Şimdi Ara

20x Krowaz faciası.(Link düzeltildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Video hâlâ işlenmekte olduğundan görüntü kalitesi şu an kötü olabilir ama işlenmesi bittiğinde görüntü kalitesi yükselicektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 6 Aralık 2010; 1:01:05 >

• Videoda ufak bir sorun var erken bitiyor tekrar upload ediyorum link yenilenicek...
  • Sorunlu link yenilendi.

• müzik ismini bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

müzik ismini bilen varmı

Sonuna kadar izleseydin sonda müziklerin isimlerini yazıyor
  • videoya az baktım sayfayı aşaga indirdim müzik hosuma gitti hiç bakmadım sonuna eyw
  • süphanallah kardes ibretlik bir paylaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayıp ayıp sonuna kadar izleyin müzik isimleri sonunda yazıyor
  • 3 kere üst üste krowaz atmış ne balık adam dedim, upgrade de güzel bi sonuç bekliyodum nazarım mı deydi ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

3 kere üst üste krowaz atmış ne balık adam dedim, upgrade de güzel bi sonuç bekliyodum nazarım mı deydi ne.

Artık +1 olarak satıyorum risk almak sadece yaptığım tüm kârı yok etmeme neden oldu. Artık cesaret edemiyorum +6 denemeye tamamen kırıldı cesaretim
  • now ı lost my all money buy ı dont care
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

now ı lost my all money buy ı dont care

But değil buy'mu yazmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

now ı lost my all money buy ı dont care

But değil buy'mu yazmışım

hayır ben buy yazmışım

videonun senin olduğunu bilmiyordum

• Hocam itemi yakıyosunuz, sonrada Koxp Online diye kendinizi avutuyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Hocam itemi yakıyosunuz, sonrada Koxp Online diye kendinizi avutuyosunuz.

Avutmak değil 11gb benim için 2 günde yapılcak para pek umrumda değil açıkcası. Pk yapmaya çıkmıyorum. Bundan sonra 40m falan kalmıştı 2-3 gem satıp 60m'e tamamladım gene krowaz denedim warrior çıktı 200 den satıp 2 tane daha denedim 1 warrior 1 rogue çıktı rogueyi +6 yapıp 600m den sattım şu an 600m nakit var. 2 güne 11-12gb tamamlarım dert değil benim için.
  • quote:

quote:

Avutmak değil 11gb benim için 2 günde yapılcak para pek umrumda değil açıkcası. Pk yapmaya çıkmıyorum. Bundan sonra 40m falan kalmıştı 2-3 gem satıp 60m'e tamamladım gene krowaz denedim warrior çıktı 200 den satıp 2 tane daha denedim 1 warrior 1 rogue çıktı rogueyi +6 yapıp 600m den sattım şu an 600m nakit var. 2 güne 11-12gb tamamlarım dert değil benim için.

valla bu balla oynuyorsan bir tane buro gibi biseyler ac.bu isin ticaretini yaparsin.
    videoya ve anlattigina gore her zaman bu oranla cikariyorsan krowazi ticaretini yapip 1 ayda king olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

quote:

quote:

valla bu balla oynuyorsan bir tane buro gibi biseyler ac.bu isin ticaretini yaparsin.
    videoya ve anlattigina gore her zaman bu oranla cikariyorsan krowazi ticaretini yapip 1 ayda king olursun

Ticaretini yapıyorum zaten ama upgrade azgınlığım yüzünden kaybediyorum çoğu zaman. Her zaman 5 taneden 3 yada 4'ü +6 oluyor harcadığım paranın 2 katını çıkartıyorum ama bir süre satılmayınca +7 deneyesim geliyor ve her zaman yanıyor

• güzell:d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.