Şimdi Ara

$219.95'e Logitech Z-5500...((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyede bu ürün 800 ytl civarı bu adreste isi 260 ytl walla kafayı yiceeem yaaaw...
    http://store.yahoo.com/justdeals/9701150403.html

-----------------------
    Konu içerisinde yazdıklarımıza biraz daha dikkat etsek nasıl olur?
    Mertkan
    -----------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arys -- 22 Ekim 2005, 23:54:48 >

• niye öyle diyonki biz kazıklanmıyoz ki devlete para pardon vergi veriyoz devlette bize yol yapıyo okul yapıyo ve çağ atlıyoruz yoksa memleket nasıl gelişecek.....

• Şaka maka da değil, verdiğin linkteki z5500ü nakliye ücreti almadan satıyolar.. Ne iştir??
    quote:

Orjinalden alıntı: Arys

........ Türkiyede bu ürün 800 ytl civarı bu adreste isi 260 ytl walla kafayı yiceeem yaaaw...
    http://store.yahoo.com/justdeals/9701150403.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 23 Ekim 2005, 0:02:25 >
  • Baksana, araçlara da %70.3 ötv zammı kapıda.. Anlaşılan yeni yollar, okullar yapılacak.. Memleket Avrupa yolunda ... sürüklenirken yeni çeşit zamlarla çağ da atlayacaz..
    Kolay mı, bedavaya çağ atlanır mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: tekcig

niye öyle diyonki biz kazıklanmıyoz ki devlete para pardon vergi veriyoz devlette bize yol yapıyo okul yapıyo ve çağ atlıyoruz yoksa memleket nasıl gelişecek.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 22 Ekim 2005, 23:55:32 >

• bu işte bi iş var ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mertkan

-----------------------
    Konu içerisinde yazdıklarımıza biraz daha dikkat etsek nasıl olur?
    Mertkan
    -----------------------

Affedersin ama benim yazdıklarımı silmen devletin bizden aldığı ötv ve kdv gerçeğini perdeleyemez...
  • Herkesin bişeylere kafası çok bozuk, küfürlü yazmadan da dertlerimizi paylaşabileceğimiz bir ortam her zaman göze güzel görünür.
    O yazıları yaşları çok küçük olan kişiler de okuyor olabilir, devlet büyükleri de...
  • Sevgili @Arys

Öncelikle burası kahvehane değil ya da sokakta arkadşlarının arasında konuşmuyorsun. Korkarım forumumuzun ve bölümümüzün kurallarını da okumamışsın. Bu sebeple burada her istediğini yazamazsın...!

Sevgili @Wolverine konuyu çok güzel açıklamış, ayrıca teşekkür ederim.
  • amerikadan birine kargo ile yolatsak vergi vs bi ödeme yapılıyomu vede kargo yaklaşık ne kadar tutuyo bilgisi olan varmı
  • Rica ederim arkadaşım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Mertkan

Sevgili @Arys

Öncelikle burası kahvehane değil ya da sokakta arkadşlarının arasında konuşmuyorsun. Korkarım forumumuzun ve bölümümüzün kurallarını da okumamışsın. Bu sebeple burada her istediğini yazamazsın...!

Sevgili @Wolverine konuyu çok güzel açıklamış, ayrıca teşekkür ederim.

• normal zamanda büyük ihtimalle gümrüğe takılır ama bayramlarda ve yılbaşında 300$ a kadar falan çıkartıyolar limiti , o zamanlar alabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

amerikadan birine kargo ile yolatsak vergi vs bi ödeme yapılıyomu vede kargo yaklaşık ne kadar tutuyo bilgisi olan varmı

arkadaşım aynı araştırmayı ben de yaptım yalnız orası için üretilenler sadece 110Voltta çalışıyor yani burada çalışmaz..Sonra ebayden bakayım dedim amerika olan ilanların hiçbirinde international yok kendi kendime niye acaba dedim sonra sadece tek voltaj için üretildiklerinin farkına vardım(forumda bi arkadaş istek üzerine subın arkadan resmini yollamıştı sadece 230v yazıyordu) o yüzden oradan getirtecek olursan bi transformatöre ihtiyacın var 220v u 110v a indirgeyen haberin olsun..
  • 220-110v dönüşümü bi şekilde hallediliyo diye biliyorum ben , ama asıl önemli olan hacim olarak büyük bi set orjinal kutusundan çıkartıp biraz daha ufak bi kutuyla bile gönderttiğimi düşünsek tahmini kargo bedeli ne tutar bunu öğrenmek lazım bu tür tecrübesi olan biri varmı acaba
  • fedex in bir öğrenci kampanyasında bilmem kaç gramlık zarf 35 dolardı abd den türiyeye oda kampanya haaa

internetten satış yapanwww.tigerdirect.com diye bir site var abd de oradan alsan kargo ne kadar tutar diye bir hesaplama yaptırmıştık sanal alışveriş yaptık siteden üye falan olduk adres falan verdik (şehir için adana seçmiştim) 350 dolar civarı çıkmıştı gümrüğe takılma olasılığı da %99

almanyada bir siteden almaya kalktık onun içinde dhl yi şahsen ben telefonla arayıp sordum kız almanyadan türkiyeye ortalama 360euro ya gelir ve kargoyada büyük olasılıkla takılır dedi anlayacağı astarı yüzünden pahalıya geliyor

arkadaşlar ben daha önce bu iş için uğraştım hatta abd de çalışan bir arkadaş var onunla mailleştim ve sen alıp getir dedim malın kutusu çok büyük olduğundan mutlaka gümrüğe takılır demişler yani anlayacağınız herhalukarda devlete çağ atlatmaya devammm

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

220-110v dönüşümü bi şekilde hallediliyo diye biliyorum ben , ama asıl önemli olan hacim olarak büyük bi set orjinal kutusundan çıkartıp biraz daha ufak bi kutuyla bile gönderttiğimi düşünsek tahmini kargo bedeli ne tutar bunu öğrenmek lazım bu tür tecrübesi olan biri varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekcig -- 24 Ekim 2005, 19:04:31 >

• bana kalırsa arkadaşlar bu işte birşey yok da... bizim ülkede vergiler çok yüksek olduğundan dolayı. yani orada vergi az.buraya gelinceye kadar 800 ytl oluyor.durum normal yani.birde tekcig arkadaşamızın dediği doğru ama yinede bu ürün için gelene kadar 350 doları bulsa bile yinede çok ii.....
  • arkadaşlar yanlış anlaşılmasın yazımda belirttiğim tutarlar sadece kargo ücretleridir ürünün fiyatı değil

ürün fiyatı + kargo fiyatlar olarak hesaplayın mesela ben sorduğunda abd de ürün 295 dolardı kargosu da 350 dolar ikisini toplayıp hesap yapın yani....

quote:

Orjinalden alıntı: Crime

bana kalırsa arkadaşlar bu işte birşey yok da... bizim ülkede vergiler çok yüksek olduğundan dolayı. yani orada vergi az.buraya gelinceye kadar 800 ytl oluyor.durum normal yani.birde tekcig arkadaşamızın dediği doğru ama yinede bu ürün için gelene kadar 350 doları bulsa bile yinede çok ii.....
  • tekcig çok saol bilgiler için vazgeçmek lazım demekki bu işten
  • ürün o fiyatı buldu hadi ; ondan sonra ithalatcı kar marjı , toptancı kar marjı , bayii kar marjı ve de hepsinin üzerinden alınan kdv
  • Ya arkadaşlar bu alet bi tek amerikada ucuz ya..Bi arakadaşım canadada ona da sordurdum 499CAD+taxes dedi ben de bi oha dedim ..Yani hiç uğraşmayıp kendi ülkemizden alacaz artık elimiz mahkum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.