Şimdi Ara

21.08.2010 C.tesi İddaa kuponlarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    164- Niigata - Kawasaki (Ms:1)
    177- SC Freiburg - St. Pauli (Ms:1)
    180- Hoffenheim - Werder Bremen (Ms:2)

164- Niigata - Kawasaki (Ms:1)
    166- Ingolstadt - Augsburg (Ms:2)

170- Leeds United - Millwall (Üst)
    182- Birmingham - Blackburn (Ms:1)

• Yerinde olsam Japon Ligine hiç bulaşmazdım. O kadar sahtekar bir lig görmedim. Geçen gün 5 maç yaptım 3ü tuttu 2 maçtan yatmıştım. Çok üzülmüştüm ve kendime söz vermiştim. Hiç oynamıyorum. Sanada tavsiye ederim parana yazık olur ama paran çoksa o zaman sen bilirsin. :)
  • Haklısın Japon liginde çok şike var. Ama denemek gerekiyo oynamadan kazanamıyosun sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Anger *

Haklısın Japon liginde çok şike var. Ama denemek gerekiyo oynamadan kazanamıyosun sonuçta.

İyide dostum o kadar lig varken neden japon ya ligi peki ? Biraz daha garantiye dönük oynasan iyi olur. Yani görüyorsun sende kendi ağzınla söylüyorsun çok şike var olduğunu..

Ben sana link veriyorum ordan bence maç seç yani parana yazık olucak sonuçta.. üzülmeni istemem boş yere

http://forum.donanimhaber.com/m_42306201/mpage_1//tm.htm#42317460

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLaSs -- 21 Ağustos 2010; 13:03:11 >

• Kyoto Sanga FC 1 - 1 Yokohama F.Marinos

0-1 yeniliyordu[sm=s15.gif

capon ligi iste
  • 3 kuponada bremen maçını koymasaydın keşke o maçtan dolayı tüm kuponların gitcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

3 kuponada bremen maçını koymasaydın keşke o maçtan dolayı tüm kuponların gitcek

bende bugun 4 kupon yaptim 4 kuponoda everton macini koydum :( everton kazanir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

3 kuponada bremen maçını koymasaydın keşke o maçtan dolayı tüm kuponların gitcek

bende bugun 4 kupon yaptim 4 kuponoda everton macini koydum :( everton kazanir mi ?

Kazanması lazım zaten.. Ama bence 1 kupona koy ne olur ne olmaz..

Bu arada ben söylemiştim japon ligi sahtekar bir lig gördük işte.. Umarım bir daha o arkadaş oynamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLaSs -- 21 Ağustos 2010; 15:38:53 >
  • İlk kupon Kyoto maçından yattı. Diğer iki kuponun tutma ihtimali devam ediyor bakalım ne olucak.
  • ben demiştim werder bremen e güvenmicektin kuponların hepsine onu yazmışsıngeçmiş olsun
  • freiburg yakmış seni. real madrid de olsa ne kadar bankoda olsa 1 maç 1 den fazla kupona yazılmamalı bence
  • Sağlık olsun artık bir daha ki sefere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.