Şimdi Ara

22.245 MF Tıp gelir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
4.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sisteme lanet ediyorum hocam mf3 ve mf4 diye mutlaka ayrı sıralama gösterilmeliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız hocam ben çok umut bağlamıyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: şifalıbal

O kontenjanlara özeller de dahil değil mi hocam? Ben devlet istiyorum
    Dahil evet ama gelme ihtimali var çok umutsuzluğa kapılma

• limon1907 kullanıcısına yanıt
    Tabi bir ihtimal var hocam.Tercih yapmayacak,mühendislik seçicek veya özele gidicek insanlar olabilir.Bunların sayısı çok önemli benim için.24tercih hakkının olması bu yönden güzel.Belirli tıpları üste yazabilirim

• quote:

Yeni sisteme lanet ediyorum hocam mf3 ve mf4 diye mutlaka ayrı sıralama gösterilmeliydi
    sayisal siralamasi mf3 e esit degil mf3 siralaman kat kat daha iyi olur bence saat 3 de mtv de bir hica cikcakmis ona bakabilirsin bi fikir olusur kafanda

• Hocam tercihlere baya vakit var zaten.Forumda olsun twiterda olsun tvde olsun elimden geldiğince takip ediyorun araştırıyorum.Biraz arada bir sıralama benimkisi.Tavsiyeniz için teşekkür ederim izlemeye çalışıcam

• Hocam bana göre tıp kontenjan artışı, mf3-4 yığılması ve senin ve üstündeki herkesin ilgisiyle 20.000-21.000 bandında kalacak gibi duruyor. Tabi sadık hocaya bakarsan tıp 30 binle kapatıyor ama...
  • Ben onu okuduğumda direkt saçmalık dedim ama ilk sıralar için değil de belki ...80-90-100k için olabilir bilemiyorum.Mf3 ve mf4 diye kesinlikle AYRILMALIYDI!

• quote:

Ben onu okuduğumda direkt saçmalık dedim ama ilk sıralar için değil de belki ...80-90-100k için olabilir bilemiyorum.Mf3 ve mf4 diye kesinlikle AYRILMALIYDI!
    Ayrılma konusuna katılıyorum. Ki bir yığılma olduğunu ösym de biliyor ki geçen seneki sıralamalara bu seneki klılavuzda yer vermedi. Onlarla alakası olmayacağını biliyor.
    Sadık beyin kendisi direk canlı yayında 60 binlik sıralamayı çevirdiği için 80-100 bandı hakkında konuştuğunu sanmıyorum. 15.00'ı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jandiced

Ayrılma konusuna katılıyorum. Ki bir yığılma olduğunu ösym de biliyor ki geçen seneki sıralamalara bu seneki klılavuzda yer vermedi. Onlarla alakası olmayacağını biliyor.
    Sadık beyin kendisi direk canlı yayında 60 binlik sıralamayı çevirdiği için 80-100 bandı hakkında konuştuğunu sanmıyorum. 15.00'ı bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Bakalım hocam bekleyip görücez.Bu 2019için sistem tekrar değişicek umarım bu sene mağdur olmayız

• 2017 sıralamasında 20.3 k da olan diş fakültesinden itibaren gelmeye başlayacaktır.

• şifalıbal kullanıcısına yanıt
    İnşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Makakubukak

2017 sıralamasında 20.3 k da olan diş fakültesinden itibaren gelmeye başlayacaktır.
    Haklısıniz hocam tıp zor bir ihtimal.Üstlere tıp yazıcam ve dediğiniz gibi ortalara gelebilicek dişleri

• şifalıbal kullanıcısına yanıt
    Hocam belki şansınız varsa gelebilir.Geçen sene hitit tıp normalde Ankara'da eğitim verirken,kendi fakültesine geçti.Üstte olanlar çoruma gidilir mi dedi.Altta olanlar da bize gelmez diye yazmadı.

Sonuç 22 k civarıydı sanırım.Bu sene 16-17 k civarına dönecektir hitit.Ancak başka Hitit tıp benzeri bir durum varsa bunu araştırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makakubukak

Hocam belki şansınız varsa gelebilir.Geçen sene hitit tıp normalde Ankara'da eğitim verirken,kendi fakültesine geçti.Üstte olanlar çoruma gidilir mi dedi.Altta olanlar da bize gelmez diye yazmadı.

Sonuç 22 k civarıydı sanırım.Bu sene 16-17 k civarına dönecektir hitit.Ancak başka Hitit tıp benzeri bir durum varsa bunu araştırabilirsiniz.
    Teşekkürler hocam sağolun tercihlere daha 6gün olduğuna göre baya bir şeye bakma fırsatım olucak.Hitit benzeri bir şey olur mu pek sanmıyorum ama yine de teşekkürler

• Up

• 22069 ile tip istiyorum ben de.Ama bana kalirsa tip 20k ile kapatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 1 Ağustos 2018; 20:19:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23k inşallah bu sınırda tıp isteyen bizler kazanırız sonuçta gülmedi yüzümüz inşallah tercihe sonucunda güler

• Hocam bende de 21.4k var. Ben tıpı ihtimal dahilinide görmüyorum kendim için. Sizin için de 19-20k bandındaki diş hekimlikleri gelir muhtemelen tercih ederseniz şayet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.