Şimdi Ara

20bin YTL'ye dizel hb ne önerirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence o paraya hem dizel hem HB Corsa yada Polo düşün hangisinin temizini bulursan onu al
  • ikinci el dizelle uğraşma derim.zaten motor ömürleri benzinliye göre çok kısa dizellerin.250-300 bini geçen dizel yok.parçasıda pahalı.temiz 1.6 benzinli megane,fokus,corolla gibi bişey bul sıralı tüp taktır.hem daha sorunsuz olur hem daha az yakar.alırkende ucuza alırsın.mesela 2004 model full meganlar 22 civarı bin lirada tüp taktırırsın 23bin liraya mal olur.2004 dizel meganın en düşük donanımı bile 26-28 lira hesap ortada.diğer markalardada durum farklı değil.
  • Neddedn kimse dizel Clio falan önermedi. Ben önereyim bari birde.
  • Birkaç milyar daha ekleyip Focus almayı düşünmez misiniz acaba?

http://www.araba.com/427580.html

http://www.araba.com/550026.html
  • seat al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YuSSuF- -- 7 Aralık 2011; 22:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YuSSuF-

Seat al derim. Cordoba az yakar iyi bakarsan sorunsuz bir arabadır. 3 silindirli volkwagen turbo dizel motorları çok kullanışlıdır. Ama tabii ki ikinci elde çok dikkat etmelisin. Ben aracı 0km aldım. 2005 te. Şu ana kadar yağı, filtreleri,silecek suyu, lastikleri, balataları ve sağ arka akis bilyası değişti. Geri kalan herşeyi orjinal. Paspasları bile. Arabam 150.000 km yi geçti ve sorunsuz. Bagajı çok büyük.Alırsan 2007 model al. Beygir gücü çok biraz daha fazladır ve daha az yakar.

Veya fiesta al. Fiestalar performans açısından cordobadan üstündür. Ama bildiğim kadarıyla onun kadar sorunsuz değildir. İyi düşün. Çok düşün. Bir kere al. Şahsen hiç düşünmeden aldım ve şansım varmış.

4 yıl öncesinin konusu adam arabayı değiştirmiştir bile

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.