Şimdi Ara

20TL ile 9 gün geçinmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta yazdığım gibi 20lira ile ayın altısına kadar yani burs yatana kadar geçinmem gerekiyor. KYK'da kalıyorum ve yemekhanede 2lira ya pirinç pilavı veya o gün hangi çorba denk gelirse onu satıyorlar. Veya bir günde snickers gibi bir abur cubur ile de geçinebilirim. Suyu musluktan içerim sorun olmaz.
    Ne öneriyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sol-leks -- 28 Haziran 2018; 15:47:9 >

• hesap numaranı ver
  • KYK'nin önüne oturup önüne mendil açıp dilen..
  • Buradan dileneceğime arkadaştan borç alırdım zaten hocam. Ama onu yapmaya yüzüm yok.
  • 20 tl ile 9 gün geçinirsen sana helal olsun baska ne diyelim
  • Tüm paranla bimden su al, bimin dondurucularindan buz yürüt, trafiğin yoğun olduğu bir yerde soğuk soğuk sat. Bir günde parayı 3 e katlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snickers'ın kalorisi yüksek ama şekerli olduğunda insülini hemen yükseltip çıkarttırsa daha aç hissederim diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sol-leks -- 28 Haziran 2018; 15:56:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sol-leks

Snickers'ın kalorisi yüksek ama şekerli olduğunda insülini hemen yükseltip çıkarttırsa daha aç hissederim diye korkuyorum.
    Probis al.

• IBAN ı yolla özelden
  • ya da dırek buraya at ibanı belki başkaları da yollar benle beraber
  • Destekçi olmak isterdim ama bende de nakit yok hocam.
    Mezunum bende yeniden hazırlanıyorum sınava.
    Nakitim hiç yok, banka hesabımı kontrol ettim 2.86 TL var
    Bunu yollamayı düşündüm de muhtemelen kesintilerle elinize çok az bir şey kalır.
    Mantıklı gelmedi :/
    Allah yardımcınız olsun
  • hocam yemek pisirme imkanin varsa 1 liraya falan satiliyor 1 paket makarna.kyk ortamini bilmiyorum tam.her gun 1 ekmek al 9 lira(senin sehrinde ne kadar bilmiyorum) 4 paket makarna 4 lira.7 lirayada cubuk kraker vs

• iban at yollayayım 2-3 tl
    Birkaç kişi daha böyle atsa sıkıntı olmaz kimse açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 29 Haziran 2018; 0:11:56 >
  • Aynen iban at 3 5 bir şey atarız bolum düşmez kalkmaz bir Allah. Kimse binlerce lira göndermez zaten merak etme.

• bana da iban gönder özelden 20 lira atayım.umarım yazdıklarında samimisindir malum internet ortamı.keriz yerine konulmayı hiç sevmem ama gerçekse de durumun en azından az da olsa yardımımız dokunsun.

• Patates 6tl, sogan 5tl, domates 6tl, muz 9.5tl, kiraz 5tl, kayisi 9tl, nektarin 10tl, seftali 4.5tl, uzum 7tl, maydonoz 1.5tl, semiz otu 1tl vs..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.