Şimdi Ara

----- 207 SW OUTDOOR -----bilgi ve paylaşımlar---- (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
11
Favori
118.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

Orjinalden alıntı: cssbaycelebi

bu arabada esp var mı

Hayır outdoor da " esp" yok.

Ek bilgi vermek istedim.
    207 Outdoor da ESP opsiyonel oalrak sunulur.
  • ilk depo benzinimi bitirdim 106 ytl lik euro diselle (2380 ytl litresi) 700km yol yaptım.bu ilk depo olduğu için daha sonra bu rakamın artıcağını düşünüyorum arabadan da su an için memnunum biraz sert süspansiyonu var fakat virajlarda bu sayede güvenli sürüş sağlıyor cizgisinden cıkmıyor ve bir tarafa yığılma yapmıyor.
    bir kaç kez ev yapı marketine gittim orda koltukları katlayıp aldığım malzemeleri rahatca arkaya koymak cok keyifli bagaj ı cok kullanışlı...
    resim koymayı becersem yada birisi kısaca bahsetse resimleride koyacam
  • [simage]
     ----- 207 SW OUTDOOR -----bilgi ve paylaşımlar----
    [/simage]
  •  ----- 207 SW OUTDOOR -----bilgi ve paylaşımlar----

• yok olmadı yapamadım
  • Sevgili Akan;

Aracın hayırlı uğurlu olsun.. Gerçi telefonlaştık konuştuk ama bi de forum ortamında tekrarlayım dedim. Bizim oralara uğramayınca bende peugeot forumunda gezineyim dedim.

Görüşmek üzere.
  • :) araçlarımız hepimize hayırlı olsun,... plakaları özel yapamadık ama kısmet bidahaki sefere...

ayrıca araç kullanımım sonrasında hatalı bir tercih yapmadığım konusunda bikez daha hem fikir oldum....

araç gerçekten başarılı,..yakıta diyecek lafım yok,.. bayiiden aracı alır almaz 30 tl yakıt aldım, 100 km şehir içi 230 kmde şehirler arası yol katetim,araç halen 45 km yolu gösteriyordu...

fotoları kısa sürede eklemek dileğiyle,...

quote:

Orjinalden alıntı: focus_smmm

Sevgili Akan;

Aracın hayırlı uğurlu olsun.. Gerçi telefonlaştık konuştuk ama bi de forum ortamında tekrarlayım dedim. Bizim oralara uğramayınca bende peugeot forumunda gezineyim dedim.

Görüşmek üzere.

• quote:

Orjinalden alıntı: focus_smmm

Sevgili Akan;

Görüşmek üzere.

• ak2n foto beklioruz içeriden cekersen iyi olur ben bu aracın içini cok merak ettim dogrusu
  • sitesinde cam tavanlı gösteriyor araçta cam tavan yok...
  • quote:

--------------------------------------------------------------------------------

sitesinde cam tavanlı gösteriyor araçta cam tavan yok...

evet
  • amfi çıkışı malesef yok, bi konverter ile işi çözmek şart, serviste taktırmakta fayda var , garanti dışı bırakmasınlar diye,..

araç gerçekten güzel fakat suspansiyonu gerçekten sertmiş... kötü bi özellik değil fakat iyi bir çukura girince allah amartisör elde kaldı diyorsunuz ama öyle bişeyde olmuyor,... 90 km hızla bi çukura girdim o yüzden biliyorum :)

aynı sıkıntılar sizde mevcutmu? fiesta aracım var oda öyle fakat bu araçta ses biraz daha fazla gibi geldi bana... gerçi daha araç yeni alışmamaktanda kaynaklı olabiliyor...

quote:

Orjinalden alıntı: quantum78

ayarları yaptıktan sonra gayet yeterli bir sistem mp3 bağlanabiliyor ama anfi cıkışı varmı onu bilmiyorum
  • :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ak2n

bende pejo sitesinde geziyordum, köpekbalığı gri renk olması lazım,.. en güzel renk bence,...

siyah gerçekten zor,...

neyse araç için şu an aralık fiyatlarını bekleyin diyorlar, kısa bi süre kaldı mutlaka detayları aktarırım,...

siz araçtan memnunsunuz sanırım,... 207 lerin kronik bi sorunu mevcutmu bilginiz varmı?

ayrıca mazur görün ama 207 ile outdoor arasında iç dizayn veya farklı yöndeki değişiklikleri neler...

saygılar...

ak2n , 207 ile outdor arasında dış kasa dışında hiç bir fark yok. Araçtan memnun musunuz diye sorarsanız bir daha peugeot mu tövbe...Arkadaş yukarıda araçta ki kronik sorunları anlatmış. Bugün araç alacak olsam bu kesinlikle peugeot olmaz. Bu kadar süspansiyonu sert ve hergün bir tafafından ses gelen araç görmedim. Bu aracın sadece dış yapısı göze hoş geliyor. Açıkçası ben bu peugeotnun araçlarına ısınamadım.

akn2 ,bu sorunları size daha önce yazıştım. Artık aldınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin

• çok teşekkürler,... haklısınız araç gerçekten sert suspansiyona sahip... iyi veya kötü tartışılır gerçekten, fakat benim 206 olduğu için pejo almak zorunda kaldım,... bidaha pejo mu? allah büyük konuşturmasın ama bende hayır diyorum,... aracın kötülüğünden yada memnun olmamamdan değil.... allah işimizi rast getirir inşallahda bidaha mercedes, yada audi den şaşmam... saygılar...

• ak2n benden de o kadar. Çok büyük mucize gibi birşey olmazsa bir daha peugeot ha... Bu arada servisle de birbirimize girdik ve peugeottan iyice soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 21 Ocak 2009; 15:00:32 >
  • hayırdır ne oldu?

benden tavsiye çok uğraşmayın söyleyin ve geçin,... malesef laftan anlayan vede işini bilen servis sayısı çok az...

banada serviste outdoor modele park sensörü olmaz dediler, biraz zamanım olsa ben takacam gözleri önünde ama anlamayacaklar... allah hepimize kolaylık versin...

quote:

ak2n benden de o kadar. Çok büyük mucize gibi birşey olmazsa bir daha peugeot ha... Bu arada servisle de birbirimize girdik ve peugeottan iyice soğudum.
  • Arkadaşlar bizde bu aralar şirket için araç almayı düşünüyoruz karar verdiğimiz araç outdoor 2 tane almayı düşünüyoruz,,ne dersiniz,,sw alternatif başka var mı?
  • ak2n biraz uzun olacak ama anlatayım...Samsun servisi beni 2500 km kontrolüne çağırdı (servise gidip gelmem için toplam 520 km yol gidiyorum). Bana araçtaki şikayetlerimi sordular ve bende aracın kapılarından ses geldiğini , stepnenin sabitlenmesinde kullanılan plastiğin sabitleme görevini yapmadığını ve stepne lastiğin bazen yerinden oynadığını bunun da ses yaptığını söyledim, ayrıca direksiyonda bir anormallik vardı , seyir halinde iken araç sapma yapıyormuş gibi bir durum sergiliyordu. Servisteki yetkliler gerekli notları aldılar ve 2 saat sonra gittiğimde aracın heyşeyinin yapıldığını direksiyondaki problem için aracı servis dışına rot blans ayarına gönderdiklerini , tüm şikayetlerimin halledildiğini söylediler. Bende servisteki yetkililere güvenerek aracı incelemeden gideceğim yol uzun olduğu için yola çıktım. Yolun yarıladıktan sonra anladım ki araca şikayetlerimle ilgili hiç birşey yapmamışlar sadece kapı karşılıklarına yağ sıkmışlar. Daha sonraki günler peugeot merkezden beni servisten memnun kaldınız mı diye aradıklarında herşeyi anlattım ve şu anda servis ile ilgili soruşturma açtılar bakalım sonuç ne olacak .

Bu arada direksiyon ile ilgili şikayetim lastiklerden kaynaklanıyormuş. Araca kış lastiği alıp taktığımda şikayetimden eser kalmadı. Aracı güya rot balansa göndermişlerdi ve benden bunun için ücret almışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 23 Ocak 2009; 18:50:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yıldırans

Arkadaşlar bizde bu aralar şirket için araç almayı düşünüyoruz karar verdiğimiz araç outdoor 2 tane almayı düşünüyoruz,,ne dersiniz,,sw alternatif başka var mı?

yıldırans yazdıklarımızı hiç mi okumadınız ? Aman ha...son pişmanlık fayda etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.