Şimdi Ara

21 Eylül'de Okulların Açılması Mantıklı Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ders kitaplarını almaya gittik özellikle idare maske konusunda uyarmasına rağmen çoğu kişi maskesiz çocuklarda zaten hiç yok maske takmayanı alamayız deyince bir sürü münakaşa... Açılsın bence halkın virüs diye bir gündemi yok.Zor bir karar olacak ama açılıp bir olacaklara bakmak lazım. Bir musibet bin nasihatten iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır virüs yok de maskeleri dirseğe tak sonra okullar açılınca virüs var çok tehlikeli de

Ben cocuklarımı gondermeyeceğim okula ve bir çok ailede göndermez .zaten 1-2 virüs vakası geldimi komple okullar kapanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce açılacak sonra bilmem şu hesap kuralı ile kapanacak. Bitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğretmen olarak şunu söyleyeyim. İlk olarak 1, 8 ve 12 leri açacaklar. Vakalar patlayacak okullar geri kapanacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9696

arkadaşa katılıyorum sırf gençlerin üşengeçliği duygu sömürüsü. 6 ayda 6bin kişi ölmüş 6bin. normal şartlarda minik bi bakteri kapsa ölebilecek insanlardı o 6bin kişi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 14 Eylül 2020; 15:24:10 >
  • lucifer50 kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 ler açılacak sanırım

Açılması doğru değil.
    çok daha fazla vaka ve ölüm gelecektir.
    Hamam böceği gibi virüsü kapan Öğretmen ve Öğrenciler ailelerine götürecekler

Mesela benım arabam var işe araba ile gidiyorum evden çıkmıyorum. Belki evden çalışıyorum dışarı ile temasım yok ama çocuğu okula gönderince oradan virüs kapıp gelip beni hasta edecek hatta öldürebilecek beni neden bu riske sokuyorlar ?
  • Açılmaması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    düşüncemi paylaştığım için özür dilerim kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.