUHAFAZAYI ALTI SURTTSUN DIYE OZELLIKLE YAPMISLAR SANIRIM BIRDE COK INCE KARTEL MNUHAFAZA

,4-İCERI RIZGAR GIRIO COK HEMDE

5- OTOBANDA 150 ILE GIDEMZSIN DOSTUMNORMAL RUZGARSIZ HAVADA GIDERSIN AMA RUZGARLI HAVADA GOREYIM 150 BASAMAZSIN ZATEN BASARSANDA VIYADUKTEN UCARSIN NEDEN ANLAMIONUZ sanırım sız ruzgarlı havsa bu aracı kullanmadın

• biri şu FEYK arkadaşı banlayıp konuyu da kilitleyebilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_bayuk

2- saglamlık konusunda yanzlıs dusunuon pıyasadakı en dayanıksız arac 206 herkesle ıdda varım sac ınce yamuluo en ufak bır darbede boya kalkıo YALANMI YANI

3- ARAC COK ALCAK KARTEL MUHAFAZA TAKTIRMISSANIZ ISE DAHA DA ALCALIO NERDEN T5AKTIRDIM ESKIDEN ALTIO SURTMUODU SIMDI NERDEN GECSEM ALTI DEGIYO KARTEL MUHAFAZA YANI BU KARTEL MUHAFAZAYI ALTI SURTTSUN DIYE OZELLIKLE YAPMISLAR SANIRIM BIRDE COK INCE KARTEL MNUHAFAZA

,4-İCERI RIZGAR GIRIO COK HEMDE

5- OTOBANDA 150 ILE GIDEMZSIN DOSTUMNORMAL RUZGARSIZ HAVADA GIDERSIN AMA RUZGARLI HAVADA GOREYIM 150 BASAMAZSIN ZATEN BASARSANDA VIYADUKTEN UCARSIN NEDEN ANLAMIONUZ sanırım sız ruzgarlı havsa bu aracı kullanmadın

hocam tartışma gibi bir niyetim yok yanlış anlama beni kesinlikle bu zamana kadar binmediğim araç kalmadı nerdeyse her çeşit arabaya bindim ve sürdüm toptancıların kulandığı en çok araba peugeot 206 ve partnerdir sağlam olmasa binmezler kaporta yamuluyor diyorsun her arabanın kaportası aynı kalınlık saç kullanır arasındaki fark ise bombelerdir bombe ne kadar çok olursa sacın gerginliği artar bunun sonucunda ise aracın sacı sağlam deriz ama hepsi aynı kalınlıkdır normalinde rüzgar girmesi olayına bişey diyemem çünkü kapı fitileri zamanla eskiyor onları değiş büyük oranda değişir 150 gidemezsin diyorsun ben adana otobanında reno 19 alize hacbak ile rüzgarlı havada 190 ile gittim 19danda yer tutuşu ii diye biliyorum yoksa rüzgarsız havada reno 12 ile 165 yaptım (ama 15 dk gittim sonrasında motor gümledi gidemedim)

• sorun ve pejo birbirine yakın terimler
  • dışgörünüş insanı yanıltabilir.iran da quality control process ne seviyede ortada.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.