Şimdi Ara

2100 tl oyun bilgisayarı(monitör dahil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jelabale

Yani bu hafta sonu bütün bileşenlerde %25 indirim olur mu kesin?

Her hafta sonu kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OYUN SİSTEMİ İÇİN O KADAR PARA VERMENE GEREK YOK.

İŞLEMCİ: AMD FX X6 6300 3.5GHz (SEN 8350 ALABİLİRSİN)
    ANAKART: ASUS M5A97 R2.0 DDR3 2133MHz USB 3.0 SATA 3.0
    RAM: 8GB RİPJAWS DDR3 1866MHz CL10 tek modül
    HDD: SEAGATE 1TB 3.0 7200Rpm 65MB CACHE
    EKRAN KARTI: ASUS HD7870 2GB 256BİT (7950 ALABİLİRSİN) (3GB 384BİT)
    DVD: ASUS 24X DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    KASA: CORSAİR CARBİDE SERİSİ 200R 550W
    İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU: CONTAC30 THERMALTAKE (STOK FAN BERBAT)

==> %30 İNDİRİMLE 1550TL

(HEER OYUUUNU ULTRAAADA OYNARSIN)
  • HD ekran kartı serisinde sorunlar olduğunu duymuştum onun için gtx serisini tercih ettim.Bir de bütçe varken hepsini kullanmak istedim
  • Arkadaşlar sistemim biraz önce geldi ama montaj konusunda sıkıntı yaşayabilirim.Montaj yapmama yardımcı olabilecek videolar varsa atabilir misiniz?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erqerq -- 25 Ekim 2013; 18:17:43 >
  • Arkadaşlar sistemi kurdum ancak açtığımda çok ses çıkarmaya başladı bunun nedeni nedir acaba?
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM
    ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    AOC 21.5" E2250SWDNK GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    ASUS GTX660 TI DIRECTCU II GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MIDT ATX SİYAH KASA
    Ekstra bir işlemci soğutucu almamıştım bu sisteme önerileriniz varsa hala almalı mıyım?
  • up
  • Tabikide çıkar coolermaster hyper 212 x al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki soğutucu çıkan sesi azaltır mı?
  • Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Harddiski 1 tb 64 mb onbellekli segate barracudayla degistir arada cok fark olmamasi lazim fiyat olarak. 16 mb onbellekli alma. Anakarti da m5a97 r2.0 "LE" olamayan modelle degistir geri kalan parcalar guzel. İleride bak eger sesten ve isidan rahatsin olursan oc yapmak istersen 212x alirsin.

Vatan montajini yapiyor zaten subeye gidip aldiginda montaj da istiyorum dersin.

+1
  • 2.100 tl ye monitör içinde oyun pc toplarsın işinide görür eğer grafikler fazla senin için önemli değilse..

Geçen arkadaş 2.350tl leptop aldı bf3 bile ayarlardan grafikleri düşürmesi gerekti, donma,ve oyunun stabilizesi açısından..

Sen 2.100tl ye aldığın mönitör dahil pc bf3 de nekadar grafikleri aşağı çekeceğini artık sen tahmin et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Loading DH

2.100 tl ye monitör içinde oyun pc toplarsın işinide görür eğer grafikler fazla senin için önemli değilse..

Geçen arkadaş 2.350tl leptop aldı bf3 bile ayarlardan grafikleri düşürmesi gerekti, donma,ve oyunun stabilizesi açısından..

Sen 2.100tl ye aldığın mönitör dahil pc bf3 de nekadar grafikleri aşağı çekeceğini artık sen tahmin et.

Gtx 660Ti ile son ayarlarda oynar bf3ü ,arkadaşın büyük ihtimalle kötü bir dizüstü bilgisayar almış.

• Zaten 660Ti gayer yeteli şimdilik 2-3 sene sonra değiştiririm en fazla arkadaşım gtx760 aldı o kart ta çok güzel indirimdeyken alınması çok mantıklı.
  • Beyler bilgisayar geldi win 7 ultimate 64 bit yükledim ama oyunları açarken sürekli hata veriyor.Ets 2 Need for speed gibi oyunlarda oyun çalışmayı durdurdu yazıp kapanıyor.2K da ise oyun açılacakmış gibi oluyor ancak siyah ekranda donup kalıyor.Hiçbir oyunu oynayamıyorum lütfen yardım.
  • Allahaşkına çok önemli lütfen yardım çıldıracağım hiçbir şey yapılmıyor pcde
  • quote:

Orijinalden alıntı: jelabale

Beyler bilgisayar geldi win 7 ultimate 64 bit yükledim ama oyunları açarken sürekli hata veriyor.Ets 2 Need for speed gibi oyunlarda oyun çalışmayı durdurdu yazıp kapanıyor.2K da ise oyun açılacakmış gibi oluyor ancak siyah ekranda donup kalıyor.Hiçbir oyunu oynayamıyorum lütfen yardım.

driverlarin hepsini yükledinmi ?
  • quote:

2.100 tl ye monitör içinde oyun pc toplarsın işinide görür eğer grafikler fazla senin için önemli değilse..

Laptopla masaüstünü bir gördün ya ne diyelim

• Driverların hepsini yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCR Trooper

quote:

Laptopla masaüstünü bir gördün ya ne diyelim

Hocam böyleleride var ne yapalım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.