Şimdi Ara

2139,89 Samsung Galaxy A50 2019 64 GB (Samsung Türkiye Garantili) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O fiyata gidin huwai mate 20 lite alın daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MoRTaLNIGHTMARE kullanıcısına yanıt
    eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    A50 güzel cihaz ama pahalı. 500 lira ucuza note 8 alıp benzer performans hatta yer yer kamerada daha iyi performans almak varken samsung tercih edilmez. 200 lira fazlaya Note 8 pro gibi cpu gpu olarak a50 den 2 kat güçlü 64 mp kameralı, nfc li cihaz dururken niye a50 alasın?

@eyozgurluk
    Mi a3 ünde ön kamerası 32 mp o yüzden öyle dedim. Yoksa a70 teki 32 mp sensör daha kalitelidir sonuçta ana kamera.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 29 Ekim 2019; 5:21:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A30 aldık. Kamera gerçekten iyi değil. Video çekerken telefonu az oynatsan bulanık görüntü olur. Tekrar odaklanmak için beklemek gerekiyor. Kamera özelikleri sözde iyi ama bence iyi telefon değil. Ha 4gb tam 64 gb hafıza bunları iyi yanları. Ekran büyük Vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

A50 güzel cihaz ama pahalı. 500 lira ucuza note 8 alıp benzer performans hatta yer yer kamerada daha iyi performans almak varken samsung tercih edilmez. 200 lira fazlaya Note 8 pro gibi cpu gpu olarak a50 den 2 kat güçlü 64 mp kameralı, nfc li cihaz dururken niye a50 alasın?

@eyozgurluk
    Mi a3 ünde ön kamerası 32 mp o yüzden öyle dedim. Yoksa a70 teki 32 mp sensör daha kalitelidir sonuçta ana kamera.
    note 8 mi
    note 8 pro mu arada çok fark varmı 500 600 tl ye degecek
  • Ulan bataryaya laf edenler olmus kullanmadan sallayanlara inanmayın arkadaşlar. %30 sarjda 7.5 saat ekran suresi aldim. Cogunda video izledim zaten. Oyun falan da var biraz (call of duty) daha ne olsun? Parmak izi kotu ama yuz tanima cok iyi oradan notrluyor. Ekran zaten samoled mukemmel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

Ulan bataryaya laf edenler olmus kullanmadan sallayanlara inanmayın arkadaşlar. %30 sarjda 7.5 saat ekran suresi aldim. Cogunda video izledim zaten. Oyun falan da var biraz (call of duty) daha ne olsun? Parmak izi kotu ama yuz tanima cok iyi oradan notrluyor. Ekran zaten samoled mukemmel.
    İnanamıyorum kusura bakmayın da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namikal

İnanamıyorum kusura bakmayın da

Alıntıları Göster
    kimseyi inandırmak gibi bir gayem yok zaten. yazılan yorumların bir çoğu kullanılmadan yazılmış muhtemelen. kullanıcı olarak deneyimimi aktardım.

Edit : bir iyilik yapip ss ekleyeyim taze taze (parlaklik değişken) 2139,89  Samsung Galaxy A50 2019 64 GB (Samsung Türkiye Garantili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 30 Ekim 2019; 3:33:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.