beyler bence bu ribert item işi ortalıgı karıştırdı +10 item görev varmı aranızda ama normal ribert +3 item +10 oluyo o zaman ben bu işten ne anladım, inşallah ne demek istedigimi anlamışınızdır
maradonda inn hostesin yanındaki lambanın ısıgı o tam üzerine gelecek sekilde ayarlamıs bize yutturacak +10 diye
oyundaki ışık yansıması güzel yakalamışsın
la mal mısısn nesin ne lvl i gösterio ne bişşe ne anlamadım ne silahı gösterion ne bçim bişe yaa
Nereden biliyorsun +21 olduğunu? Hem +21 olsa bile iyi sayılmaz çünkü çok dikkat çekiyor, CZ de ilk hedef o olur. "Parlak olana dalın arkadaşlar" ...
yalan ya maradonda lambanın ısıgının altında durmuş keko ya
ben de dedim ne bu böyle
valla "ı" ya basıp gösterse de inanmam ben +21 shelle
HADİ LEYN bu bir aldatma isterseniz bende yaparım
Yok Arkadaşlar O Bölgeye Geçince Banada Oluyor O +21 Felan Değildir İsteyen Gidip Dursun Orda Işığın Yansımasından Dolayı Oluyor !
ewt yalan bencede moradonda inn hostesin orda ampuller war ekranı oraya getirince sanki uzeri parlımus gibi olmus ilk gordugumde bende uzerimde +8 chıtın set war sanmıstım
ya belki +8 bile degıldır geçmiş ışıgın arkadasına kendını cekmıs sonra bıze +21 shell dıe yutturuyo ama emın ol bu adamlar senden daha akıllı
bazı kısıler 10 dıe sacmalamıs ama bakın maradonda blactsmıth ın orası da aynı oyle parlıyor gıden orda parlar ısteyen gıtsın...