tavsiyene teşekkür dostum,benimde ümraniye seçeneğine içim ısnmadı zati,haftaya havada güzel olursa(zor biraz ya) altunizade,deyiz,bence arabacom,arabamcom,sahibindencom,u filanda kolla düşeş olabilir,walla ben on gün önce 2005 sonu masmavi cillop gibi astra hb gördüm 27000,de 21000 ytl diyodu ama sıfır gibiydi biraz bekliyim fiyat düşerse arıyım dedim fiyat 20000,e düştüğü gibi araba gitti
bu astra yeni casamı? enjoy falan yoksa classic mi?
yok dostum classıc 1.4 hb hanımla ben eski kasa hastasıyız,ya 2005-2006 çok temiz classıc yada 2003-2004 hb elegance artık kısmet.
Benim boyumda uzundur ama 3 senedir corsa cdti kullanıyorum, çok şikayetçi değilim, koltuğu yere kadar yapıştırman ve direksiyonu havaya kaldırman gerekiyor :)))
quote:
Orjinalden alıntı: synax1234
quote:
Orjinalden alıntı: A-nf-A
Kendi tercihindir ama 1,3cdti corsaları da listene alabilirsin, eğer temizini bulursan hem az yakar hem de problemsizdir. (1,3 Astra dediğin için bu tavsiyede bulundum)
aslında haklısın ama biraderde benim gibi deve maşallah.arabaya sığdıramamki adamı :) yinede teşekkürler ...
hobarey ... gözüm naptın sen süremez bizim dana öyle araba:) bakalım nasipse bir de hava güzel olursa bu haftasonu pazardan düşürüceğiz inşallah ...
bugün pazara giden arklar varmıydı? ne durumdaydı pazar acaba? varmıydı güzel bi yeni asrta falan? yada satın alınan falan...
quote:
Orjinalden alıntı: bloodymoon1907
bugün pazara giden arklar varmıydı? ne durumdaydı pazar acaba? varmıydı güzel bi yeni asrta falan? yada satın alınan falan...
maalesef hava öyle soğuktuki pek araç gelmemiştir bu hafta,bende kaloriferin yanından kalkmadım walla
valla yalan yok bende çıkamadım:) buz gibi ortalık... ergin 967 dostum arabanın km çokmuş ama sabah bir aramayı düşünüyorum.belki km den dolayı bir indirim alabilirim.fiyatta indirim yaparlarsa , birde birader rengine itiraz etmezse alırım herhalde bunu:) şimdiye kadar gördüklerimin içinde fiyat olarak en mantıklı seçim... teşekkürler
2 şey çok önemli... 1.cisi kmsi bunun farkındasınız... 2.motor hacmi,, 1400 oldugundan sizi bir çok yerde zorlar, hatta eskiden opel 1.400 motor üretirken sırf motor zayıf kaldığı icin debriyaj sorun çıkartıyordu, bu aracı alırsanız bi daha satamazsınız bilin...
2 şey çok önemli... 1.cisi kmsi bunun farkındasınız... 2.motor hacmi,, 1400 oldugundan sizi bir çok yerde zorlar, hatta eskiden opel 1.400 motor üretirken sırf motor zayıf kaldığı icin debriyaj sorun çıkartıyordu, bu aracı alırsanız bi daha satamazsınız bilin...
adam ısrarla gelin görüşelim falan dedi ama yorumun nedeniyle ciddi tereddüte düştüm. bu konuda ciddimisin.yani hem daimi debriyaj sorunu ve aracı satamama.ilk kez duydum böyle bir yorum.gerçekten böyleyse hiç opel astra bakmayayım ben.:(
sevgili bloodymoon,2005araçta km benide şaşırttı,ama sonuçta bu opel astra,opelle ilgili yüzlerce msj okudum özellikle almayıdüşündüğüm eski kasa hakkında gördümki millet 2000-2001 astra cd ve elegance,lere(100.000-125.000 km) olmasını önemsemeden dünya para veriyor,sonuçta bu aracın fiyatıda km yüzünden böyle zaten,bunun biniciyi rahatsız edeceğini sanmıyorum ben,motor hacmine gelince bende 1.4 tipo var 88.hp kasa ağırlığı bir ton on yıl kullandım üç kişiden az binmedik hiç debriyaj sorunu yaşamadım aslan gibiydi,topiclerde 1.3 cdti hakkındaki yorumları okuduysan kalkışta biraz ağır olmasına rağmen hemen ivme kazandığını ve 1.6,dan farksız olduğunu söylüyor kullanıcıları,ayrıca haftalardır araştırdığm ve ustalardan bilgi aldığım 1.4 classıc hb hakkında hiç motor zayıf debriyajı zorlar vs,gibi birşey duymadım,son olarak hepimizin ortak derdi olan yakıt masrafı yüzünden 1.4 aracın kullanırkende satarkende pek zorluk çıkaracağını düşünmüyorum ben sevgiler.
sevgili bloodymoon,2005araçta km benide şaşırttı,ama sonuçta bu opel astra,opelle ilgili yüzlerce msj okudum özellikle almayıdüşündüğüm eski kasa hakkında gördümki millet 2000-2001 astra cd ve elegance,lere(100.000-125.000 km) olmasını önemsemeden dünya para veriyor,sonuçta bu aracın fiyatıda km yüzünden böyle zaten,bunun biniciyi rahatsız edeceğini sanmıyorum ben,motor hacmine gelince bende 1.4 tipo var 88.hp kasa ağırlığı bir ton on yıl kullandım üç kişiden az binmedik hiç debriyaj sorunu yaşamadım aslan gibiydi,topiclerde 1.3 cdti hakkındaki yorumları okuduysan kalkışta biraz ağır olmasına rağmen hemen ivme kazandığını ve 1.6,dan farksız olduğunu söylüyor kullanıcıları,ayrıca haftalardır araştırdığm ve ustalardan bilgi aldığım 1.4 classıc hb hakkında hiç motor zayıf debriyajı zorlar vs,gibi birşey duymadım,son olarak hepimizin ortak derdi olan yakıt masrafı yüzünden 1.4 aracın kullanırkende satarkende pek zorluk çıkaracağını düşünmüyorum ben sevgiler.
1.4tipo bendede vardı 2 hafta önce sattım ama hp 88 degildi 67idi, 88hplik 1.4 tipo oldugunu ilk defa duydum. neyse sadete geliyim, benimde bir opel astra alacagımı biliyorsunuz zaten ama ben astralara bakarken öncelikle motoruna bakıyorum eger 1.4 ise kesinlikle almam alanada tavsiye etmem diyebilirim, ama sen alırmışsın o ayrı... ek ayrıntı: satılan opel astralara bi bakın, bakınca kac tane 1.4 görüceksiniz? kac tane 1.6? yani gördügünüz arabaların yüzde 70-80i 1.6, yüzde 15 civarı gtcler olacak, çok küçük bölümü ise 1.4 olacak, yani demek istedigim kimse 1.4e yönelmio demekki bunda bir sebep var, ayrıca eger alıp uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız kmsi hakkaten çok fazla geldi bana....
sonuc: tabiki karar sizin binizi sizsiniz...
km si çok haklısın o bahsettiğin istatistiği sıkı bi araştırmak lazım.çok ilginç geldi.bu kadar az 1.4 astra satılmasının sebebi sadece motorun yetmemesi olmamalı.benim birader izmirde o yüzden benim kadar yol yapacağını sanmıyorum ( istanbul dayım ).100.000 civarı km ninde yeni jenerasyon arabalar için çok fazla km olduğunu düşünmüyorum açıkçası.ben 2001 dizel vectra aldım çok yakın zamanda hatta km den dolayı tereddütüm de çoktu ama bu siteden fircam adlı dostumun sözleriyle daha rahat binmeye başladım arabaya.hatta motorunu gidip gösterdiğimde kmsine göre çok iyi durumda olduğunu öğrendim. tabii ki arabanın fiyatı kadar uzun süre kullanıp kullanamayacağımızda bizler için önemli zira bütçelerimiz belli.o zaman yapacak tek şey kalıyor , araba aramaya devam :)
quote:
km si çok haklısın o bahsettiğin istatistiği sıkı bi araştırmak lazım.çok ilginç geldi.bu kadar az 1.4 astra satılmasının sebebi sadece motorun yetmemesi olmamalı.benim birader izmirde o yüzden benim kadar yol yapacağını sanmıyorum ( istanbul dayım ).100.000 civarı km ninde yeni jenerasyon arabalar için çok fazla km olduğunu düşünmüyorum açıkçası.ben 2001 dizel vectra aldım çok yakın zamanda hatta km den dolayı tereddütüm de çoktu ama bu siteden fircam adlı dostumun sözleriyle daha rahat binmeye başladım arabaya.hatta motorunu gidip gösterdiğimde kmsine göre çok iyi durumda olduğunu öğrendim. tabii ki arabanın fiyatı kadar uzun süre kullanıp kullanamayacağımızda bizler için önemli zira bütçelerimiz belli.o zaman yapacak tek şey kalıyor , araba aramaya devam :)
km normalde fazla degil ama 2 yıllık bi arabanın 100.000km yapması çok fazla yani şöyle düşüna dma yılda 50.000km yapmış, 365 güne böl günde 150km, yani hergün adamın 150km gitmesi bence fazla...
km normalde fazla degil ama 2 yıllık bi arabanın 100.000km yapması çok fazla yani şöyle düşüna dma yılda 50.000km yapmış, 365 güne böl günde 150km, yani hergün adamın 150km gitmesi bence fazla...
ben bu topici okumuştum zaten,hatta bunun gibi daha bisürü topicte 1.4 alacağınıza 1.6 alın birini bağırtacağınıza diğerini rahat kullanın benzin nerdeyse aynı hesaba gelir diyorlar,açıkçası bende 1.4 diye tutturmuş değilim,yalnız emin olduğum tek şey varsa oda eski kasa, ne yalan söyleyeyim bence eski kasanın karizması yenisinde yok,şekilde görüldüğü gibihttp://motosikletim.ekolay.net/detail.aspx?sid=810808 ama renkler ve zevkler tartışılmazallah gönlümüze göre versin.
arkadaşlar ne oldu araba bulup alan varmı? yoksa aramaya devammı,bu arada son msjımda gönlümdeki araba diye koyduğum link ölmüş yani benim araba gitmiş
quote:
Orjinalden alıntı: ergin967
arkadaşlar ne oldu araba bulup alan varmı? yoksa aramaya devammı,bu arada son msjımda gönlümdeki araba diye koyduğum link ölmüş yani benim araba gitmiş
üzüldüm dostum ama boşver nasibin değilmiş.nasipten öteye yol yok.ben kendi adıma hala aramay devam.bu pazar hava inşallah güzel olursa bakacağım pazarda birşeyler ama olmazsa bizim sıpayı 2003 vectra ya ikna etmeye çalışacağım.zira baya güzel fiyatlara bir kaç tane internette buldum.hayırlısı bakalım. arayan dostlara bol şanslar şimdiden...
dostlar bide şuna bakın 1.6 km,si az renk ve görünümde iyi 24,pazarlıklı diyor 23,küsura verir bence karar sizinhttp://www.araba.com/418903.html
var mı bugün pazardan bir şeyler çıkarabilen.bu satan adamlar yüzünden bu arabadan soğudum iyice ya hayırlısı.2003 model taş gibi vectradan 3 milyar fazla istiyor adamlar ya yuh :( umarım diğer dostlardan birşeyler çıkarabilen olmuştur...
quote:
var mı bugün pazardan bir şeyler çıkarabilen.bu satan adamlar yüzünden bu arabadan soğudum iyice ya hayırlısı.2003 model taş gibi vectradan 3 milyar fazla istiyor adamlar ya yuh :( umarım diğer dostlardan birşeyler çıkarabilen olmuştur...
dostum sen 22-23,e kadar diyodun son verdiğim linkte 24,e pazarlıklı vardı bakmadınmı ona valla yeni kasa 1.6 24,e bile bulmak zor allah kolaylık versin ben hala arıyorum 2004 elegance ateş pahası yaw 23 diyen bile var
quote:
Orjinalden alıntı: ergin967
quote:
dostum sen 22-23,e kadar diyodun son verdiğim linkte 24,e pazarlıklı vardı bakmadınmı ona valla yeni kasa 1.6 24,e bile bulmak zor allah kolaylık versin ben hala arıyorum 2004 elegance ateş pahası yaw 23 diyen bile var
telde görüştüm ama ne çare, ne kadar ikram yapabilirsiniz bir şey söylerseniz ona göre geleyim malum bütçeme uymayacaksa boşu boşuna gelmeyeyim diyorum, el cevap telde pazarlık mı olur diyo lön lön :( ben pazarlık etmemiştim ki sadece ne kadar esneyeceğini öğrenmek istedim:( neyse mal sahibide malına benzer diyip uğraşmadım bi daha...