Şimdi Ara

20K-30K isteyenlerin netleri ne alemde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor soru başlıkta:)

• TYT 80-90
    AYT 50-55 (Mat30+ Fen 15+)
  • Tyt 80-90
    Ayt 45-50
  • tyt 75 80 ayt 60
  • Benim koskoca çalışmadığım fizikte elektrik konusu var arkadaşlar. Nereden halledeyim sizce ya. Bide matta özellikle türev integrali unuttum gibime geliyor ya
  • blackmgc B kullanıcısına yanıt
    Elektriği esş öneriyorlar türev integralden de çap fasikülleri işimi görmüştü
  • mhoniz M kullanıcısına yanıt
    TYT’miz aynı ama gel gör ki AYT tam tersi (Mat15-20 Fen30-35
  • Tyt 90-95 Ayt 55-60
  • ben 35 k hedefliyorum o da sayılır bence :D.
    TYT 70-85
    AYT 45-60
  • interneto07 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana fen için ne tavsiye edersiniz ?
  • mhoniz M kullanıcısına yanıt
    fizik umut öncül
    biyo hocalara geldik
    kimya hocalara geldik

dershaneye gitmiyorum videolara çok alıştım maalesef bunu tavsiye edebilirim ancak, bi de mattan ziyade feni çok seviyorum daha çok hayatla ilişkili geliyor, son 1 ayda zor ama elinden geliyorsa feni sevmeye çalış
  • Arkadaşlar daha konu açamıyorum, doxxlanmamak için yeni hesap açtım sanırım bi alt limit var o yüzden. Söylemek istediğim bi kaç şey vardı siz sınava çalışan kardeşlerime, o yüzden duyun sesimi.

2017'de 41K ile %50 burslu TED Üniversitesi mühendislik fakültesine yerleştim, şu anda ikinci sınıfı bitirmek üzere olan bir IE öğrencisiyim. Calışmamıştım çok ama fen liseli çıkışlı olduğumdan beklemediğim bir puandı. Yine de aileme daha fazla katlanmak istemediğimden böyle bir tercih yaptım. Maddiyat açısından rahat bir aileden geliyorum hem annemin hem babamın güzel işleri var, gitmek istiyorum dediğimde karşıt görüş almadım.

Hazırlığı atlayıp direkt bölüme geçtim ve hayatımın hatasını yaptığımı fark ettim.

Yerleşmek istediğiniz o yüksek üniversitelerin yüksek olmasının bir sebebi var, o puanları kafadan almıyorlar. Her allahın günü orta vasat insanlar ile, orta vasat hocaların verdiği derslere giriyorum ve orta vasat bir kampüste günlerimi geçiyorum. Her sabah uyanıp çantamı toplamak ızdırap resmen. Eğer istediğiniz okul bahsettiğiniz aralıktaysa ve giremiyorsanız benim yaptığım hatayı yapmayın, tekrar deneyin. Daha iyisini hak ediyorken daha kötüsüne razı olmanın bir gereği yok.

Umarım hepinizin sınavı çok iyi geçer. Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamputree -- 15 Mayıs 2019; 23:30:29 >

• tamputree kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz hocam değerli görüşleriniz için
  • Ne demek hocam, umarım her şey istediğiniz gibi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.