Şimdi Ara

+21 Raptor Bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Test serverı
  • Orası japko ezükler usko dan baska nerde fire drake var hem o raptor ps falan değil bi tür bug var orda anvilde item yanınca geri alabiliolar
  • Süper yawwwwww
  • arkadaslar server usko ıyı guzel

1- adamın lwl 60 %0,00

2- sag üst köşeye bakınız premium ve free drake yazması gereken yerde event yazıyor buda GM - ADMİN tarafından baslatılabılen bır uygulama

3- %0,00 olmasından karakterin EDİT ÇAR oldugu anlaşılıyo edit çar admin veya gm tarafından açılan eylenme amaçlı karakterdir ve butun işlevlerini bu karakter üzerinden de yürütebilir

saygılarımla

(yanlıs oldugum veya hatalı oldugum bi taraf varsa duzeltın lutfen )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1

Orası japko ezükler usko dan baska nerde fire drake var hem o raptor ps falan değil bi tür bug var orda anvilde item yanınca geri alabiliolar

ezik diyosun millete ama orasının test serverı oldugunu bılmeyecek kadar eziksin
  • ya +10 raptor = 235 ap ne zannediyosunuz +10 un ap sini 410 felan mı
  • quote:

Orası japko ezükler usko dan baska nerde fire drake var hem o raptor ps falan değil bi tür bug var orda anvilde item yanınca geri alabiliolar

Madem Eziksin Belli Etmede Adam Sansınlar. Test server oldugunu anlamicak kadar Ezikmissin
  • ağzı olan konusuyo işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aloneperson

quote:

Madem Eziksin Belli Etmede Adam Sansınlar. Test server oldugunu anlamicak kadar Ezikmissin

iyiki biri dedi lan test serverı diye artis oldunuz hepiniz jpko da öle bi bug oldugunu söledik size cheast bugıda japkodan öğrendi millet bi kişi daha o mesaja cevap yazsın çok pis dalarım ha

Asiyim delikanlıyım Anadolu Rockçıyım ben

• bunun edit char olduğu heryerden anlaşılıyor 60 lvlde str prisetin statı 180 olur fakat raptor +21 236 str statı istiyor bu yüzden edit olmasa bunu takması imkansız ve orası

TEST SERVERI!!!!!
  • böyle bişiy olmaz kesinlikle fotoshop böyle fotoshopları bi yer lerden bulup veya kendi yapıp koyma
  • doğru arkadaşlar böle olyor +10 eşyaya rebith basınca +21 olyuo ben onu satmazdım belki ev araba onun karşılığında satrdım boru deil +10 raptor
  • Ben valla YTL ile satardım böyle bi itemim olsa.... biri hackler meckler uuuraşamammm
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut_1

Verildiyse Cok Özür Dilerim!!!

http://img158.imageshack.us/my.php?image=asdasdasdin9.jpg

güzel güzel +10 dan ribirt oyunun en ii silahı işte budur...
  • tmm test serverıymış

reverse yazıyo

@darkwane rebirth olmasın???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 25 Aralık 2006; 21:00:46 >
  • ben satmazdım.Ayrıca bişey olur diyede kullanmazdım.
  • 70lvl char la serverde almadıgım adam olmaz...wıshh..
    ama test server akradaslar bu..yok oyle bı silah olsa benım olurdu:)alırdım
  • aboww lvl 75 asas eder bu yaw saka saka benim dershane arkadasımda +21 flame shar +21 normal shar var ss koyarım bi ara lvl 76 bende sifresi var girince koyarım ss +8 sheller var xigenondan JamPasHaM
  • bide adamın lvl 60 warllla basan ii basmış healla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.