Şimdi Ara

22-28 BİN LİRA LIK ARABA TAVSİYESİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

Orjinalden alıntı: sametadali

quote:

Superonline1 , Dostum, civic al diyeceğim ama illede tüp taktırmakta kararlıysan, alma, arabanın ruhunu öldürme, hatta toyotaya'da yazık, en iyisi al focusu tüp müp farketmez zaten alman kabalığı her yerinden akıyor

diğer arabaları kötülemekten ne zaman vazgeçeceksiniz sizin arabanızda duyan rolce royce zannedecek

Yaw tabiki diğer arabaları kötüleyeceğim, burası honda bölümü, ama bu DH de her markanın bölümü var, mesela gidip toyota forumlarında toyotayı kötülesem , veya hondayı övsem abes kaçar, ama bu honda forumunun formatı bu, hondayı RR den çok sevenlerin toplantı alanı

honda bölümü olabilir hondayı övmenizde çok normal haklısınız ama bunu diğer markaları kötülemekten başka bir yöntemle yapamıyorsanız bu sizin acizliğinizdir kusura bakmayın honda bölümünü sadece hondacılar okumuyor diğer insanlarda takip ediyorlar ve açıkçası sizin bazı yorumlarınız rahatsız edici düzeyde...Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: emp:)

Gören duyanda arabayı Ferrari, Porsche felan sanar. Honda'ya LPG takılır misss gibide olur. Şu kullandığınız civic'ler spor araba yada çok üstün farklı motorları mı varda LPG takılması yakışmasın

Abartma dostum, civic sadece havalı , ruhu olan bir araba, gerçi bizim millet alışkın, almanyada yaşayan bir türk ne yazıkki ferrari alıp tüp takmıştı, firma akla karayı seçip adamdan arabayı geri aldı
  • @sametadali
    Nasılki hondayı mercedes-jaguar-porche vs ile kıyaslayamazsam, kalkıp skoda-palio vs ile de kıyaslamamak gerekir, her şeyin bir klası, bir yeri olmalı, Ford üretimi durdurmuş, hyundai % 50 düşürmüş, VW yavaşlatmış, firmalar şapır şapır dökülürken honda hala satan bir araba, müsadenle allahın skodasından VW sinden biraz farkı olsun
  • quote:

quote:

Gören duyanda arabayı Ferrari, Porsche felan sanar. Honda'ya LPG takılır misss gibide olur. Şu kullandığınız civic'ler spor araba yada çok üstün farklı motorları mı varda LPG takılması yakışmasın

Abartma dostum, civic sadece havalı , ruhu olan bir araba, gerçi bizim millet alışkın, almanyada yaşayan bir türk ne yazıkki ferrari alıp tüp takmıştı, firma akla karayı seçip adamdan arabayı geri aldı

Yok öyle bişey. Şehir efsanesinden başka bişey değil o.

Ferrari Türkiye bilmem nesi konuştu televizyonda. Türkiye'de bir çok LPG'Lİ FERRARİ VAR dedi adam.

• Yurdum insanı işte , eşi benzeri yok, adam ferrayie tüp takıyor, civic e takmış çokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 1 Mart 2009; 16:08:23 >
  • quote:

quote:

Ne ruhlu arabalar var sıralı sistem LPG takılı gezen Type-r, S2000 felan olsa dediğiniz mantıklı onları alıp az yakma derdine düşülüyorsa hiç kullanma sat. Spor olmasın normal aile için 1.4-1.6-1.8-2.0 arabalara felan çok km yapılıyorsa takmamak mantıksızlık asıl kimse çok zengin değil %40-45 lere varan tasarruf sağlıyor bu durumda ayda 1000-1500km yapan biri için hiç de az bir tasarruf sağlamıyor.

• 0 km 23 bine mazda 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Bunu al, paran cebinde kalsın

http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum_3_yasinda_az_kullanilmis_ninemin_esegi_cucu_yu-99WQQaXQQ11778941WQQpXQQdisplayitem

Müthiiişşşş

• GS_kurtulus bu yakit 160 kurusa taktim ben sehir ici disi?

araba alacak arkadasa gelince az yaksin diyorsan c4 dizelin ustune yok ama az yaksin saglamda olsun diyorsan toyota hemm az yakar hem saglam hem konforu fena degil.
    Benim tanidigim bir tupcu vardi 1 veya iki yillik honda aldi tup takti karisida yillarca bindi :)

hos hem tup takip hem gaz satiyordu.
  • FOCUS DİZELE KARAR VERDİM 2007-2009 ARIYORUM
    SATMAK İSTEYEN VARSA BANA ULAŞABİLİR

DÜN TOYOTA HAKKINDA DÜŞÜNDÜKLERİM BİRAZ DEĞİŞTİ
    TÜPLE UĞRAŞMAYADA HİÇ GEREK YOK EN MANTIKLISI BU GİBİ
    GÖZÜKÜYOR.
  • toyota hakkında düşündüklerinde ne değişti,merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.