Bildirim
22/09/2011 Kuponumlarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bursa-beşiktaş maçına 2-3 gol oynaman daha uygun olurdu bence. -
cok korkarak yapmıssın sanırsam 2. kuponu :S ankaragücü için uygun1-x bursa alır hayırlı olsun -
bursa alır -
@_GuMmY_
Korkmak la Alakası Yok Tutsun die Yaptım 6 gündür tutturamıyorum
@aytax Daha Kuponu Oynamadım ama Senin Fikrinide Düşünücem Saol -
quote:
Orijinalden alıntı: lucky16
bursa alır
Neye Dayanarak ? -
quote:
Orijinalden alıntı: dgkn41
quote:
bursa alır
Neye Dayanarak ?
Bjk de 4 sakat 4 de cezalı var buna ragmen hala yenerlerse oyunda bişeyler vardır ve bırakıyorum iddayı -
quote:
Orijinalden alıntı: _GuMmY_
quote:
quote:
bursa alır
Neye Dayanarak ?
Bjk de 4 sakat 4 de cezalı var buna ragmen hala yenerlerse oyunda bişeyler vardır ve bırakıyorum iddayı
4tane cezalımı Sadece almeida Sakat Devamlı oynıyanlardan onun yerinide Doldurulur En azın geçen maç doldurdurlar Bjk KaYbetmez Bence günün Bankosu Risk ARayan 2denesin Cezalı Oyuncular Kim Buraya Yazarsan Sevinirim. -
bende şimdi geldim idda oynıyamadım bile bursa atmıs suan 1 tane -
quote:
bende şimdi geldim idda oynıyamadım bile bursa atmıs suan 1 tane
Atmış da 10 kişi Heran Patlaya Bilir Maçı İzlemiyorsun Galiba ? -
2. kopun Ankaradan Patladı 1.kuponda tek maça kaldı Roma iy 0 -
iddadan umudu kestim sacma sacma banko dediğin mactan bile yatıyor gerci para kaybetmedim ama genel görüşüm bu -
quote:
iddadan umudu kestim sacma sacma banko dediğin mactan bile yatıyor gerci para kaybetmedim ama genel görüşüm bu
Şunu Unutma Banko Diye Bişey Yoktur Vede Hep Kazanamassın. -
benim banko dediğim karsı takım gücsüz ve oynamayan oyuncusu olmasına ragmen bişey olup o macta yenmesi -
ilk kuponun tutmus hayırlı olsun -
quote:
quote:
bursa alır
Neye Dayanarak ?
Bursanın oyun kalitesi ya da tam olarak oyun gücü Beşiktaş'tan yüksek. Ama 10 kişi kalmaları işi değiştirdi. Bursa 10 kişi kalmasaydı 2. yi atabilirdi belki.
Bursaspor taraftarı olmamama rağmen geçen iki maçı izledikten sonra böyle bir kanıya varmıştım ama sonuçta kesin olan birşey yok. Beşiktaş kıl payı yırrtı diyebiliriz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X