Şimdi Ara

█ 22/23/24/25 ŞUBAT | TÖDER | ANA KONU ███ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
19.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swg__gs:)

quote:

Orijinalden alıntı: nevitra

quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

quote:

Orijinalden alıntı: umutlu_ol

ben de şimdi çıktım sınavdan beğendim soruları Türkçe bana zor geldi.Matematik normaldi. Din sorusu vardı bir tane gerçekten 3 öncülle de alakası yoktu anlamadım :)

Başka seans yok bundan sonra soruları tartışabiliriz sannırım:

O Din sorusunu ben Sosyal devlet ve Halkçı yönetim dedim, ama cidden soruyu hazırlayanın kafası güzel olmalı,

bu arada Fende bir tane kütle çekimi sorusu vardı dünya-gezegen arasında müfredatta var mı bu konu ygs için? Ayrıca Transformatörler de kalktı YGS müfredatından.. ama soru vardı..

bu arada geometride AP+PD toplamının en küçük değeri nedir diye bir soru vardu, 8 ve 18 kenar uzunluklu üçgende, cevabı neydi onun? 12 yaptım ben..bilen var mı?

Transformatör ygsden kalkmadı ve bu yıl çıkacak
    Kütle çekim sanırım ygsde yok
    AP+PD. 15 ti

10 yaptım ben o ap+pd yi eminmisin hocam?

ben de 10 yaptım, nasıl 15 ya

• sonuçlar ne zaman açıklanıyor bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swg__gs:)

quote:

Orijinalden alıntı: nevitra

quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

quote:

Orijinalden alıntı: umutlu_ol

ben de şimdi çıktım sınavdan beğendim soruları Türkçe bana zor geldi.Matematik normaldi. Din sorusu vardı bir tane gerçekten 3 öncülle de alakası yoktu anlamadım :)

Başka seans yok bundan sonra soruları tartışabiliriz sannırım:

O Din sorusunu ben Sosyal devlet ve Halkçı yönetim dedim, ama cidden soruyu hazırlayanın kafası güzel olmalı,

bu arada Fende bir tane kütle çekimi sorusu vardı dünya-gezegen arasında müfredatta var mı bu konu ygs için? Ayrıca Transformatörler de kalktı YGS müfredatından.. ama soru vardı..

bu arada geometride AP+PD toplamının en küçük değeri nedir diye bir soru vardu, 8 ve 18 kenar uzunluklu üçgende, cevabı neydi onun? 12 yaptım ben..bilen var mı?

Transformatör ygsden kalkmadı ve bu yıl çıkacak
    Kütle çekim sanırım ygsde yok
    AP+PD. 15 ti

10 yaptım ben o ap+pd yi eminmisin hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiromen3 -- 25 Şubat 2013; 18:12:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ashuwa

http://www.fdd.com.tr/haber-detay.asp?hid=116

açıklandı

Kardeş açılmıyor ki sen yollayabilir misin B kitapçığı
  • Beyler kitapçığı ben yarın alacağım internette pdf olarak yayınlanır mı bu akşam sizce ? Cevap anahtarı yayınlanmış çünkü. Ayrıca matematikte iptal olan soru varmış A grubu 34, B grubu 38. soru. Hangi soru olduğunu birisi hatırlatabilir mi merak ettim ?
  • 9 12 15 üçgeni çıkıyor o soruda yani cevap 15
  • beyler kıtapcıgı paylascak varmı?
  • Şu kare içine kare çizme sorusu vardı sonuç 5'ti sanırım. Kitapçıklarda 2. Adım basılmamış, bizde uyarı yapıldı ama herkese iletilmemiş olsa gerek iptal etmişler.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesBurak -- 25 Şubat 2013; 18:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesBurak

Şu kare içine kare çizme sorusu vardı sonuç 5'ti sanırım. Kitapçıklarda 2. Adım basılmamış, bizde uyarı yapıldı ama herkese iletilmemiş olsa gerek iptal etmişler.

evet cevap 5 idi ama diğer adıma bakılınca anlaşılıyor yani bence soruda verilen bilgiler yeterliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesBurak

Şu kare içine kare çizme sorusu vardı sonuç 5'ti sanırım. Kitapçıklarda 2. Adım basılmamış, bizde uyarı yapıldı ama herkese iletilmemiş olsa gerek iptal etmişler.

bize de uyarı yapmışlardı, hiç dikkat etmemişim, boş bırakmıştım, iyi oldu bu iptal işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: αlfα

Beyler kitapçığı ben yarın alacağım internette pdf olarak yayınlanır mı bu akşam sizce ? Cevap anahtarı yayınlanmış çünkü. Ayrıca matematikte iptal olan soru varmış A grubu 34, B grubu 38. soru. Hangi soru olduğunu birisi hatırlatabilir mi merak ettim ?

hocam kibrit çöpü olan soru iptal olmuş . ben 12 bulmuştum sınavda emindim de ama seçeneklerde yoktu boş bırakmıştım . İptal olmuş
  • kibrit sorusu nasıl iptal yav üçgen dik prizma yaparsak 9 olmaz mı:D kibritli değildir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee12 -- 25 Şubat 2013; 18:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

quote:

Beyler kitapçığı ben yarın alacağım internette pdf olarak yayınlanır mı bu akşam sizce ? Cevap anahtarı yayınlanmış çünkü. Ayrıca matematikte iptal olan soru varmış A grubu 34, B grubu 38. soru. Hangi soru olduğunu birisi hatırlatabilir mi merak ettim ?

hocam kibrit çöpü olan soru iptal olmuş . ben 12 bulmuştum sınavda emindim de ama seçeneklerde yoktu boş bırakmıştım . İptal olmuş

hocam kibrit sorusu niye iptal edilisin ki ?
  • kitapcık yokki neyse artık yarın bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee12

kibrit sorusu nasıl iptal yav üçgen dik prizma yaparsak 9 olmaz mı:D kibritli değildir bence

aynen o 9du, kolaydı o, o değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

quote:

Hocam kibrit çöpü diyorsun da fraktal sorusu iptal olmuş olmasın üstteki mesajda dedikleri gibi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lee12

kibrit sorusu nasıl iptal yav üçgen dik prizma yaparsak 9 olmaz mı:D kibritli değildir bence

hocam peki piramit olma olasılığı var mı ?
  • kibrit çöpü sorusunda ve fraktal sorusunda bi sorun yoktu.O değil de birileri kitapçığın fotoğrafını çekip koyarsa çok hayır duası alır bu akşam
  • Herkes girdiyse yavastan soru degerlendirmelerine baslayalim aksama dogru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.